Rafting i Sjoa

20 | May 09:00
21 | May 09:00
22 | May 09:00
23 | May 09:00
24 | May 09:00
25 | May 09:00
26 | May 09:00
27 | May 09:00
Rafting i Sjoa er en spennende aktivitet som passer de aller fleste. Det gjelder bare å velge riktig tur! GoRafting.no har et bredt utvalg av raftingturer.
Rafting i Sjoa er en spennende aktivitet som passer de aller fleste. Det gjelder bare å velge riktig tur! GoRafting.no har et bredt utvalg av raftingturer.

Rafting


Rafting skal være spennende og morsomt, men også trygt. Våre raftingturer spenner fra rolig familierafting på Ottaelva og Gudbrandsdalslågen til det råeste du får i Europa. Vi holder alt utstyr, og opplæring blir gitt til alle deltakere før raftingen. Arrangøren legger stor vekt på sikkerhetsinstruksjonen før raftingen. Du skal være så trygg og sikker som mulig. Med erfarne og profesjonelle raftingguider får du utfordringer på alle nivå, tilpasset dine forutsetninger og ønsker.

Vår base for rafting ligger rett ved elven Sjoa, som er kjent som en av verdens beste og mest populære elver for rafting. Fra mai til oktober myldrer området rundt Sjoa og Heidal av glade elvefolk som er på rafting, padler kajakk eller svømmer ned Sjoa på elvebrett. Rafting i Sjoa er vår hovedaktivitet, men på denne nettsiden kan du gjøre deg kjent med hele vårt aktivitetstilbud. Vi tilbyr både rafting på ulike nivåer i Sjoa, rafting i andre elver, familierafting, juving, elvebrett, rappellering, klatring og mange andre spennende aktiviteter. Vi har laget eksempler på pakker for firmaer, skoleklasser, familier, grupper og små og store vennegjenger, noe du vil kunne finne informasjon om her på websiden. For utdrikkingslag som ønsker fokus på opplevelser har vi også actionfylte pakker. Har du andre ønsker eller ser for deg en helt spesiell tur der rafting er en del av det, er det bare å kontakte oss, så spesialsyr vi gjerne et opplegg som passer.

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker tilbud på kick off, team building, firmasamling eller event med jobben.
Les mer

Kontaktinformasjon