Sommerferie i Lillehammer regionen

Hafjell Resort har hotellrom, hytter og leiligheter og rabatterte familiepakker.

Lillehammer regionen

Bestill din sommerferie

Hafjell Resort har den beste beliggenheten for din ferie i Hafjell Hunderfossen og Lillehammer regionen.

Overnatting i Hafjell

Bestill overnatting i Hafjell

Aktiviteter i sommer

Bestill her

Bading

Jorekstad fritidsbad er et badeland like nord for Lillehammer med flere basseng inne og ute. Her er det også sklier, stupetårn, dampbadstue og tørrbadstue. Jorekstad er regionens største badeanlegg. 

Badeland

Jorekstad
Skibladner

Så seiler vi på Mjøsa

Ta en tur med Skibladner fra Lillehammer til Moelv, Gjøvik eller Hamar. Da får du oppleve den flotte skipet på Mjøsa. Avganger på tirsdager, torsdager og lørdager til/fra Lillehammer i sommersesongen. Husk å bestille billett på forhånd.

Skibladner

Shopping

Lillehammer Sentrum med den prisbelønte Storgata er kjent over det ganske land. Sjarmerende bygårder danner rammen om et trivelig handelsmiljø med en rekke spesialforretninger og topp vareutvalg. Her finner du også gallerier, restauranter og museer rett i nærheten. Ta også en avstikker inn i Mesnasenteret ved Lilletorget.

Lillehammer

Lillehammer sentrum
Gondol

Tur med gondol

Hafjell gondol bringer deg lett og komfortabelt opp på fjellet. Godt turterreng fra gondolavstigningen (Mosetertoppen) enten du skal gå til fots eller sykle. Her finner du også en liten "aktivitetspark" for barna og Skavlen restaurant. I Gondolen er det plass til rullestol eller barnevogn.

Gondolen i Hafjell