Hafjell Hotell

Område: Dalområdet Vis på kart

Hafjell Hotell i sentrum av Hafjell, 15 km nord for Lillehammer. Nabo til Lekeland Hafjell og Lilleputthammer familiepark. Hotellet serverer frokost, lunsj og middag. I sommersesongen tilbyr hotellet familiepakken Olas Superpakke som inkluderer overnatting og billetter til Lilleputthammer.

Fasiliteter

Handikapvennlig
Kjæledyr tillatt
Lader for elbil
Parkering
Lekeland
Konferanserom
Restaurant
Kjøleskap
Frokost inkludert
Konferansesal
Full rights
Barnevennlig
Lekeområde
Parkering for buss
Resepsjon
Bar
Skistall
Solarium
Frokostbuffet
Røykfritt
Familiepark
Lekerom
Kabel TV
Matservering
Hårtork
Bike Park
Alpint
Skiutleie
Golf
Sykkel
Skiskole
Handkappvennlig
Nattportier
À la carte
Vannkoker
Baggasjeoppbevaring
Teleslynge
Parkering ute - gratis
Reiseseng for baby
Handikaprom
Lunsj
Middag serveres
All public areas non-smoking
WC og dusj
Internett
Cycling
Honeymoon suite
Sykkelstier
Miljöcertifierat
Laddningsplats elbil

Om

Hafjell Hotell ligger i sentrum av Hafjell, 15 km nord for Lillehammer og er nærmeste nabo til Lekeland Hafjell og Lilleputthammer familiepark. Hafjell Alpinsenter er kun 700 meter fra hotellet med gondol, skiskole, skiutleie og flotte skibakker. I skisesongen tilbyr hotellet halvpensjon. Frokost serveres fra klokken 07 - 10 mandag - lørdag og søndager til 11.

GRATIS BESØK TIL LEKELAND
Hafjell Hotell er nærmeste nabo til Lekeland Hafjell. Barn med følge av voksne har gratis inngang til Lekeland Hafjell (klokken 18 - 21). Egen inngang fra korridor i første etasje på hotellet. Dette tilbudet gjelder kun for hotellets gjester. I tillegg finnes det en lekekrok for de minste barna i familiestuen på hotellet. For de største barna har vi shuffle board og biljardbord.

OLAS SUPERPAKKE
Hafjell Hotell tilbyr Olas superpakke i sommersesongen. Denne familiepakken inkluderer overnatting og superbilletter til Lilleputthammer familiepark. Årets familiepakke er klar og kan bestilles på nettet.

HOTELL I HAFJELL
Hafjell Hotell ligger i sentrum av Øyer og er nær skibakkene og har komfortable rom, vennlig personale og serverer en velsmakende frokost. Med tiltalende fellesarealer og vennlig personale har Hafjell Hotell en hjemmekoselig atmosfære. Det er nær nok til å gå til alpinsenteret som en oppvarming hver morgen. Vi anbefaler at du leier et skap på alpinsenteret, slik at du kan la skiene være der hvis du går. Om vinteren tilbyr vi halvpensjon.

Alle rom på Hafjell hotell har bad, TV, kjøleskap, samt gratis trådløst internett. På hotellet finnes en koselig restaurant med stuer, stor peisestue, bibliotek, lekekrok for barna og kurs- og konferansefasiliteter. Hotellet har også skistall og solarium. Rett utenfor hotellet finnes det butikker.

Hafjell Hotell har dobbeltrom og alle er identiske og senger og sovesofa har svanemadrasser. For familier tilbyr vi også familierom med dobbeltseng og køyeseng. I tillegg har vi flere typer suiter og en bryllupssuite. Noen av våre rom er universell utformet. Hotellet er også sertifisert som miljøfyrtårn.

FROKOST
Frokost serveres fra klokken 7 til 10 mandag - lørdag og på søndager er det frokost fra klokken 7 til 11.
SOMMERBUFFET
Hafjell Hotell gjentar suksessen med sin innbydende sommerbuffet. Her kan barna og voksne kose seg med servert sommerbuffet og dessert fra klokken 17.00 til 21.00 i perioden fredag 23.juni til søndag 6.august. Kos deg med vår buffet når du er i Hafjell. Hotellet ligger som nærmeste nabo til Lekeland Hafjell og Lilleputthammer familiepark.

HALVPENSJON (skisesongen)
Halvpensjon er populært og det er mange familier som benytter seg av tilbudet vårt i skisesongen. I helgene er det par og venner som gjerne foretrekker hotellferie i kombinasjon med ski på Hafjell. Spesielt populært er tilbudet i julen, nyttår, vinterferie og påsken.

LADESTASJON FOR ELBIL (7,2 kW) Type 2
Hafjell Hotell har installert nye ladepunkter sommeren 2021 som kan benyttes av hotellets gjester. Brikke til lading kan hentes i resepsjonen på hotellet. Merk at ladeplass ikke er garantert på grunn av kapasitet. Det påbeløper kostnad for lading av elbilen.

Ta kontakt med resepsjonen på Hafjell Hotell ved ankomst for mer informasjon om ladestasjon for elbiler og hybridbiler.

HUND/KATT VELKOMMEN
Mange vil ta med seg hunden eller katten på reise og nå gjør vi det enklere for hunde- og katteeiere på Hafjell Hotell.

Hafjell Hotell har reservert to dobbeltrom for gjester som har med sine hunder eller katter. Et tillegg i pris på kr 350,- for oppholdet går til ekstra rengjøring av rommet.

Når du bestiller rom på Hafjell Hotell husk å gi beskjed at dette inkluderer hund eller katt. Hund eller annet kjæledyr må ikke tas inn resepsjon, restaurant eller peisestuen. Det er tillatt å ha med førerhund i hotellets fellesfasiliteter, men prøv å begrense dette til et minimum pga. hensyn til andre gjester og fare for allergi. Ikke forlat kjæledyret alene over lang tid på rommet til Hafjell Hotell eller hytte/leilighet. Hund eller andre kjæledyr skal ikke ligge i møbler eller senger.

Det er mange som ønsker å ta med seg kjæledyret og disse rommene er fullbooket store deler av året.  Vi anbefaler at du tar direkte kontakt med Hafjell Hotell for å avklare om det finnes ledig kapasitet før du bestiller rom. 

SKIFERIE 2025
Hafjell Hotell har mange skigjester som ønsker å bestille hotell skiferie 2025 på Hafjell. Vi jobber nå med å gjøre klar online bookingen for skiferie i 2025. Dette blir klart i løpet av få dager.
Dersom du ønsker et pristilbud eller bestille skiferie i 2025 før online bookingen åpner ta kontakt med oss på Hafjell hotell via [email protected]

Kontaktinformasjon