Alpin Apartments Solsiden ved Hafjell Bike Park

Alpin Apartments Solsiden

Alpin Apartments Solsiden ligger flott til i solhellingen like ved gondolen og Hafjell Bike Park. Leilighetene har høy standard med blant annet badstue og internett. Utenfor leilighetene finnes det grillplasser, lekeplass og sykkelbod.

Velg mellom 6-sengs eller 10-sengs leiligheter for din sommerferie i Hafjell Hunderfossen.

Alpin Apartments Sorlia i Hafjell

Alpin Apartments Sørlia

Alpin Apartments Sørlia har gjennomgående miljøvennlig profil. Velg mellom 12-sengs, 10-sengs, 8-sengs og 4-sengs leiligheter. Leilighetene har høy standard med gass og vannbåren varme. Alle leiligheter er utstyrt med badstue, gasspeis, komfyr med gasstopp, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, tørkeskap, skotørker, trådløs internett, sykkelbod og flatskjerm-TV.

Hafjell Hotell

Hafjell Hotell og Apartments

På Hafjell Hotell & Apartments bor du "midt i smørøyet" for en aktiv og opplevelsesrik opphold. Lilleputthammer Familiepark og Lekeland Hafjell ligger vegg i vegg med hotellet, og kun 700 m fra hotellet ligger Hafjell Bike Park. Velg mellom hotellrom og suiter for din overnatting i Hafjell.

Hytte med 16 senger og 5 soverom i Hafjell

Hytte med 16 senger i Hafjell

Stor romslig hytte i Hafjell på 170 kvadratmeter i Nordlia hyttegrend med kort avstand til Hafjell Bike Park. Hytten Nordlia 17 har 5 soverom og 2 bad m/badstue. Storhytten er innredet smakfullt i tradisjonell stil.

Hytter på Mosetertoppen i Hafjell

Hytter på Mosetertoppen i Hafjell

Mosetertoppen hytter i Hafjell på 70 kvm med 6 sengeplasser. Koselige hytter av høy standard som er smakfullt innredet av hytteeier. Hyttene har utsikt over Gudbrandsdalen og Fakkelmannen i Hafjell. Hafjell Resort har 3 hytter på 70 kvm for utleie på Mosetertoppen. Det er bilvei rett ved hyttene.

Storhytter i Hafjell Hunderfossen

Storhytter i Hafjell

Flotte storhytter i Hafjell på Mosetertoppen over 3 etasjer med panoramautsikt. Høy standard. Hver av storhyttene er på 400 m2. Storhyttene passer like godt for familier og venner på tur, som for kurs og møter.

Storhyttene ligger kort avstand til Hafjell Bike Park.

Storhytte Storstua i Hafjell med 23 sengeplasser

Storhytte i Hafjell med 23 sengeplasser

Storstua ligger med panoramautsikt utover Gudbrandsdalen og i suveren nærhet til sykkelstiene i Hafjells hytteområde Hafjell Fjellandsby.  På denne hytten har du alt for din sommerferie i Hafjell Hunderfossen.

Bergstad hytter i Hafjell

Bergstad hytter i Hafjell

Hafjell Resort leier ut 2 - 6 sengs hytter på Bergstad nr 16 og 17. Hyttene er på ett plan med 2 soverom. Kjøkkenet er fullt utstyrt og har komfyr, kjøleskap med liten fryseboks, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. I oppholdsrommet finner du peisovn, sofagruppe og spiseplass til 6 personer. Fra hyttene har dere utsikt mot Hunderfossen.

Stor hytte for familie og venner

Stor hytte for familie og venner

Planlegger du slektstreff eller et jubileum og mangler plass til alle.  Da bør du ta en titt på storhyttene til Hafjell Lodge som har 24 og 31 sengeplasser.

Like i nærheten finner du Lodgen mat & drikke.

Overnatting i Hafjell

Hafjell Resort har den beste beliggenheten for din ferie i Hafjell Hunderfossen og Lillehammer regionen. Vårt hotell Hafjell Hotel & Apartments er nærmeste nabo til Lekeland Hafjell og Lilleputthammer Familiepark

Leilighetene på Alpin Apartments Solsiden, Hafjell Alpinlandsby Pluss og Alpin Apartments Sørlia er romslige og familievennlige. Disse ligger i nedre del av Hafjell Bike Park. På toppen av Hafjell ved Gaiastova har vi flotte 11 sengs leiligheter med panoramautsikt over Gudbrandsdalen.

Rabatterte priser på overnatting i perioden 25.juli - 8.august. Da er prisene satt ned for restplasser!

I tillegg har vi hytter for utleie i Hafjell med 6 til 31 sengeplasser.

Alpin Apartments Solsiden i Hafjell Hunderfossen

Alpin Apartments Solsiden

Alpin Apartments Solsiden ligger flott til i solhellingen ved Hafjell Alpinsenter, like ved gondolen og Hafjell Bike Park. Leilighetene har høy standard med badstue og er familievennlige. Velg mellom 6-sengs eller 10-sengs leiligheter for overnatting i Hafjell Hunderfossen.

Alpin Apartments Sørlia i Hafjell - overnatting i Lillehammer regionen

Alpin Apartments Sørlia

Alpin Apartments Sørlia er Norges første utleieenheter i Hafjell med miljøvennlig profil. Velg mellom 12-sengs, 10-sengs, 8-sengs og 4-sengs leiligheter. Leilighetene har høy standard med badstue, flatskjerm, gass og vannbåren varme.

