Hafjell Resort

Koronasituasjonen

INFORMASJON OM KORONASITUASJONEN

Hafjell Resort har flere enn 140 hytter og leiligheter utleid i og rundt Hafjell. Vi har nå har fullt fokus på å bistå de 70 ansatte som nå er Permittert samt bistå de som nå er satt i karantene. I tillegg har vi gjester som bor i noen av våre leiligheter, som er satt i karantene, og som også nå får bistand fra oss.

I den situasjon vi nå er kommet i vil det ta tid for oss å få den totale oversikten og samtidig holde våre gjester informert.

Vi har nå fokus på å få kontakt med de som har bestilt opphold og som har bestilt og betalt Hafjell Resorts Avbestillingsbeskyttelse, og som nå er blitt syke, se egen link for skjema.

SKJEMA FOR AVBESTILLING (SYKDOM)

Når det gjelder refusjoner på bestillinger som enten er eller må avbestilles av gjester som ikke har Hafjell Resorts Avbestillingsbeskyttelse må hver enkelt ta kontakt med sitt forsikringsselskap.

Spørsmål vedrørende avbestilling og refusjoner er nå saksbehandling av slike henvendelser flyttet til Hafjell Resorts administrasjon. Informasjon fra de går nå ut til hver enkelt som har bestilt, til den e-postadressen som ble benyttet ved bestilling, og de vil fortsette med dette arbeidet i dagene som kommer. De vil ikke rekke å kontakte alle før tidligst tirsdag den 31/3. De kan nås per mail: [email protected] og de vil prøve å svare så raskt som mulig over helgen.

De betingelser som gjelder for bestillinger (lese hele punkt 4 og 5.), som er gjort hos Hafjell Resort, finnes her:

https://www.hafjellresort.no/bestillingsvilkar-hafjell-hotell

For de som har bestilt heiskort, skiskole eller skileie hos Hafjell Alpinsenter, les mer om dette på: https://www.hafjell.no/corona

Er du Norsk og du har tillatelse til å overnatte i Øyer / Hafjell, kan en fortsatt bestille opphold hos Hafjell Resort for overnatting i hytter og leiligheter.

Oppdatert 27.mars klokken 14.30

BESTILL NÅ, OG DU KAN AVBESTILLE UTEN KOSTNAD 

«Korona konsekvens» betingelser, for Hafjell Resort, Hafjell Exclusive, Lilleputthammer Familiepark og Hafjell Hotell, felles benevnt som (HH):
Punkt 4.3 UNNTAK FRA 4.1 OG 4.2 A OG B i HHs betingelser https://www.hafjellresort.no/bestillingsvilkar-hafjell-hotell blir fra den 15/3-2020 og inntil videre endret, for alle NYE individuelle og private bestillinger, til:
For gjester/bestillere som bestiller opphold lang tid i forvegen, dvs fra noen uker og måneder til 12 måneder før ankomst kan nå avbestille slike bestillinger uten kostnad, på betingelser for følgende sesonger:

For vår, sommer og høst sesongen, med ankomst mellom den 1. april og 10. desember 2020 kan slike bestillinger fra nå av avbestilles uten kostnad samme dag som ankomst datoen er.

For vinter- og vårsesongen, med ankomst mellom den 10. desember 2020 og 30. april 2021, kan slike bestillinger fra nå av avbestilles uten kostnad innen den 1. desember 2020. Hvis gjesten/bestiller IKKE avbestiller bestillingen innen den 1. desember 2020 for ankomster etter den 10. desember 2020 vil bestillingen være omfattet av de vanlige betingelsene inkludert reglene om avbestilling.

HH har i sine generelle bestillingsbetingelser en oppfordring om at våre bestillere bør tegne seg en forsikring som sikrer at en eventuell avbestillingskostnad blir dekket av en forsikring bestilleren har tegnet hos andre. Ut fra erfaringen nå med Korona vil vi på det sterkeste oppfordre våre bestillere om å ha en forsikring som også vil kunne benyttes hvis deler av en ferie må avbestilles og på denne måte ha mulighet for å få refunder den delen av «ferie reisen» som ikke lot seg gjennomføre og heller ikke kunne avbestilles   -  og på denne måten vil en bestiller kunne forsikre og sikre seg hele reisebestillingen.

Tags
korona
koronavirus