Stolpejakten Øyer kommune

ØTI Håndball arrangerer i år Stolpejakten for første gang. Det er utplassert 28 stolper i Øyer sentrum og Hafjell. Tilbudet åpnet 19. juni og stolpene står ute til 1. november. Kart og informasjon finner du i resepsjonen på Hafjell Hotell.
ØTI Håndball arrangerer i år Stolpejakten for første gang. Det er utplassert 28 stolper i Øyer sentrum og Hafjell. Tilbudet åpnet 19. juni og stolpene står ute til 1. november.

Stolpejakten går ut på å finne stolper sentralt plassert i Øyer sentrum/Hafjell. Stolpene kan registreres både manuelt, digitalt og ved å laste ned en applikasjon på mobilen, slik at man kan scanne QR-koden som hver stolpe er utstyrt med. Stolpejakten tar sikte på å legge til rette for å aktivisere både unge og gamle, alle som ønsker å gjøre seg bedre kjent i bygda. Stolpejakten er et gratis tilbud. Kart og info vil være tilgjengelig flere steder i kommunen, samt på hjemmesiden og Facebooksiden.

Slik fungerer stolpejakten


Det første du trenger for å være med på stolpejakten er kartet hvor stolpeplasseringene er markert. Kartet eksisterer i to versjoner: fysisk kartmappe eller elektronisk integrert i app. Kartbrosjyren er å finne gratis hos h2erse utsalgssteder og hoteller, samt på servicetorget, biblioteket og BUA. Stolpejakten-appen kan lastes ned gratis fra Google Play eller AppStore. Når kart er på plass er det bare å komme seg ut å finne stolper. Det er mange stolper å finne fordelt på fire ulike vanskelighetsgrader, finner du alle?

Du velger selv hvor mange stolper du finner. Uansett, det er artig å ha oversikten over hvordan man ligger an! Dette gjøres ved å registrere stolpene, enten elektronisk med app eller via Stolpejaktens nettportal, eller manuelt ved å fylle inn direkte på kartet. For å registre elektronisk kreves en konto. Det kan du opprette på www.stolpejakten.no, og det er og vil alltid være gratis!

Hvordan foregår selve registreringen? Hver stolpe er påtrykt en kode og en QR-kode. For manuell registrering noteres koden rett på kartet, som senere sendes inn. For elektronisk registrering brukes enten Stolpejakten-appen for å scanne stolpenes QR-koder, eller innplotting av koden i din konto. Så enkelt!
Les mer

Kontaktinformasjon