Lokale til Bryllupsfest

Lokaler til bryllupet

Hafjell Hotell og Hafjell Lodge ønsker å tilby dere som brudepar den perfekte rammen rundt den store dagen, enten dere ønsker et lite intimt bryllup eller ett stort bryllup. Våre saler og stuer egner seg for bryllup fra 2 til 100 personer, enten dere velger våre restauranter eller festsaler.  Vi har også et eget rom for brudeparet med himmelseng!

Kro på Hafjell Hotell

Spisested i Hafjell

Stikk innom restauranten på Hafjell Hotell dersom du ønsker frokost, A la carte meny eller søndagsbuffet.  Våre kokker lager maten fra bunnen av og vi fokuserer på at råvarene må være kortreist.  Mange av rettene er laktosefri eller glutenfri.

Bryllupsfest på Lodgen Mat og Drikke i Hafjell

Bryllupsfest på Lodgen

Hafjell Lodge med våre praktiske storhytter og den koselige restauranten Lodgen Mat & Drikke er det perfekte stedet for en bryllupsfest.  Hos oss kan dere feire en av livets store høydepunkt og markere dagen sammen med familie og venner.

Selskapslokaler på Hafjell Hotell

Festmiddag på hotellet

Ønsker dere å markere en spesiell anledning, feire eller være raus med deg selv, arrangerer vi festmiddager på forespørsel eller i forbindelse med en konferanse. Festmiddagen kan nytes i våre stuer på Hafjell Hotell.  Ta kontakt med post@hafjellhotel.com for mer informasjon eller last ned menyene med pristilbud.

Gaiastova på Hafjelltoppen er stedet for firmafester og eventer

Firmafest i Hafjell

Ser du etter lokaler i Hafjell eller Lillehammer regionen for ditt firma eller organisasjon? Da bør du ta kontakt med Gaiastova som ligger på Hafjelltoppen.

I vår restaurant, bestående av 2 lokaler, har vi plass for inntil 250 gjester.

Selskapslokaler på Hafjell Hotell

Selskapslokaler og festmeny i Hafjell

Hafjell Hotell har lang erfaring som vertskap for selskap og arrangement. Vi kan tilrettelegge for bryllupsmiddag, konfirmasjon, barnedåp, minnestund, familiesammenkomster eller jubileer.

Hafjell Lodge Restaurant

Lodgen Restaurant

Lodgen Restaurant har en rustikk og elegant stil som passer for bryllupsfester eller sommeravslutninger.  Vi har totalt 130 sitteplasser inne, og 150 sitteplasser på terrassen. I tillegg har vi møblert sittegruppe rundt åpen årepeis. I 2. etg har vi også en stor sofagruppe.

Restaurant i Hafjell og Lillehammer regionen

Restaurant Hafjell Hotell

I vår hyggelige restaurant på Hafjell Hotell kan vi by på alt fra spennende lunsjmeny til velsmakende a la carte retter om kvelden. Vår kjøkkensjef og restaurantsjef ønsker dere velkommen.

Selskap Hafjell hotell

Selskapsmeny Hafjell Hotell

Under din konferanse, møte eller selskap på Hafjell hotell kan du velge retter fra vedlagte festmeny.

Catering i Hafjell

Catering i Hafjell

Hafjell Hotell AS tilbyr gjestene hjemmelaget, ekte og god mat – laget med kjærlighet og omhu, fra bunn av med lokale råvarer.  Bestill catering til hytten eller bryllupsfesten.

Advertisement
Advertisement