Hafjell Hotell i Lillehammer regioen

Hafjell Hotell

På Hafjell Hotell bor du "midt i smørøyet" for en aktiv og opplevelsesrik ferie. Lilleputthammer Familiepark og Lekeland Hafjell ligger vegg i vegg med hotellet, og kun 700 m fra hotellet er Hafjell Bike Park. Velg mellom hotellrom og suiter for din overnatting i Hafjell.

Overnatting i Hafjell

Alpin Apartments Solsiden

Alpin Apartments Solsiden ligger flott til i solhellingen like ved gondolen og Hafjell Bike Park. Leilighetene har god standard med blant annet badstue og internett. Utenfor leilighetene finnes det grillplasser, lekeplass og sykkelbod.

Velg mellom 6-sengs eller 10-sengs leiligheter rett ved Hafjell Bike Park og Gondolen.

Alpin Apartments Sørlia leiligheter i Hafjell

Alpin Apartments Sørlia

Alpin Apartments Sørlia ved Hafjell Bike Park. Velg mellom 12-sengs, 10-sengs, 8-sengs og 4-sengs leiligheter. Leilighetene har god standard med gass og vannbåren varme. Alle leiligheter er utstyrt med badstue, gasspeis, komfyr, vaskemaskin, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, tørkeskap, skotørker, trådløs internett, sykkelbod og flatskjerm-TV.

Hytte på Mosetervegen i Hafjell

Mosetervegen hytte

Flott rundtømmerhytte på 100 m2 med 4 soverom, 10 sengeplasser og 2 bad. Dette er en koselig hytte som passer perfekt for familier på ferie i Hafjell denne høsten.

Hytten har vedovn, fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin. Det er også fasiliteter som sofagruppe, kabel-tv, kjøleskap med frys, internett, vaskemaskin og skibod.

Storhytte Storstua i Hafjell med 23 sengeplasser

Storhytte i Hafjell med 23 sengeplasser

Storstua ligger med panoramautsikt utover Gudbrandsdalen og i suveren nærhet til sykkelstiene i Hafjells hytteområde Hafjell Fjellandsby.  På denne hytten har du alt for din sommerferie i Hafjell Hunderfossen.

Stor hytte for familie og venner

Stor hytte for familie og venner

Planlegger du slektstreff eller et jubileum og mangler plass til alle.  Da bør du ta en titt på storhyttene til Hafjell Lodge som har 24 og 31 sengeplasser.  Like i nærheten finner du Lodgen mat & drikke.

Hytte med 16 senger og 5 soverom i Hafjell

Hytte med 16 senger i Hafjell

Stor romslig hytte i Hafjell på 170 kvadratmeter i Nordlia hyttegrend med kort avstand til Hafjell Bike Park. Hytten Nordlia 17 har 5 soverom og 2 bad m/badstue. Storhytten er innredet smakfullt i tradisjonell stil.

Overnatting i Hafjell

Hafjell Resort har den beste beliggenheten for din ferie i Hafjell Hunderfossen og Lillehammer regionen. Vårt hotell Hafjell Hotell er nærmeste nabo til Lekeland Hafjell og Lilleputthammer Familiepark.

Leilighetene på Alpin Apartments Solsiden, Hafjell Alpinlandsby Pluss og Alpin Apartments Sørlia er romslige og familievennlige. Disse ligger i nedre del av Hafjell Bike Park. På toppen av Hafjell ved Gaiastova har vi flotte 11 sengs leiligheter med panoramautsikt over Gudbrandsdalen.

Tilgjengelig booking helt frem til og med påsken 2019
Vår online booking er åpnet for bestilling av overnatting frem til og med påsken 2019 Gå inn på bookingkalender og finn ledig overnatting og priser.

Alpin Apartments Solsiden i Hafjell Hunderfossen

Alpin Apartments Solsiden

Alpin Apartments Solsiden ligger flott til i solhellingen ved Hafjell Alpinsenter, like ved gondolen og Hafjell Bike Park. Leilighetene har høy standard med badstue og er familievennlige. Velg mellom 6-sengs eller 10-sengs leiligheter for overnatting i Hafjell Hunderfossen.

Alpin Apartments Sørlia i Hafjell - overnatting i Lillehammer regionen

Alpin Apartments Sørlia

Alpin Apartments Sørlia er Norges første utleieenheter i Hafjell med miljøvennlig profil. Velg mellom 12-sengs, 10-sengs, 8-sengs og 4-sengs leiligheter. Leilighetene har god standard med badstue, flatskjerm, gass og vannbåren varme.

Hafjell Hotell ved Lilleputthammer og Hunderfossen

Hafjell Hotell

På Hafjell Hotell finnes eget lekerom for barna, og en koselig restaurant med stuer. Rommene er av god standard og utstyrt med dobbeltseng, kjøleskap, vannkoker og sovesofa (120 cm) med plass til 1-2 barn. Internett er gratis. 100 meter til Lilleputthammer familiepark!

