Show full image
Hide full image

Minifart i Hafjell

02 | April 10:00
03 | April 10:00
Lillehammer Skiklub inviterer til MiniFart 2022 i Kjusbakken i Hafjell lørdag 2.april og søndag 3.april. Rennet passer barn i alderen fra 6-12 år. Løypen vil være en kombinasjon mellom Super-G og Storslalåm i henhold til NSF's bestemmelser for MiniFart.

Om Minifart 2022


Lillehammer Skiklub inviterer til MiniFart 2022 i Hafjell Alpinsenter oppe i Kjusbakken. Rennet har en deltagerbegrensning på 120 deltagere for at konseptet skal ivaretas. Det er enda ikke bestemt når påmelding vil åpne, men tradisjonelt sett vil denne åpne i overgangen Januar - Februar. Invitasjon og program vil komme så snart disse er klare. Minifart arrangeres 2-3.april 2022.

NB! PÅMELDINGEN LØRDAG GJELDER OGSÅ FOR SØNDAG.

Lillehammer Skiklub ønsker løpere i klassene U12 og Yngre velkommen til Kjusbakken, Hafjell Alpinsenter og Lillehammer. Vi ønsker i år igjen å skape en ramme utøverne verdig. Vi ønsker å ha fokus på stor utvikling igjennom mange runder pr dag. Vi tar sikte på 4 runder - to treningsomganger og to renn omganger. For å kunne gjennomføre dette må vi sette en grense på 120 deltagere. Mer informasjon og invitasjon kommer. Legg merke til at påmeldingen gjelder for begge dager. Dette fordi vi ønsker at utøverne skal delta begge dager. NB! Påmelding åpner medio Januar.

Hafjell Resort har hytter på The Nest rett ved Kjusbakken og storhytten Storstua.

Fasiliteter