CBIS 3196906
CBIS 3196903
CBIS 3196908
CBIS 3196911
Show full image
Hide full image

Ringebudager

21 | June 09:00
22 | June 09:00

Ringebudager med kveldsåpne butikker, musikk i sentrum, salgsboder og gode tilbud i butikkene. Ringebudagene arrangeres hvert år i slutten av juni, og byr på moro, underholdning, lokale torghandlere med håndverk og kortreist mat, gatepub og mye, mye mer.

Ringebudagene i Ringebu Sentrum. De lokale butikkene stiller opp med sine beste tilbud og utvalg av varer, og fredag kveld byr flere av dem på en anerkjent auksjon med rikelige mengder av godbiter du kan skaffe deg til en meget hyggelig pris.

På dagtid fredag og lørdag har butikkene åpent, vi byr på underholdning fra scena midt i sentrum, og har ellers mange aktiviteter for hele familien.

På kveldstid fredag og lørdag har vi stort telt utenfor Annis Pølsemakeri hvor du kan få kjøpt nydelig grillmat og det spilles opp til dans og hygge.

Ringebu Markedsforening står bak arrangementet og gir innbyggere, deltidsinnbyggere og tilreisende en god smak på den koselige og idylliske landsbyen som Ringebu er. Vårt kjære fjellområde Venabygdsfjellet er også med på arrangementet, noe som gjør at vi får belyst hva hele kommunen vår har å by på i løpet av helgen.

Ringebu i Gudbrandsdalen er en kommune i Oppland. Den grenser i nord og øst til Stor-Elvdal, i sør mot Øyer og Gausdal, og i vest mot Sør-Fron. De to største tettstedene i kommunen er Vålebrua og Tromsnes. Ved de olympiske leker i 1994 ble utfor arrangert i Kvitfjell alpinanlegg.

Fasiliteter