Storhytter i Hafjell

Område: Midtområdet Vis på kart
Balkong/terrasse
Badstue
Peis/gasspeis

Hytteferie er en populær ferieform i Hafjell og det er mange som tilbyr utleie av hytter i området. De som ser etter hytteutleie i Hafjell søker den mest norske ferieformen som finnes. Mange har opplevd hyttekosen og lengter etter å komme opp til fjells og skibakken for å oppleve dette sammen med kollegaer og venner.

Fasiliteter

Skiferie med ski inn ski ut
Familievennlig
Rolig område
Passer for grupper
Kick-off
Fredag-søndag
Søndag-fredag
Søndag-søndag
Internett
Peis/gasspeis
Parkering
Badstue
Trådløs internett
TV
WC
Dusj
Kjøleskap
Mikrobølgeovn
Kjøkken
Komfyr
Oppvaskmaskin
Kjæledyr ikke tillatt
Ski inn/ski ut
Familievennlig overnatting
Storhytte
Ski inn / ski ut langrenn
Skistall
Røykfritt
Kabel TV
Tørkeskap
Ski inn ski ut
Balkong/terrasse
Røykvarsler
Skibod

Om

Du kan velge luksus i storhytter rett ved skiløypene. Felles for alle storhyttene våre er at du befinner deg i en destinasjon der mulighetene for aktiviteter og opplevelser er mange.

Mange firmaer har oppdaget at en storhytte i Hafjell er den ultimate opplevelsen når man skal være på møte. Det er heller ikke så rart når man tenker på den frihet som deltakerne opplever sammenlignet med konferanse på et stort høyfjellshotell. I storhytta kan du ha kvalitetstid med kollegaer og venner noe som er en utfordring i hverdagen.

Hafjell Resort har flere store og luksuriøse storhytter i vår portefølje og vi gleder oss til å arbeide i et krevende marked som etterspør gode kvalitetsprodukter og opplevelser.

Hafjell Resort har håndplukket noen av de fineste storhyttene i Hafjell. Hver hytte er en privat hytte, innredet med kjærlig omsorg og oppmerksomhet på detaljer av hytteeier. Vi er stolte av vår personlige touch og kvaliteten på vår service. Hos oss kan du velge funksjonelle og eksklusive storhytter rett ved skiløypene i Hafjell. Vi sørger for at ditt opphold blir optimalt med personlig oppfølging, slik at du kan fokusere på møtet og sosiale aktiviteter. Vi er ditt vertskap i Hafjell

Kontaktperson hos Hafjell Resort er Bjørn Olav Sunde og han kan kontaktes på mobil 95 93 55 14 eller e-post [email protected] Kontakt Bjørn Olav Sunde for detaljer.

Kontaktinformasjon