Familiepakker Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell

Legg til Hunderfossen familiepark i familiepakkene

Våre familiepakker for sommeren inneholder overnatting på Hafjell Hotell som er nærmeste nabo til Lilleputthammer og Lekeland Hafjell eller i romslige ferieleiligheter på Alpin Apartments Sørlia, Hafjell Alpinlandsby og Alpin Apartments Solsiden. I tillegg kan du bo i hytter i Hafjell med vår familiepakke.

Hafjell Resort er den eneste tilbyder at familiepakker der du kan kombinere Lilleputthammer familiepark, Lekeland Hafjell og Hunderfossen familiepark.

I familiepakkene for Hafjell Hunderfossen er billetter til Lilleputthammer Familiepark og Lekeland Hafjell inkludert. Så kan du legge til spennende aktiviteter og opplevelser i Lillehammer regionen som Hunderfossen familiepark og Barnas Gård.

Familiepakke Lilleputthammer familiepark, Lekeland Hafjell og hotell med muligheter for Hunderfossen familiepark og Barnas Gård
http://www2.hafjellresort.no/no/overnatting/a65506/hafjell-hotel-%26-apa...

Familiepakke Lilleputthammer familiepark, Lekeland Hafjell og leilighet / hytte med muligheter for Hunderfossen familiepark og Barnas Gård
http://www2.hafjellresort.no/no/overnatting/packages

Familieparken i Hunderfossen er en av Norges største familieparker med mange spennende nyheter og kombinasjonen Lilleputthammer familiepark en dag og Hunderfossen neste dag er en uslåelig familiepakke for hele familien. I tillegg kommer vi til å legge til flere aktiviteter fra regionen som billetter til Jorekstad fritidsbad og Barnas gård som ligger like ved Hunderfossen.

Lilleputthammer Familiepark 2016
Opplev årets nyheter på Lilleputthammer familiepark. Vennebyen kommer til familieparken i perioden 4 - 31.juli med et show. Da er det også kveldsåpent til kl 20. Vi får også besøk av Torgeir og Frank Odin kjent fra Norske talenter med sitt magiske trylleshow. Til sommeren kommer Malte Knapps "One-man-circus" med et nytt show; "En magisk verden". Showet spilles hver dag hele sommeren. I Malte Knapp's "One-man-circus" kan du oppleve akrobatikk, balansekunster og sjonglering på høyt nivå!

Hunderfossen Familiepark 2016
Hunderfossen Familiepark i Lillehammer er en av Norges mest populære turistattraksjoner, med over 250 000 besøkende hver sommer. Parken er kjent som Hele Norges Eventyrpark, med store og flotte attraksjoner både inne og ute. I forbindelse med 30-års jubileet i 2014, lanserte Hunderfossen park-Norges største nyhet, Il Tempo Extra Gigante! Midtsommers er det Trollnatt på utvalgte kvelder, med stor forestilling på amfiscenen, huldre-spill og troll-lek.

Våre leiligheter i Hafjell er familievennlige og ligger i nedre del av Hafjell Alpinsenter. Leilighetene er av høy standard. Hyttene er koselige og passer for familier på tur i regionen.

Hafjell Hotell har eget barneområde og arrangerer spennende aktiviteter for barna i sommer og Hunderfossen familiepark ligger kun 3 km fra hotellet. Så hvis du er på jakt etter et hotell som din sommerferie i Hafjell Hunderfossen er Hafjell Hotell ditt førstevalg. Hafjell Hotell ligger kun 100 meter fra Lilleputthammer og Lekeland Hafjell og det betyr at dere kan rusle uten stress etter frokosten til magiske øyeblikk.

Velkommen til Hafjell Hunderfossen sommeren 2016

Advertisement
Advertisement