Hafjell

Hafjell

Skiferie

Skiferie

Påskefestival Gaiastova

Gaiastova påskefestival

Hafjell Resort

Book skiferien 2025 nå og få 12 % rabatt

Sommeren er her, men allerede nå kan du booke skiferie 2025. Hafjell Resort har book-tidlig-rabatt på utvalgte boenheter i en begrenset periode.
 
Vi ser at den svake norske kronen får svensker og dansker til å booke tidligere enn før. De mest populære enhetene og tidsperiodene vil raskt bli booket. Booker du nå får du 12 % rabatt på utvalgte boenheter. 
Rabatten gjelder i en begrenset periode, så ikke nøl med å bestille. 

BESTILL NÅ, OG DU KAN AVBESTILLE UTEN KOSTNAD FREM TIL 21 DAGER FØR ANKOMST (gjelder under kampanjeperioden). 

Skiferie 2025

Velkommen til skiferie Norge på Hafjell. Hafjell Resort har et stort utvalg av boende i Hafjell. Velg mellom ski in ski out hytter og leiligheter ved Hafjell alpinsenter eller Hafjell Hotell som tilbyr halvpensjon i skisesongen.

Overnatting Hafjell

Våre ski inn ski ut hytter og leiligheter i Hafjell er av god standard og passer perfekt for familier som skal på skiferie i Hafjell. 
 

Se våre bosteder

Hafjelltunet

Hafjell Hotell

Hotellet er hjemmekoselig med avslappet atmosfære. Kun 700 meter fra Hafjell Alpinsenter. I skisesongen tilbys halvpensjon med frokostbuffet og tre retters middag eller rikholdig buffet om kvelden.
 

Hafjell Hotell

Hafjell Hotell
Mosetertoppen

Storhytter Hafjell

Hafjell Exclusive har for utleie store luksushytter i Hafjell og responsen har vært veldig god. Vertskap ved ankomst, oppredde senger og catering i storhytten har vært noe av det "lille ekstra" som har gjort denne suksessen mulig. 
 

Se våre storhytter