CBIS 3987968
CBIS 5887845
CBIS 5887846
Show full image
Hide full image

Nyttårskonsert 2020 Maihaugsalen på Lillehammer

10 | January 18:00

Nyttårskonsert i Maihaugsalen på Lillehammer. Den tradisjonelle nyttårskonserten på Maihaugen med Oslo filharmonien og Igudesman & Joo er tilbake med en verdenspremiere fredag 10.januar.

Nyttårskonsert i Maihaugsalen på Lillehammer. Den tradisjonelle nyttårskonserten på Maihaugen med Oslo filharmonien finner sted fredag 10.januar.

Igudesman & Joo er tilbake med en verdenspremiere.
Med over 45 millioner visninger på Youtube og en rekke konserter i verdens største konserthus, kan man trygt si at den hysteriske duoen Igudesman & Joo har tatt både internett og musikkverden med storm. Når disse to setter i gang, kan det som begynner med Mozart, ende opp som ‘I will survive’ eller musikken til James Bond! Deres forrige besøk i Oslo i 2017 vakte stor begeistring, og nå er de tilbake med en verdenspremiere. Beethoven’s Nightmare tar utgangspunkt i 250-årsjubilanten Ludwig van Beethovens musikk, men hvem vet hvor det ender opp?

Duoen Igudesman & Joo består av musikerne Aleksej Igudesman og Hyung-ki Joo. De møttes over et måltid ‘fish and chips’ da de studerte på Yehudi Menuhin School i England og fant straks ut at de ville finne sine helt egen måte å formidle klassisk musikk på. I samme ånd som Victor Borge, bruker de humor og virtuositet som sine viktigste virkemidler, og publikum lar seg begeistre over hele verden. De siste årene har de turnert med BIG Nightmare Music, AND NOW MOZART, UPBeat og mange andre show.

Velkommen til årets heteste nyttårsfest!

Fasiliteter