Trollnatt i Hunderfossen familiepark
Trollnatt i Hunderfossen familiepark
Trollnatt i Hunderfossen familiepark
Trollet i Hunderfossen

Trollnatt i Hunderfossen 2022

Trollnatt i Hunderfossen utsettes til 2022

Grunnet korona-situasjonen og de smittevernpålegg som gjelder, ser Hunderfossen familiepark seg dessverre ikke i stand til å gjennomføre Trollnatt i år. Hunderfossen har derfor, med tungt hjerte, besluttet å utsette årets Trollnattoppsetning. De har startet planleggingen for 2022 og gleder seg veldig til å komme tilbake med den fantastiske, kritikerroste forestillingen til neste år

Velkommen til Trollnatt – vår morsomme, musikalske og herlige eventyrforestilling for hele familien. Når portene åpner til parken, vinker tusser og troll dere innover i parken. Ved Eventyrslottet er det et helt nytt "trolludium", før eventyret fortsetter på utendørsscenen ved Kongsgården. Den onde (og lett sprøe) heksa er tilbake og denne gangen legger hun en fryktelig plan: Klarer hun å fange sola slik at hun kan bli dronning og herske over hele kongeriket?

Over 100.000 gjester har så langt fått med seg Trollnatt, og forestillingen på Kongsgården settes opp 16 kvelder i juli og august. Teamet bak Trollnatt er håndplukket og blant landets dyktigste, med manus av Mathias Calmeyer, regi ved Gard Eidsvold og musikk ved Eirik Myhr. I rollen som prinsesse møter du Ane Eikemo Røsbak, Askeladden spilles av Jonas Strand Gravli og Trollgutten er ved Rebekka Opdal Christiansen. I tillegg spilles den herlige heksa av Marius Havik, og trollet Galder er ved Emrik Vatndal. Som Konge møter du Cato Skimten Storengen (Jonas Kippersund siste 3 dager). Forestillingen har også med dansere, bygdefolk og huldrer. 

Pass opp for hekser og troll, sett dere tett sammen og slipp fantasien fri. Trollnatt er sommerens eventyrlige høydepunkt for hele familien i Hunderfossen Eventyrpark!

Billetter til Trollnatt

Du kan snart bestille billetter til Trollnatt på nettsiden til Hunderfossen familiepark. Velkommen til Trollnatt - en magisk eventyrforestilling for hele familien. Suksessen med forestillingen "Askeladden og trollet som stjal sola" var så stor at Hunderfossen familiepark ønsker å vise denne èn sommer til, i 2022.