World Cup Lillehammer

02 | December 09:00
03 | December 09:00
04 | December 09:00
Kom til Lillehammer og opplev World cup langrenn samt World cup kombinert. World Cup Lillehammer skjer 2-4.desember. Hafjell Resort har ledig overnatting under World Cup i nordiske grener på Lillehammer.
Kom til Lillehammer og opplev World cup langrenn samt World cup kombinert. World Cup Lillehammer skjer 2 - 4.desember. Hafjell Resort har ledig overnatting under World Cup i nordiske grener på Lillehammer.

De norske langrennsstjernene og verdenseliten på ski kort sagt de største, de beste og de kjæreste idrettsutøverne vi har. i våre nasjonalidretter kommer til Lillehammer. World Cup Lillehammer fra 2 til 4.desember i 2022, der møter du alle.

Er du på jakt etter ledig overnatting så ta kontakt med Hafjell Resort. Vi har ledig hotellrom, hytter og leiligheter i Hafjell 15 km nord for Lillehammer.

Det blir en fantastisk skifest på Lillehammer første helgen i desember. Aldri tidligere har alle nordiske disipliner vært samlet samtidig i OL-byen. Nå skal byen og distriktet settes på hodet. Det rustes til fest både i løyper og bakker, arrangøren vil igjen ha olympisk sus i Lillehammer. Innledningen til denne spennende sesongen blir på Lillehammer. Her skal våre beste kvinner og menn møte resten av verdenseliten.