Winter wonderland

Winter wonderland

Lillehammer regionen er et skieldorado for alle som er glad i langrenn eller turski. I Hafjell finnes det flotte langrennsløyper fra toppen av gondolen eller med utgangspunkt fra Gaiastova på Hafjelltoppen.

Vi har hytter og leiligheter rett ved skiløypene!

Opplev utelivet på fjellet i Hafjell

Uteliv i Hafjell

Kom dere til fjells i Hafjell og opplev utelivet inkludert panoramautsikt over Gudbrandsdalen og Jotunheimen.  Alt dette kan du oppleve på Gaiastova som ligger 900 meter over "hverdagen".  Gaiastova er en av Norges beste afterskisteder med DJ's i helgene.

Alpin Apartments Sørlia gjør noe med parforholdet

Dyrk parforholdet i ferien

Skiferie i Hafjell med de du setter pris på. Ta vare på parforholdet på ferie med barna. Våre leiligheter på Alpin Apartments Solsiden og Sørlia er spesielt tilrettelagt for at hele familien skal ha det bra i ferien. Med ekstra lydisolerte vegger, og mulighet for å lukke dører mellom soveromsavdelingene ligger alt tilrette for at kjærligheten kan dyrkes.

Lekeland Hafjell - best på barn i Hafjell

Hafjell Resort - best på barn

Når barna trives, har vi voksne det godt!. Våre bosteder er spesielt innredet med tanke på barnefamiliens behov. På Hafjell hotell tilbyr vi lekerom og ulike aktiviteter tilpasset de minste. Vegg i vegg med hotellet ligger Lekeland med 900 kvm lek og moro!

Bosteder ved skiløypene

Skiglede for hele familien i Hafjell

SKIGLEDE - LEK I SNØEN - BARNELATTER- MESTRING
= GODE OPPLEVELSER
Bo godt i familievennlige og romslige hytter i Hafjell.

Alpin Apartments Sørlia - miljøvennlige leiligheter i Hafjell

Bo miljøvennlig i Hafjell

Er du opptatt av miljøhensyn velg Alpin Apartments Sørlia - Norges første utleieenheter med miljøvennlig profil. Leilighetene har ekstra isolasjon i alle vegger, tak og vindu, vannbåren gulvvarme og gasspeis, samt eget solcellepanel til utebelysning.

Langrenn i Hafjell

Langrenn

I Hafjell finnes det flotte langrennsløyper fra toppen av gondolen på Mosetertoppen eller med utgangspunkt fra Gaiastova på Hafjelltoppen. Øyer Turskiløyper preparerer og tilrettelegger et unikt løypenett som går i flotte høyfjellsomgivelser.

Peisestue Hafjell Hotell

Kakaokos foran peisen

Peiskos i Hafjell. Etter en lang dag på ski eller akebrett er det godt å komme inn til knitrende peisvarme og en kopp deilig kakao å varme seg på. På Hafjell hotell har vi spill og bøker til utlån for en avslappende stund.

Hafjell kart

Kart over Hafjell

• 44 km alpinløyper
• 4 Terrengparker
• 7 Barneløyper
• 32 Løyper
• 1 Gondol
• 17 heiser

Lekeland Hafjell

Lekeland Hafjell

Lekeland Hafjell i Lillehammer regionen er nabo til Lilleputthammer familiepark. Bestill bursdag i en av våre spennende lokaler.

Hunderfossen Iskatedral på Lillehammer

Magiske vinteropplevelser

I Lillehammer og Hafjell området er det mange vinteropplevelser å velge i for den som ikke ønsker å ha ski på bena. Besøk i Hunderfossen vinterpark, Lillehammer by eller sportsarrangementer.

Restauranter i Hafjell

Restauranter i Hafjell

Er du i skibakken anbefaler vi Hafjell Lodge med sin «Skiers lunsj» og på Hafjelltoppen troner Gaiastova Restaurant med tapas på menyen. Både Lodgen og Gaiastova har afterski i helgene med høy stemning fra DJ eller band!

Bobrafting i Lillehammer bob og akebane

Bobrafting for de tøffe...

Lillehammer olympiske bob og akebane tilbyr bobrafting eller ekte bobkjøring. Lokalisert kun 3 km fra Hafjell.

Advertisement
Advertisement