Peer Gynt vegen

Flotte fjellveier i Gudbrandsdalen

Hafjell Hotel & Apartments ligger sentralt til når du skal kjøre noen av fjellveiene i regionen. Vi anbefaler blant annet Peer Gynt vegen. Høyfjellets hovedvei gjennom Gudbrandsdalen – sommervei. Vi ønsker dere velkommen til Peer Gynt vegen. 60 km gjennom en del av Norges vakreste fjellverden.

Hafjell Golfbane ligger flott til med utsikt over Gudbrandsdalen

Hafjell golfbane

Hafjell golfbane er en park/skogsbane med store greener, mange bunkere og utfordringer. Med sine 9 hull hvor det korteste er 76 meter og det lengste 470 meter, Treningsområdet består av en drivingrange med 24 utslagsmatter og puttinggreen.

Hafjell golfbane har også et eget kursområde med 10 utslagsmatter, samt pitch & bunker område.

Lekeland Hafjell best på barn

Hafjell Resort - best på barn

Hafjell Resort tilbyr ferie for barnefamilier. Våre bosteder er spesielt innredet med tanke på barnefamiliens behov. På Hafjell hotell tilbyr vi lekerom og ulike aktiviteter tilpasset de minste. Nærmeste nabo til hotellet er Lilleputthammer familiepark, og vegg i vegg ligger Lekeland Hafjell.

I Øyerfjellet er det vel 40 fiskevatn og over 100 km med elver og bekker.

Fiske i Hafjell

I Øyerfjellet er det vel 40 fiskevatn og over 100 km med elver og bekker, så det er mange muligheter for å prøve fiskelykken. Øyer fjellstyre har fem åpne hytter/buer som står åpne og kan brukes av alle som ferdes i fjellet. Hyttene ligger i de indre fjellområdene i Øyerfjellet.

Lekeland Hafjell

Aktiviteter i Hafjell

Hafjell i Lillehammer regionen har et stort utvalg av aktiviteter for hele familien.  Se vår oversikt av spennende opplevelser og aktiviteter for barn og voksne.

Arrangementer i Lillehammer regioen

Arrangementer og festivaler

Lillehammer regionen er kjent for sine arrangementer og festivaler.  Hafjell Resort har laget en oversikt på hva som skjer i regionen.

Barnas Bokby

Barnas Bokby i Hafjell

Hver eneste dag hele sommeren kan du bli med på lesestunder i Barnas Bokby. Ingen Bokby uten fabelaktige lesestunder, vel? Bli med inn i bøkenes magiske verden.

Kampanjer og pakker i hafjell

Kampanjer og pakketilbud

Hafjell Resort har flere gode pakketilbud for våre gjester.  Spesielt gjelder dette rabattert overnatting og billetter til Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell.  I tillegg har vi gode overnattingstilbud i forbindelse med større arrangementer i regionen.

Museum i regionen

Museer i regionen

Maihaugen er Norges største museum utenfor Oslo. I regionen finner du også Lillehammer kunstmuseum, Aulestad, Bjerkebæk og Norsk vegmuseum for å nevne noen.

Vandring i Øyerfjellet

Vandring fra Hafjelltoppen

Vandring i Øyerfjellet og mot Nevelfjell lar seg enkelt kombinere med øvrig familiemorro i Lilleputthammer, Lekeland Hafjell og Lillehammer by.

Advertisement
Advertisement