Bo rett ved skibakkene i Hafjell på Alpin Apartmens Solsiden

Alpin Apartments Solsiden

Alpin Apartments Solsiden er perfekt for overnatting. Fra den moderne og romslige leiligheten på Solsiden er det kort vei rett inn i skiløypene i familiebakken. Kort avstand til familiebakken med heis.

Velg mellom 6 og 10 sengs boenheter av høy standard med badstue og peis.

Alpin Apartments Sorlia leiligheter i Hafjell

Alpin Apartments Sørlia

Alpin Apartments Sørlia Hafjell ligger like ved skibakkene i Hafjell. Leilighetene er moderne med god standard. Dette er leiligheter for gjester som ønsker god komfort under sin skiferie i Hafjell. Velg mellom 4, 8, 10 og 12 sengeplasser.  Leilighetene er lokalisert 150 meter fra Hafjell Lodge Restaurant.

Hafjell Alpinlandsby Pluss

Hafjell Alpinlandsby Pluss

Hafjell Alpinlandsby Pluss består av 6 leiligheter hver på 35 kvm som er nyrenovert og fremstår som praktiske og delikate. Alle leilighetene er i samme bygg rett ved familiebakken. Leilighetene har 2 soverom med 4 sengeplasser og er innredet i moderne stil.

Prøv "All inclusive" med helpensjon på Hafjell Hotell

"All inclusive" på Hafjell Hotell

Bo og spis godt på Hafjell Hotell i vinter. Velg vår populære helpensjonstilbud som inkluderer overnatting i dobbeltrom og frokostbuffet, dagens lunsj på hotellet, Hafjell Lodge eller Gaiastova. En 3-rettes middag om kvelden i restauranten på hotellet. Pianobar noen kvelder i uken.

Velkommen til koselige Hafjell Hotell

Hafjell Hotell

Hafjell Hotell er et familievennlig og hjemmekoselig hotell midt i Hafjell sentrum, Kun 700 meter fra Hafjell alpinsenter. Hotellet kan tilby dobbeltrom, juniorsuiter, suiter og seniorsuiter for deg som ser etter overnatting i Hafjell. I tillegg har vi en god restaurant på hotellet. For barna er det eget lekerom. Hotellet har også skistall og koselig peisestue og sofagrupper der gjester kan slappe av om kvelden.

Storhytte Storstua i Hafjell med 23 sengeplasser

Storhytte i Hafjell med 23 sengeplasser

Hafjell Alpinhytter - Storstua ligger med premieutsikt utover Gudbrandsdalen og i suveren nærhet til løypenettet i Hafjells hytteområde Hafjell Fjellandsby. Fra terrassen er det et lite snøballkast bort til den nedfarten som går parallelt med Kjus-løypa. 

Leie av store hytter i Hafjell

Storhytter i Hafjell med det lille ekstra

Hafjell Exclusive har håndplukket privateide storhytter og leiligheter som egner seg for utleie. Noen er innredet med kjærlig omsorg og andre er mer tilrettelagt for mini-konferanser og selskaper, men alle er perfekte samlingssteder for den sosiale omgangen og fellesaktiviteter.

Koselig og praktisk storhytte i Hafjell

Hafjell Lodge hytter for utleie

Store hytter i Hafjell med 24 og 31 sengeplasser har flott beliggenhet ved OL løypa (ski inn ski ut 25 meter). Kort vei til Restauranten Lodgen Mat & Drikke. Praktisk planløsning med åpen stue og kjøkkenløsning og godt med sitteplass til alle. Peiskrok med sofagruppe.

Mosetertoppen hytter i Hafjell. 6 sengeplasser med panoramautsikt

Mosetertoppen hytter i Hafjell

Mosetertoppen hytter er på 70 kvm med 6 sengeplasser.  Koselige hytter av høy standard som er smakfullt innredet. Lokalisert rett ved alpinbakken og langrennsløypene i Hafjell.  Her får du en fantastisk utsikt inkludert!

