Ryk & Reis
Julekonsert
Ryk og Reis i Hafjell
Ryk & Reis i Hafjell
Ryk og Reis
Ryk og Reis
Katastrofe

Ryk og Reis afterski

Restauranthuset Ryk og Reis afterski ble startet i 2001, og har siden da blitt det mest populære utestedet i Hafjell og Øyer. Listen over våre arrangementer med artister fra inn og utland har blitt lang, og vi har gjort det til vårt varemerke og levere kvalitetsunderholdning ved alle våre arrangementer gjennom hele sesongen.

Ryk & Reis restaurant og afterski i Hafjell finner du rett ved hovedbygget i Hafjell Alpinsenter. Her serveres lunsj og a la carte og i helgene er det afterski.

Restauranthuset Ryk & Reis

Restauranthuset Ryk & Reis har sitteplasser til ca. 200 personer (maks 140 sitteplasser til samlet bespisning i lunsjrestauranten/a la carte restauranten), og kan ta i mot ca. 700 personer ved konserter og lignende arrangementer. I tillegg har vi en stor terrasse som også kan benyttes til aktiviteter.

Åpent fra klokken 09:00 hver dag i hovedsesongen. Åpent på kvelder i helger og ferier.

Lunsjrestauranten er åpen fra klokken 09:00 - og til bakken stenger. A la carte restaurant åpen fra klokken 20:00 - klokken 23:00 i helger og ferier. Servering fra klokken 23:00 - 03:00 i nattklubben (i helger og ved arrangementer). Normalt 20 års aldersgrense, men ID-18 arrangementer ved forskjellige anledninger (følg med!)

Stengt om sommeren

Ryk & Reis holder stengt om sommeren og åpner når det er vintersesong.

Tags
ryk og reis
afterski