World cup hopp Lillehammer RAW Air

13 | March 14:00
14 | March 14:00
15 | March 14:00
16 | March 14:00
Raw Air Lillehammer 2023 blir dobbelt så rått. På grunn av at konkurransene i Trondheim ikke lar seg gjennomføre blir det 4 dagers folkefest i Lillehammer, med totalt 4 konkurranser i Lysgårdsbakkene!
RAW AIR Tournament fortsetter ferden videre til den olympiske byen i Innlandet, Lillehammer. Her vil den olympiske ånden og arven fortsatt sitte godt i brystet på innbyggerne, da verdens mest ekstreme hoppturnering kommer til byen. Lysgårdsbakken har i mange år vært arenaen hvor flere store, internasjonale hoppkonkurranser har funnet sted.

Raw Air Lillehammer 2023 blir dobbelt så rått!

På grunn av at konkurransene i Trondheim ikke lar seg gjennomføre blir det 4 dagers folkefest i Lillehammer, med totalt 4 konkurranser i Lysgårdsbakkene!

Alle renn går i stor bakke.

Nå skal Lillehammer nok en gang være stedet hvor drømmer går i oppfyllelse, når verdens mest ekstreme hoppturnering ankommer bakken. Nok en gang skal Lillehammer etterstrebe å levere konkurranser i verdensklasse.

Hopperne hoppe kvalifisering i Lysgårdsbakken, for deretter å konkurrere i en inh2iduell konkurranse. Ta kontakt med Hafjell Resort for ledig overnatting. Vi har ledig hotellrom, leiligheter og storhytter.