Red Bull Janteloppet

01 | April 12:00
Red Bull Janteloppet returnerer til Hafjell og Pellestova 1. april 2023. Nå får du en ny mulighet til å stå side om side på startstreken med verdenseliten, 3000 mosjonister og de du ønsker å utfordre av venner og familie når Red Bull Janteloppet kommer tilbake i 2023. Vi gleder oss til å se deg den første lørdagen i påsken for årets morsomste skirenn.
Bli med på Red Bull Janteloppet - vinterens morsomste skirenn!
Pellestova, Hafjell - 1. april 2023

Red Bull Janteloppet skifest returnerer til Hafjell og Pellestova 1. april 2023. Nå får du en ny mulighet til å stå side om side på startstreken med verdenseliten, 3000 mosjonister og de du ønsker å utfordre av venner og familie når Red Bull Janteloppet kommer tilbake i 2023. Vi gleder oss til å se deg den første lørdagen i påsken for årets morsomste skirenn.

Hvor langt er Janteloppet?
20 km, med innlagt 100m-sprint og bakkeklatring-konkurranse. Deltagerne får dermed tre konkurranser - og tre tider - i ett og samme skirenn.

Hva er aldersgrensen for å delta på løpet?
Du må ha fylt 16 år innen renndagen 1. april. Deltakere som er under 18 år må ha underskrift fra verge for å få delta.

Petter Northug gjør dette i samarbeid med arrangørklubb Øyer Idrettslag. Skirennet er for junior og oppover, rennet vil være en avslutning for skisesongen hvor mange de store skiprofilene deltar.

Vi flytter start, målgang og selvfølgelig årets afterski til idylliske Pellestova på toppen av Hafjell. Her inviterer vi sammen med Pellestova Hotell til en skifest uten like.

For overnatting se leiligheter ved Gaiastova.
Les mer

Kontaktinformasjon