Hafjell catering

Catering i Hafjell

Hafjell Hotell tilbyr mat av prima råvarer fra Gudbrandsdalen. Vi gir deg muligheten til å samle venner og familie til smaken av fortreffelige kombinasjoner, der du vil. Avtal tid og sted med vår restaurantsjef Arve Engedal på Hafjell Hotell, tlf 61 28 55 50 eller arve@hafjellhotel.com

Beste frokost i Oppland fylke

Restaurant Hafjell Hotell

I vår hyggelige restaurant på Hafjell Hotell kan vi by på Opplands beste frokostbuffet, lunsjretter på dagen til velsmakende A la carte retter om kvelden. Søndager har vi familiebuffet som er populært. Velkommen til oss!

Afterski i Hafjell

Afterski på Hafjell

Hver lørdag i vintersesongen er det afterski med DJ på Gaiastova og Lodgen. Her opplever du en skikkelig afterski med høy stemning og heftig afterskimusikk. Velkommen til fjells på afterski!

Tapasretter på Gaiastova

Tapas på Gaiastova

Gaia Tapas finner du i et eget hjørne ved Peisestuen. Her møter du hovmester og det er bordservering i et uformelt miljø. Preget av rustikk og eleganse, slik et sted på fjellet skal være.  Vår intensjon er å skape en restaurant på Hafjell hvor gjestene skal kunne slappe av, nyte det gode måltid, i koselige omgivelser etter en lang dag ute i naturen eller en hektisk dag på jobben.

Lunsj i skibakken Hafjell

Lunsj i Hafjell

Gaiastova Restaurant og Hafjell Lodge er kjent for sine Skiers Lunsj - velsmakende og mettende lunsjretter i koselige omgivelser. 

Velkommen til oss!

Lunsj og afterski Hafjell

Lodgen Restaurant

Restaurant ligger i tilknytning til Hafjell Lodge. Her serveres det utsøkte måltider i meget spesielle omgivelser og restauranten har en unik atmosfære.

Våre restauranter i Hafjell

Hafjell Resort har gode spisesteder på Hafjell for deg som er på skiferie eller på firmatur. På Hafjell Hotell kan du oppleve vår koselige restaurant med sine intime stuer. Prøv også cateringmenyen fra Hafjell Hotell dersom du bor på en hytte i destinasjonen! Er du i skibakken anbefaler vi Hafjell Lodge med sin «Skiers lunsj» og på Hafjelltoppen troner Gaiastova Restaurant med tapas på menyen.

Twinings Best Breakfast kåret i 2017 Norges beste frokost for 13 år på rad. Hafjell Hotell ble kåret til fylkesvinner i Oppland som det hotellet med beste hotellfrokost.

Restaurant Lodgen i Hafjell

Lodgen Restaurant i Hafjell

Restaurant ligger i tilknytning til Hafjell Lodge. Her serveres det utsøkte måltider i meget spesielle omgivelser og restauranten har en unik atmosfære.

Gaiastova Restaurant

Gaiastova restaurant

Gaiastova er kjent for sine velsmakende om mettende "skiers" lunsj og afterski som antageligvis er en av Norges heftigste. Om kvelden kan du nyte en god Tapas eller festmeny sammen med venner.

Selskapsmenyer for Hafjell Hotell restaurant

Selskapsmeny Hafjell Hotell

Under din konferanse, møte eller selskap på Hafjell hotell kan du velge retter fra vedlagte festmeny som er en oppgradering for gjester som ønsker noe spesielt.

Restaurant Hafjell Hotell

Restaurant Hafjell Hotell

I vår hyggelige restaurant på Hafjell Hotell kan vi by på alt fra spennende lunsjretter til velsmakende A la carte retter.

Catering i Hafjell

Catering i Hafjell

Hafjell Hotel & Apartments tilbyr catering i Hafjell. Se vår spennende cateringmeny. Vi leverer til hytter og selskaper i destinasjonen.

Gaia nattklubb

Gaiastova nattklubb

Gaia nattklubb er åpen lørdager i vintersesongen.. Sportsarrangement vises på TV-skjermer og storskjerm i baren.
I nattklubben er det sitteplass til 100 personer, maks kapasitet er 300 personer.

Advertisement
Advertisement