Utleie av hytter og leiligheter i Hafjell

Leie hytte eller leilighet i Hafjell

Hafjell Resort har et stort utvalg av hytter og leiligheter for utleie. De fleste av hyttene og leilighetene er ski inn ski ut til skibakkene i Hafjell alpinsenter.

I tillegg har vi storhytter med 14 til 31 sengeplasser.

Hafjell Alpinlandsby Pluss

Hafjell Alpinlandsby Pluss

Hafjell Alpinlandsby Pluss består av 6 leiligheter hver på 35 kvm som er nyrenovert og fremstår som praktiske og delikate. Alle leilighetene er i samme bygg rett ved familiebakken. Leilighetene har 2 soverom med 4 sengeplasser og er innredet i moderne stil.

Alpin Apartments Sørlia i Hafjell

Alpin Apartments Sørlia

Alpin Apartments Sørlia Hafjell ligger like ved skibakkene i Hafjell. Leilighetene er moderne med god standard. Dette er leiligheter for gjester som ønsker god komfort for sin vinterferie i Hafjell. Velg mellom 4, 8, 10 og 12 sengeplasser.  Leilighetene er lokalisert 150 meter fra Hafjell Lodge Restaurant.

Velkommen til koselige Hafjell Hotell

Hafjell Hotell

Hafjell Hotell er et familievennlig og hjemmekoselig hotell midt i Hafjell sentrum, Kun 700 meter fra Hafjell alpinsenter. Hotellet har dobbeltrom, juniorsuiter, suiter og seniorsuiter for overnatting i Hafjell. I tillegg har vi en god restaurant på hotellet. For barna er det eget lekerom. Hotellet har også skistall og koselig peisestue og sofagrupper.

Storhytte Storstua i Hafjell med 23 sengeplasser

Storhytte i Hafjell med 23 sengeplasser

Hafjell Alpinhytter - Storstua ligger med premieutsikt utover Gudbrandsdalen og i suveren nærhet til løypenettet i Hafjells hytteområde Hafjell Fjellandsby. Fra terrassen er det et lite snøballkast bort til den nedfarten som går parallelt med Kjus-løypa. 

Koselig og praktisk storhytte i Hafjell

Hafjell Lodge hytter for utleie

Store hytter i Hafjell med 24 og 31 sengeplasser har flott beliggenhet ved OL løypa (ski inn ski ut 25 meter). Kort vei til Restauranten Lodgen Mat & Drikke. Praktisk planløsning med åpen stue og kjøkkenløsning og godt med sitteplass til alle. Peiskrok med sofagruppe.

Hytte Nordlia 17

Nordlia 17 hytte med 16 sengeplasser i Hafjell

Stor romslig hytte på 170 kvadrat i Nordlia hyttegrend med ski in/out muligheter til Hafjell Alpinsenter. Kort avstand til familiebakken med skiskole og skiutleie.  Hytten har 5 soverom med totalt 16 senger og 2 bad med en badstue og er smakfullt innredet i tradisjonell hyttestil.

Overnatting på Hotell, Leiligheter og Hytter i Hafjell


Dynamiske priser
Våre priser er dynamisk og styres av tilbud og etterspørsel. Når du søker etter priser på nettsiden, vil du alltid bli informert om gjeldende pris som gjelder på det respektive øyeblikket - og du vil umiddelbart kunne bestille til denne prisen. Hvis du leter etter pris, men venter på bestilling, må du derfor være oppmerksom på at prisene kan ha endret seg i mellomtiden, og det vil være den nye prisen som vil gjelde.

Alpin Apartments Solsiden i Hafjell

Alpin Apartments Solsiden

Alpin Apartments Solsiden er det perfekte overnatting for barnefamilier i Hafjell.. Flotte og romslige 10-sengs leiligheter på 110 kvm, og 6-sengs leiligheter på 60 kvm for din overnatting i Hafjell ved alpinløypene.

