Skibuss
Hafjell Alpinsenter
Hafjell Hotell
Hafjell
Ta skibuss fra Hafjell Hotell
Hafjell Hotell
Skibuss
Hafjell
Øyerfjellet
Ved Pellestova
Busstopp Hafjell Alpinsenter

Skibussen i Hafjell

Skibussen er et tilbud til hotellgjester som bor på Hafjell Hotell, Hunderfossen hotell, Pellestova, Nermo eller Scandic Hafjell og som ønsker å stå på ski i Hafjell Alpinsenter eller ta en skitur på Øyerfjellet. Bussholdeplass mellom Hafjell Hotell og Scandic Hafjell samt busstopp ved Hafjell Alpinsenter.

Hafjell Alpinsenter, Hafjell Hotell, Hunderfossen Hotell, Nermo, Pellestova og Scandic Hafjell samarbeider om en skibuss til det beste for gjestene som bor like utenfor skibakken. For vintersesongen 2019 vil skibussen starte 21.desember og avslutte 19.april. 

Skibussen er et tilbud til hotellgjester som bor på Hafjell Hotell og som ønsker å stå på ski i Hafjell Alpinsenter. Bussholdeplass 50 meter fra hotellet samt busstopp ved Hafjell Alpinsenter. Skibussen mellom hotellene og Hafjell Alpinsenter har to daglige avganger og er gratis for hotellets gjester. Retur om ettermiddagen. Skibussen er finansiert av hotellene, Hafjell Alpinsenter og Øyer kommune.

Rute skibuss i Hafjell

Skibuss Hafjell

 

Skibussen kjører følgende ruter om morgenen

Tur 1 Hunderfossen - Øyer sentrum - Hafjell Alpinsenter - Nermo - Hafjell Alpinsenter
Tur 2 Hunderfossen - Øyer sentrum - Hafjell Alpinsenter - Nermo - Pellestova - Hafjell Alpinsenter

Skibussen kjører følgende rute på ettermiddagen

Tur 3 Hafjell Alpinsenter - Nermo - Øyer sentrum - Hunderfossen
Tur 4 Hafjell Alpinsenter - Pellestova - Nermo - Hafjell Alpinsenter - Øyer sentrum - Hunderfossen

Skibussen kjøres i perioden 21.desember t.o.m. 19.april. Busstopp for gjester fra Hafjell Hotell er kun 50 meter fra hotellet.

Endringer jul og påske

Kjøres alle helligdager, med unntak av avgang på julaften.
Changes during Christmas and Easter: Drives all public holidays, except departs on Christmas Eve.  For mer informasjon om skibusser i Lillehammer region besøk Opplandstrafikk.no

Tags
skibuss
skibuss hafjell
hafjell skibuss