Hafjell Hotell ved Lilleputthammer og Hunderfossen

Hafjell Hotell

På Hafjell Hotell finnes eget lekerom for barna, og en koselig restaurant med stuer. Rommene er nyrenoverte og utstyrt med dobbeltseng, kjøleskap, vannkoker og sovesofa (120 cm) med plass til 1-2 barn.

Hafjell Alpinlandsby Pluss

Hafjell Alpinlandsby Pluss

Hafjell Alpinlandsby Pluss består av 6 leiligheter hver på 35 kvm som er nyrenovert og fremstår som praktiske og delikate. Alle leilighetene er i samme bygg rett ved Hafjell Bike Park. Leilighetene har 2 soverom med 4 sengeplasser og er innredet i moderne stil.

Hytte i Hafjell Nordlia 17 ved Hafjell Bike Park

Hytte i Hafjell Nordlia 17

Stor romslig hytte i Nordlia hyttegrend med kort avstand til Hafjell Bike Park. Hytten har 5 soverom og 2 bad m/badstue. Storhytten er innredet smakfullt i tradisjonell stil.  Passer for familier og grupper som ønsker god plass for sin sommerferie i Hafjell Hunderfossen.

Hytter i Hafjell på Mosetertoppen med utsikt over Gudbrandsdalen

Hytter i Hafjell på Mosetertoppen

Mosetertoppen hytter er på 70 kvm med 6 sengeplasser.  Koselige hytter av høy standard som er smakfullt innredet med fantastisk utsikt over Gudbrandsdalen. Lokalisert kort avstand til Hafjell Bike Park, restaurant Skavlen og Gondolen i Hafjell.

Hafjelltoppen Apartments 11 sengs leiligheter

Hafjelltoppen Apartments

Disse delikate leilighetene har 4 soverom med totalt 11 sengeplasser og inneholder 2 bad, romslig stue med sofagruppe, fullt utstyrt kjøkken med spisebord, 1 badstue, og balkong med panoramautsikt over Hafjell og Gudbrandsdalen. Leilighetene har også internett, TV, tørkeskap, oppvaskmaskin og vaskemaskin. Det er parkett på alle gulv og dermed allergivennlig.

Storhytte Hafjell Lodge med 24 sengeplasser

Hytte med 24 sengeplasser i Hafjell

Hafjell Lodge 24 sengs storhytte i Sørlia med alle fasiliteter som du behøver for et arrangement. Hytten på 400 kvm har flott beliggenhet ved Hafjell Bike Park med utsikt over Øyer. Kort avstand til Restauranten Lodgen Mat og Drikke. Praktisk planløsning med åpen stue/kjøkkenløsning og godt med sitteplass til alle. Peiskrok med sofagruppe. Laftehytten holder høy standard med badestue, velutstyrt kjøkken, stilfullt interiør og stor terrasse. God parkering rett utenfor hytten.

Mosetertoppen Panorama storhytter på Hafjell

Store hytter på Mosetertoppen i Hafjell

Flotte storhytter på Mosetertoppen over 3 etasjer med panoramautsikt over Gudbrandsalen. Høy standard. Hver av storhyttene er på 400 m2 med 22 sengeplasser. Storhyttene passer like godt for familier og venner på tur, som for kurs og møter. Storhyttene er i kort avstand til Hafjell Bike Park og Gondolen.

Utleie av Storebrandhytten på Hafjell

Hafjell Gard med 14 sengeplasser

Hafjell Gard ligger på oversiden av Jaer Gård, og ligger i indrefileten på en fredelig plett rett ved løypene til Hafjell Bike Park. På Hafjell Gard hytteområde oversiden av Jaer Gård har vi en nydelig hytte på 170 m2 med 6 soverom og 14 sengeplasser for utleie i Jaer Panorama.

Storstua storhytte i Hafjell med 23 sengeplasser

Hytte Storstua i Hafjell med 23 sengeplasser

Storstua hytte  ligger med premieutsikt utover Gudbrandsdalen og i suveren nærhet til løypenettet i Hafjells hytteområde Hafjell Fjellandsby. Fra terrassen er det et lite steinkast bort til Hafjell Bike Park.

Storhytte Hafjell Lodge med 31 sengeplasser

Stor hytte i Hafjell med 31 sengeplasser

Hafjell Lodge 31 sengs storhytte i Hafjell for deg som ønsker å bo standsmessig. Hytten på 450 kvm har flott beliggenhet ved Hafjell Bike Park Kort vei til Restauranten Lodgen Mat & Drikke. Praktisk planløsning med åpen stue og kjøkkenløsning og godt med sitteplass til alle. Peiskrok med sofagrupper. Stor bryllupssuite med himmelseng i toppetasjen.

Bergstad hytter i Hafjell med utsikt mot Hunderfossen

Bergstad hytter i Hafjell

Hafjell Resort leier ut 2 - 6 sengs hytter på Bergstad nr 16 og 17. Hyttene er på ett plan med 2 soverom. Kjøkkenet er fullt utstyrt og har komfyr, kjøleskap med liten fryseboks, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. I oppholdsrommet finner du peisovn, sofagruppe og spiseplass til 6 personer.

Sommerpakker for hele familien i Hafjell Hunderfossen

Feriepakke Hafjell Hunderfossen

Nå kan du lage din egen feriepakke i Hafjell Hunderfossen. Inngang Lekeland Hafjell og Lilleputthammer familiepark er inkludert og deretter kan du legge til spennende opplevelser som Hunderfossen familiepark.

Annonse
Annonse