Alpin Apartments Sørlia i Hafjell

Alpin Apartments Sørlia

Leilighetene 4, 8, 10 og 12 sengs i Alpin Apartments Sørlia i Hafjell har utsikt over deler av Hafjell alpinanlegg. Badstue inkludert i alle leilighetene. Restaurant Hafjell Lodge er lokalisert kort avstand fra leilighetene.

Hafjelltoppen Apartments ved Gaiastova

Bo på toppen av Hafjell ved Gaiastova

Disse delikate leilighetene ved Gaiastova har 4 soverom med totalt 11 sengeplasser og inneholder 2 bad, romslig stue med sofagruppe, fullt utstyrt kjøkken med spisebord, badstue, og balkong med panoramautsikt.

Hafjell Hotell - overnatting på hotell i Hafjell

Hafjell Hotell

Hafjell Hotell er et familievennlig og hjemmekoselig hotell midt i Hafjell sentrum, Kun 600 meter fra Hafjell alpinsenter. Dobbeltrom, suiter, koselig restaurant med stuer og peisestue for din skiferie eller seminar.

Velkommen til Hafjell Hotell

Hafjell Gard hytte 10 sengeplasser

Hafjell Gard Hytte 10 sengeplasser

Hafjell Gard hyttene  ligger på oversiden av Jaer Gård, og ligger i indrefileten på en fredelig plett midt i det aktive alpinområdet i Hafjell. På Hafjell Gard hytteområde oversiden av Jaer Gård har vi flere nydelig hytter med 10 sengeplasser som har ski inn ski ut rett i skibakken.

Hafjell Alpinlandsby

Hafjell Alpinlandsby

Hafjell Alpinlandsby Pluss består av 6 leiligheter hver på 35 kvm som er nyrenovert og fremstår som praktiske og delikate. Alle leilighetene er i samme bygg rett ved familiebakken i Hafjell. Leilighetene har 2 soverom med 4 sengeplasser og er innredet i moderne stil. Lokalisert ved familiebakken i Hafjell. 

Familiehytte Mosetervegen 486

Hytte 9 sengeplasser Mosetervegen 486

Koselig rundtømmerhytte på 100 m2 med 4 soverom, 9 sengeplasser og 2 bad rett ved skiløypene på Mosetertoppen i Hafjell. Dette er en koselig hytte som passer perfekt for familier på skiferie i Hafjell eller fjelltur om sommeren.

Hytte Mosetervegen i Hafjell

Hytte 10 sengeplasser Mosetervegen 484

Flott rundtømmerhytte på 100 m2 med 4 soverom, 10 sengeplasser og 2 bad. Dette er en koselig hytte som passer perfekt for familier på skiferie i Hafjell. Langrennsløypene på Mosetertoppen går rett utenfor hytten.  Dette er en hytte som passer perfekt for familieferie på fjellet.

Hytte Bjørgefallet 32 i Hafjell

Bjørgefallet 32

Koselige og tradisjonsrik familiehytte på Hafjell med 8 sengeplasser. Stor terrasse med panoramautsikt. Ski inn - ski ut til alpinbakken. Kort kjøreavstand til Gaiastova med langrennsløyper. Rolig og etablert hytteområde med bilvei helt frem til hytten.

Kårbolig Hafjell Gard

Hafjell Gard kårbolig

Hafjell Gard kårbolig på 200m2 blir i disse dager totalrenovert og er klar for utleie medio januar 2018. Kårboligen har 16 sengeplasser fordelt på fem soverom. Ski inn ski ut til skibakkene i Hafjell.

Hafjell Gard storhytte

Hafjell Gard storhytte

Hafjell Gard storhytte er noe helt unikt i Hafjell. Hovedhuset på Jaer gård fra 1850 tallet blir nå restaurert til en flott storhytte og er lokalisert med perfekt beliggenhet og panoramautsikt. Hovedhuset, forpakterbolig og fjøset danner et koselig gårdstun.