Hytte i Hafjell - Nordlia 17 med 16 sengeplasser

Nordlia 17 hytte med 16 sengeplasser i Hafjell

Stor romslig hytte på 170 kvadrat i Nordlia hyttegrend med ski in/out muligheter til Hafjell Alpinsenter. Kort avstand til familiebakken med skiskole og skiutleie.

Hytten har 5 soverom med totalt 16 senger og 2 bad med en badstue og er smakfullt innredet i tradisjonell hyttestil.

Overnatting på Hotell, Leiligheter og Hytter i Hafjell

Fleksibel booking av ankomstdag og avreisedag til og med søndag 28.februar

Dynamiske priser
Våre priser er dynamisk og styres av tilbud og etterspørsel. Når du søker etter priser på nettsiden, vil du alltid bli informert om gjeldende pris som gjelder på det respektive øyeblikket - og du vil umiddelbart kunne bestille til denne prisen. Hvis du leter etter pris, men venter på bestilling, må du derfor være oppmerksom på at prisene kan ha endret seg i mellomtiden, og det vil være den nye prisen som vil gjelde.

Nå har du full fleksiblitet på ankomst og avreisedag til og med søndag 28.februar.

Alpin Apartments Solsiden i Hafjell

Alpin Apartments Solsiden

Alpin Apartments Solsiden er det perfekte overnatting for barnefamilier i Hafjell.. Flotte og romslige 10-sengs leiligheter på 110 kvm, og 6-sengs leiligheter på 60 kvm for din overnatting i Hafjell ved alpinløypene.

Alpin Apartments Sørlia i Hafjell

Alpin Apartments Sørlia

Leilighetene 4, 8, 10 og 12 sengs i Alpin Apartments Sørlia i Hafjell har utsikt over deler av Hafjell alpinanlegg. Badstue inkludert i alle leilighetene. Restaurant Hafjell Lodge er lokalisert kort avstand fra leilighetene.

Hafjelltoppen Apartments ved Gaiastova

Bo på toppen av Hafjell ved Gaiastova

Disse delikate leilighetene ved Gaiastova har 4 soverom med totalt 11 sengeplasser og inneholder 2 bad, romslig stue med sofagruppe, fullt utstyrt kjøkken med spisebord, badstue, og balkong med panoramautsikt.

Hafjell Gard hytte 10 sengeplasser

Hafjell Gard Hytte 10 sengeplasser

Hafjell Gard hyttene ligger på oversiden av Jaer Gård, og ligger i indrefileten på en fredelig plett midt i det aktive alpinområdet i Hafjell. På Hafjell Gard hytteområde oversiden av Jaer Gård har vi en nydelig hytte med 10 sengeplasser som har ski inn ski ut rett i skibakken.

Hafjell Hotell - overnatting på hotell i Hafjell

Hafjell Hotell

Hafjell Hotell er et familievennlig og hjemmekoselig hotell midt i Hafjell sentrum, Kun 700 meter fra Hafjell alpinsenter. Dobbeltrom, suiter, koselig restaurant med stuer og peisestue for din ferie eller seminar.

Hafjell Alpinlandsby

Hafjell Alpinlandsby

Hafjell Alpinlandsby Pluss består av 6 leiligheter hver på 35 kvm som er nyrenovert og fremstår som praktiske og delikate. Alle leilighetene er i samme bygg rett ved familiebakken i Hafjell. Leilighetene har 2 soverom med 4 sengeplasser og er innredet i moderne stil. Lokalisert ved familiebakken i Hafjell. 

Familiehytte Mosetervegen 486

Hytte 9 sengeplasser Mosetervegen 486

Koselig rundtømmerhytte på 100 m2 med 4 soverom, 9 sengeplasser og 2 bad rett ved skiløypene på Mosetertoppen i Hafjell. Dette er en koselig hytte som passer perfekt for familier på skiferie i Hafjell eller fjelltur om sommeren.

