Skibuss
Hafjell Alpinsenter
Hafjell Hotell
Hafjell
Ta skibuss fra Hafjell Hotell
Hafjell Hotell
Skibuss
Hafjell
Øyerfjellet
Ved Pellestova
Busstopp Hafjell Alpinsenter

Skibussen i Hafjell

Skibussen for sesongen 2021/2022 utsettes på grunn av nasjonale smitterestriksjoner

Skibussen er et tilbud til hotellgjester som bor på Hafjell Hotell, Hunderfossen hotell, Pellestova, Nermo eller Scandic Hafjell og som ønsker å stå på ski i Hafjell Alpinsenter eller ta en skitur på Øyerfjellet. Bussholdeplass mellom Hafjell Hotell og Scandic Hafjell samt busstopp ved Hafjell Alpinsenter.

Hafjell Alpinsenter, Hafjell Hotell, Hunderfossen Hotell, Nermo, Pellestova og Scandic Hafjell samarbeider om en skibuss til det beste for gjestene som bor like utenfor skibakken.

For vintersesongen 2022 er skibussen utsatt på grunn av nasjonale smittevernsrestriksjoner og økende smittetrykk i Norge. 

Skibussen er et tilbud til hotellgjester som bor på Hafjell Hotell og som ønsker å stå på ski i Hafjell Alpinsenter. Bussholdeplass 50 meter fra hotellet samt busstopp ved Hafjell Alpinsenter. Skibussen mellom hotellene og Hafjell Alpinsenter har to daglige avganger og er gratis for hotellets gjester. Retur om ettermiddagen. Skibussen er finansiert av hotellene, Hafjell Alpinsenter og Øyer kommune.