Gaiastova
Gaiastova
Hafjelltoppen apartments
Hafjelltoppen
Hafjell Sport

Nytt bygg på Gaiastova

Betonmast bygger leiligheter og næringslokaler på Hafjell for Gaiastova. Betonmast Innlandet, et selskap i Betonmast Hæhre-gruppen, har signert kontrakt om oppføring av ti leiligheter samt næringslokaler for Gaiastova AS på Hafjell. Oppdraget er en totalentreprise på om lag 38 millioner kroner. Prosjektet omfatter oppføring av totalt ti utleieleiligheter over to etasjer, med næringslokaler for sport- og matforretning i første etasje, totalt 1.350 kvadratmeter BTA. 

Gaiastova

Vi setter pris på den tilliten vi har fått fra Gaiastova. Vi gleder oss til å bygge attraktive utleieleiligheter og nye flotte butikklokaler for brukerne av det populære området på Hafjelltoppen, sier Nils Raymond Laeskogen, daglig leder i Betonmast Innlandet.

Vi ser på dette prosjektet som en naturlig utvikling av Gaiastova, en av Norges beste fjelldestinasjoner. Nybygget vil også frigjøre areal i dagens Gaiastova som skal benyttes til å gi våre kunder enda bedre restaurant- og afterskiopplevelser.

Vi har hatt en god prosess med Betonmast Innlandet og ser frem til videre samarbeid, sier Simen Bryn i Carucel Eiendom på vegne av Gaiastova AS. Byggearbeidene er allerede i gang, og det nye bygget på populære Hafjell skal stå ferdig til vintersesongen 2020.

Nå kan man bestille overnatting på Hafjelltoppen Apartments Gaiastova