Mosetervegen nr. 484

Område: Toppområdet Vis på kart
Ski inn/ski ut
Balkong/terrasse
Peis/gasspeis

Rundtømmerhytte på 100 m2 med fire soverom, ti sengeplasser og to bad. Dette er en koselig hytte som passer for familier på skiferie i Hafjell ved langrennsløypene på Mosetertoppen. Hytten har vedovn, fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin. Det er fasiliteter som sofagruppe, kabel-tv, kjøleskap med frys, internett og skibod.

Fasiliteter

Internett
Peis/gasspeis
Kjøleskap
Kjøkken
Komfyr
Oppvaskmaskin
Barnevennlig
Kjæledyr ikke tillatt
Røykfritt
Kabel TV
Selvhushold
Langrennsløyper
Balkong/terrasse
Skibod
Parkering ute - gratis
Ski inn/ski ut
WC og dusj
Internett
Sykkelstier

Om

Familiehytte på Mosetertoppen
Flott rundtømmerhytte på Mosetertoppen på 100 m2 med fire soverom, ti sengeplasser og to bad. Dette er en koselig hytte som passer perfekt for familier på skiferie i Hafjell rett ved langrennsløypene. Om høsten er det tur og sykkelstier rett i nærheten. Ski inn ski ut til langrennsløyper i skisesongen. Valgfri ankomst og avreisedager til og med uke 6.

Hytten på Mosetertoppen har vedovn, fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin. Det er også fasiliteter som sofagruppe, kabel-tv, kjøleskap med frys, internett og skibod.

Hytten er lokalisert like ved langrennsløypene på Mosetertoppen og har en unik utsikt over Gudbrandsdalen. Det er også tilbringerløype til skibakkene i Hafjell som går like ved hytten. God plass til parkering rett ved hytten.

Sengefordeling soverom:
Soverom 1: Familiekøyeseng (140 cm nede, 90 cm oppe)
Soverom 2: Familiekøyeseng (140 cm nede, 90 cm oppe)
Soverom 3: Dobbeltseng (160 cm)
Soverom 4: Dobbeltseng (140 cm)

Rett ved hytten er det fint turterreng og sykkelstier som anbefales. Skavlen restaurant og pump track banen er omtrent 5 minutters sykkeltur unna. Husdyr ikke tillatt. Det er bomveg til denne boenheten. Husk å sjekke inn først hos Hafjell Hotell, Hundervegen 33. Der får dere nøkkel til hytten og kjørebeskrivelse.

Kontaktinformasjon