Hytte Mosetervegen i Hafjell

Hytte 10 sengeplasser Mosetervegen 484

Flott rundtømmerhytte på 100 m2 med 4 soverom, 10 sengeplasser og 2 bad. Dette er en koselig hytte som passer perfekt for familier på skiferie i Hafjell. Langrennsløypene på Mosetertoppen går rett utenfor hytten.  Dette er en hytte som passer perfekt for familieferie på fjellet.

Hafjell Lodge storhytter 24 og 31 sengeplasser

Storhytter på Hafjell Lodge

Storhytter i Hafjell på 24 og 31 sengeplasser har flott beliggenhet ved OL løypa (ski inn ski ut 25 meter). Kort vei til Restauranten Lodgen Mat & Drikke. Praktisk planløsning med åpen stue/kjøkkenløsning og godt med sitteplass til alle. Peiskrok med sofagruppe.

Låven storhytte i Hafjell

Låven storhytte 25 sengeplasser

Låven Storhytte i Hafjell er på to plan med 10 soverom og 25 sengeplasser. Hytten ligger i praktfulle omgivelser i målområdet i Hafjell, her er det ski in/out til både skiopplevelser og aktiviteter utenom skibakken. Denne storhytten er ny i porteføljen vår.

Storstua i Hafjell - storhytte med 23 sengeplasser

Storstua i Hafjell - storhytte med 23 sengeplasser

Storstua ligger med premieutsikt utover Gudbrandsdalen og i suveren nærhet til løypenettet i Hafjells nye hytteområde Hafjell Fjellandsby. Fra terrassen er det et lite snøballkast bort til den nye nedfarten som går parallelt med Kjus-løypa.  Nærmere skiløypene i Hafjell kommer du ikke!

Store hytter på Mosetertoppen i Hafjell for utleie

Mosetertoppen Panorama storhytter

Flotte storhytter på Mosetertoppen over 3 etasjer med panoramautsikt. Høy standard. Hver av storhyttene er på 400 m2. Storhyttene passer like godt for familier og venner på tur, som for kurs og møter. Storhyttene ligger rett ved langrennsløype med lys, og har ski inn ski ut til alpinbakken i Hafjell.

Hytte på Mosetertoppen i Hafjell med 6 sengeplasser

Mosetertoppen hytter i Hafjell

Mosetertoppen hytter er på 70 kvm med 6 sengeplasser.  Koselige hytter av høy standard som er smakfullt innredet. Lokalisert rett ved alpinbakken og langrennsløypene i Hafjell.

Nordlia 17 hytte like ved familiebakken og Solsiden i Hafjell

Solsiden storhytte Nordlia 17

Stor romslig hytte i Nordlia hyttegrend med ski in/out muligheter til Hafjell Alpinsenter. Hytten har 5 soverom og 2 bad m/badstue. Storhytten er innredet smakfullt i tradisjonell stil.  Det er kort avstand til familiebakken med fasiliteter som skiskole og skiutleie. Passer for familier som ønsker god plass i skiferien sin.

Lunnstadbrinken 41 Hafjell

Lunnstadbrinken 41

Denne storhytten er en eksklusivt håndlaftet tømmerhytte. Storhytten på Hafjell holder meget høy standard i minimalistisk og moderne stil med høy kvalitet på materialer skifer, granitt, eik, glass, stål, naturstein, fliser.

Bergstad hytte i Hafjell med 6 sengeplasser

Sørlia hytter Bergstad i Hafjell

Hafjell Resort leier ut 2 - 6 sengs hytter på Bergstad nr 16 og 17. Hyttene er på ett plan med 2 soverom. Kjøkkenet er fullt utstyrt og har komfyr, kjøleskap med liten fryseboks, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. I oppholdsrommet finner du peisovn, sofagruppe og spiseplass til 6 personer. 

Annonse
Annonse