Vennebyen til Lilleputthammer
Vennebyen
Apa fra Vennebyen
Hils på Vennebyen
Vennebyen
Vennebyen
Apa fra Vennebyen spiller luftgitar

Vennebyen til Lilleputthammer

For 9 året på rad besøker Vennebyen også i år den lille byen med det store hjertet – Lilleputthammer! I år med 2 forestillinger hver dag - i hele juli!

To daglige Vennebyen show "Bestevenner med blålys" i Lilleputthammer.  Dere kan oppleve Vennebyen show 1 - 31.juli. Da kan dere få møte Apa, Jumpy, Ted og Elfie i familieparken. Vi lover at det kommer til å svinge med musikk, sang og dans i sirkusteltet på Byscenen.

Showet passer for barn mellom 2 til 8 år og varer i 40 minutter. Vi anbefaler å finne plasser på Byscenen senest 15 minutter før showene starter.  Alle 450 sitteplassene i sirkusteltet er under tak så det gjør ingenting om det regner eller blåser litt.  Dessuten så skygger det godt for solen på varme dager.
 

Bestevenner fra Vennebyen

Våre bestevenner fra Vennebyen lokker frem latteren hos både store og små. Det blir alltid litt tullete når Apa er i gang, men heldigvis er omtenksomme Ted i nærheten og rydder opp. I løpet av dagene som Vennebyen er på besøk er det også muligheter å hilse på Apa, Jumpy, Ted og Elfie i Lilleputthammer. Det blir koselig. Husk å øve på sangene fra Vennebyen for det blir helt sikkert mulighet å synge med.

Vennebyen er en norsk animasjonsserie for barn i alderen 2-6 år. Historiene er inspirert av barns fasinasjon for utrykningsetatene og handler om de tre rekruttene «Apa» i politiet, «Elfie» i brannvesenet og «Ted» i ambulansetjenesten. Vennebyen har besøkt Lilleputthammer familiepark i mange år og vi er blitt bestevenner!

Vennebyen show

Lilleputthammer familiepark holder åpent 09 - 19 i hele juli. Da er det yrende folkeliv i familieparken og klatreparken. Vennebyen show starter klokken 12.30 og 18.15 daglig i juli måned og er inkludert i billettprisen.

Velkommen til kveldsåpen familiepark og Vennebyen!

Tags
Vennebyen
lilleputthammer
lekeland