A la carte på Hafjell Hotell
Spis godt på Hafjell Hotell
Show full image
Hide full image

A la carte meny

I vår hyggelige restaurant på Hafjell Hotell kan vi by på velsmakende retter på dagtid og om kvelden fra vår A la carte meny.
Restauranten på Hafjell Hotell er gjort om til praktiske og hyggelige stuer. I restauranten serveres a la carte. Vårt kjøkken innbyr til gode smaksopplevelser i en avslappet atmosfære, og gir deg mulighet til å prøve så vel nye som tradisjonsrike retter. Restauranten er populær blant lokalbefolkningen i hele Lillehammer-regionen. Vi har mange gjester som besøker oss ofte for å kunne spise god mat i trivelige omgivelser.

For reservasjon av bord ring 61 28 55 50 eller send e-post til [email protected]

SOMMERBUFFET
Hafjell Hotell gjentar suksessen med sin innbydende sommerbuffet. Her kan barna og voksne kose seg med servert sommerbuffet og dessert fra klokken 17.00 til 20.00 i perioden fredag 25.juni til søndag 8.august.

VOKSEN 279.-
Barn 5-12 129.-
Barn 0-4 Gratis hvis mamma eller pappa spiser buffé

Kos deg med vår buffet når du er i Hafjell.

Det er gode parkeringsmuligheter rett utenfor hotellet og vår restaurant er et populært stoppested for de som kjører E6 gjennom Gudbrandsdalen. Vi har også ladestasjon for el-biler og egen lekekrok for barna på hotellet. Vi har en stor terrasse ved restauranten dersom dere ønsker å sitte ute.

Fasiliteter