Hafjell Alpinlandsby Pluss med 2 soverom

Hafjell Alpinlandsby Pluss

Hafjell Alpinlandsby Pluss består av 6 leiligheter hver på 35 kvm som er totalrenovert og er praktiske og delikate. Alle leilighetene er i samme bygg rett ved Hafjell Bike Park. Leilighetene har 2 soverom med 4 sengeplasser og er innredet i moderne stil.

Alpingrenda i Hafjell

Alpingrenda i Hafjell

Alpingrenda i Hafjell er lokalisert rett ved alpinløypene i alpinanlegget. Alpingrenda er et trivelig område som passer perfekt for familier som er på skiferie i Hafjell. Om sommeren er det kort kjørevei til Lilleputthammer familiepark.

Hytte Nordlia 12

Hytte Nordlia

Koselige hytter med fire soverom beliggende i ett hytteområde tett inntil barne- og familiebakken i Hafjell. Ski inn, ski ut og gangavstand om sommeren til Lilleputthammer familiepark. Hyttene har en stor og solrik terrasse hvor solen kan nytes.

Hytte Nordlia 17 i Hafjell

Hytte i Hafjell Nordlia 17

Stor romslig hytte i Nordlia hyttegrend med kort avstand til Hafjell Bike Park. Hytten har 5 soverom og 2 bad m/badstue. Storhytten er innredet smakfullt i tradisjonell stil.  Passer for familier og grupper som ønsker god plass for sin ferie i Hafjell Hunderfossen.

Hafjelltoppen Apartments 11 sengs leiligheter

Hafjelltoppen Apartments

Disse delikate leilighetene har 4 soverom med totalt 11 sengeplasser og inneholder 2 bad, romslig stue med sofagruppe, fullt utstyrt kjøkken med spisebord, 1 badstue, og balkong med panoramautsikt over Hafjell og Gudbrandsdalen. Leilighetene har også internett, TV,  oppvaskmaskin og vaskemaskin.

Hytte på Mosetervegen i Hafjell

Flott hytte på fjellet

Flott rundtømmerhytte på 100 m2 med 4 soverom, 10 sengeplasser og 2 bad. Dette er en koselig hytte som passer perfekt for familier på ferie i Hafjell denne høsten.

Storstua storhytte i Hafjell med 23 sengeplasser

Hytte Storstua i Hafjell med 23 sengeplasser

Storstua hytte  ligger med premieutsikt utover Gudbrandsdalen og i suveren nærhet til løypenettet i Hafjells hytteområde Hafjell Fjellandsby. Fra terrassen er det et lite steinkast bort til Hafjell Bike Park.

Høgtun Hytte i Hafjell

Høgtun Hytte

Høgtun er hytten for deg som søker fred og ro, men samtidig ønsker å være nær aktivitetene i Hafjell. Denne flotte hytten er virkelig en perle for den som setter pris på tradisjon og hyttekos. Hytten er bygget i tømmer og er en staselig familiehytte.

Låven storhytte i Hafjell

Låven i Hafjell

Låven Storhytte i Hafjell er på to plan med 10 soverom og 25 sengeplasser. Hytten ligger i praktfulle omgivelser like ved Hafjell Bike Park og gangavstand til Lilleputthammer familiepark.

Storhytte Hafjell Lodge med 31 sengeplasser

Stor hytte i Hafjell med 31 sengeplasser

Hafjell Lodge 31 sengs storhytte i Hafjell for deg som ønsker å bo standsmessig. Hytten på 450 kvm har flott beliggenhet ved Hafjell Bike Park Kort vei til Restauranten Lodgen Mat & Drikke. Praktisk planløsning med åpen stue og kjøkkenløsning og godt med sitteplass til alle. Peiskrok med sofagrupper. Stor bryllupssuite med himmelseng i toppetasjen.

Hytte i Hafjell

Hafjell Gard med 10 sengeplasser

Hafjell Gard hyttene ligger på oversiden av Jaer Gård, og ligger i indrefileten på en fredelig plett midt i det aktive alpinområdet i Hafjell. På Hafjell Gard hytteområde oversiden av Jaer Gård har vi flere nydelige hytter med 10 sengeplasser ved Hafjell Bike Park.

Storhytte Hafjell Lodge med 24 sengeplasser

Hytte med 24 sengeplasser i Hafjell

Hafjell Lodge 24 sengs storhytte på 400 kvm har flott beliggenhet ved Hafjell Bike Park med utsikt over Øyer. Kort avstand til Restauranten Lodgen Mat og Drikke. Praktisk planløsning med åpen stue/kjøkkenløsning og godt med sitteplass til alle. Peiskrok med sofagruppe. Laftehytten har badestue, velutstyrt kjøkken, stilfullt interiør og stor terrasse.

Advertisement
Advertisement