Lunnstadmyrvegen 57

Lunnstadmyr vegen 57

Nydelig hytte rett ved Gaiastova, 920 moh, P-rom 153 m2, 14 sengeplasser fordelt på fire soverom. Ski in/out både for langrenn og alpint. Hytten er lokalisert i et rolig område på Hafjelltoppen med panoramautsikt over Hafjell og Gudbrandsdalen.

Mosetertoppen storhytte

Mosetertoppen storhytte

Stor flott hytte på 400 m2 med 20 sengeplasser i øvre del av Mosetertoppen på Hafjell. Fint innredet med en standard av høy kvalitet. Her har du utsikt som tar pusten fra deg. Hytta har ski inn ski ut til langrennsløype og alpintrase.

Hytte Nordlia 12

Nordlia 11 og 12

Koselige hytter med fire soverom beliggende i ett hytteområde tett inntil barne- og familiebakken i Hafjell. Ski inn, ski ut og gangavstand til gondolen og skiutleie. Hyttene har en stor og solrik terrasse hvor solen kan nytes.

Hytte Nordlia 19 i Hafjell

Nordlia 19

Stor og romslig hytter på 135 m2 med 5 soverom fordelt på 16 sengeplasser. Komfyr / stekeovn, kjøleskap / fryser, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kabel-TV, peis, 2 dusj / WC, badstue, peisovn og skidbod. Røykfri boenhet. Stor terrasse. Avstand til skibakken 200-300 meter.

Skåklevegen 24 Hafjell

Skåklevegen 24 Hafjell

Nydelig hytte på Mosetertoppen i Hafjell med 12 sengeplasser fordelt på fem soverom. Hytten har ski inn ski ut til alpinløype og langrennsløypene er kun 100 meter unna.

Hafjell Lodge storhytter 24 og 31 sengeplasser

Storhytter på Hafjell Lodge

Storhytter i Hafjell på 24 og 31 sengeplasser har flott beliggenhet ved OL løypa (ski inn ski ut 25 meter). Kort vei til Restauranten Lodgen Mat & Drikke. Praktisk planløsning med åpen stue/kjøkkenløsning og godt med sitteplass til alle. Peiskrok med sofagruppe.

Hytta Høgturn i Hafjell

 

Høgtun hytte

Høgtun er hytten for deg som søker fred og ro, men samtidig ønsker å være nær aktivitetene i Hafjell og Hunderfossen. Denne flotte hytten er virkelig en perle for den som setter pris på tradisjon og hyttekos. Hytten er bygget i tømmer og er en staselig familiehytte.

Låven i Hafjell

Låven storhytte 25 sengeplasser

Låven Storhytte i Hafjell er på to plan med 10 soverom og 25 sengeplasser. Hytten ligger i praktfulle omgivelser ved målområdet i Hafjell, her er det ski in/out til både skiopplevelser og aktiviteter utenom skibakken. Denne storhytten er ny i porteføljen vår.

Storstua i Hafjell - storhytte med 23 sengeplasser

Storstua i Hafjell - storhytte med 23 sengeplasser

Storstua ligger med premieutsikt utover Gudbrandsdalen og i suveren nærhet til løypenettet i Hafjells nye hytteområde Hafjell Fjellandsby. Fra terrassen er det et lite snøballkast bort til den nye nedfarten som går parallelt med Kjus-løypa.  Nærmere skiløypene i Hafjell kommer du ikke!

Nordlia 17 hytte like ved familiebakken og Solsiden i Hafjell

Nordlia 17

Stor romslig hytte i Nordlia hyttegrend med ski in/out muligheter til Hafjell Alpinsenter. Hytten har 5 soverom og 2 bad m/badstue. Storhytten er innredet smakfullt i tradisjonell stil.  Det er kort avstand til familiebakken med fasiliteter som skiskole og skiutleie. Passer for familier som ønsker god plass i skiferien sin.

Advertisement
Advertisement