CBIS 6057526
CBIS 6057527
CBIS 6057528
Show full image
Hide full image

Ringebudager

21 | June 09:00
22 | June 09:00

Ringebudager med kveldsåpne butikker, musikk i sentrum, salgsboder og gode tilbud i butikkene. Ringebudagene arrangeres hvert år i slutten av juni, og byr på moro, underholdning, lokale torghandlere med håndverk og kortreist mat, gatepub og mye, mye mer.

Ringebudagene arrangeres hvert år i slutten av juni, og byr på moro, underholdning, lokale torghandlere med håndverk og kortreist mat, gatepub og mye, mye mer.

De lokale butikkene stiller opp med sine beste tilbud og utvalg av varer, og fredag kveld byr flere av dem på en anerkjent auksjon med rikelige mengder av godbiter du kan skaffe deg til en meget hyggelig pris.
På dagtid fredag og lørdag har butikkene åpent, vi byr på underholdning fra scena midt i sentrum, og har ellers mange aktiviteter for hele familien.

På kveldstid fredag og lørdag har vi stort telt utenfor Annis Pølsemakeri hvor du kan få kjøpt nydelig grillmat og det spilles opp til dans og hygge.

Ringebu Markedsforening står bak arrangementet og gir innbyggere, deltidsinnbyggere og tilreisende en god smak på den koselige og idylliske landsbyen som Ringebu er. Vårt kjære fjellområde Venabygdsfjellet er også med på arrangementet, noe som gjør at vi får belyst hva hele kommunen vår har å by på i løpet av helgen!

Fasiliteter