Familiepark og lekeland

Olas superpakke

Bestill overnatting

Ferie i Lillehammer regionen

 

Superpakke

Olas Superbillett får du ved ankomst og deretter rusler dere til Lilleputthammer og Lekeland. Billetten gjelder ankomstdag, under oppholdet og avreisedag.  Dere kan besøke Lilleputthammer og Lekeland Hafjell så mange ganger dere ønsker under oppholdet.  

Les mer om superpakke

Lilleputthammer familiepark

Karusell
Vennebyen
Lekeland Hafjell
Elbinbanen i Lilleputthammer
Overnatting og billetter til familiepark og lekeland
Lekeland Hafjell
Lekeland Hafjell
Lekeland Hafjell
Lekeland Hafjell
Lekeland Hafjell

Lekeland 

Lekeland Hafjell er ett av Norges største innendørs lekeland. Vi er lokalisert i sentrum av Øyer og er nærmeste nabo til Lilleputthammer familiepark. Lekeland er som skapt for fysisk aktivitet. I lekeland kan barna klatre, skli, smyge, balansere og utforske. Her står utfordringene i kø og barna opplever positiv mestringsfølelse. 

Les om Lekeland

Familiepark

Lilleputthammer i Hafjell er spesielt tilrettelagt for barn opptil 9 år. I "den lille byen med det store hjertet" kan barna kjøre tog, biler, båter, karusell, pariserhjul, berg- og dalbane eller suse ned i Olas froskehopp. De kan boltre seg i Olas klatrepark, klatretårn, hinderløype, på hoppepute og trampoliner. 
 

Les om Lilleputthammer

Lilleputthammer toget
Gå på vannet
Høståpent i Lilleputthammer familiepark
Ola og Hedda i berg og dalbanen
Klatreparken i Lilleputthammer
Malte Knapp på stram line
Vennebyen med show i Lilleputthammer
Vennebyen
Vennebyen
Vennebyen
Vennebyen

Vennebyen

Opplev populære Vennebyen i Lilleputthammer familiepark fra søndag 1. juli til og med tirsdag 31. juli i 2018. Forestillingen "Bestevenner med blålys" spilles to ganger daglig. Da kan dere få møte Apa, Jumpy, Ted og Elfie i familieparken. Showet er inkludert i dagsbilletten i juli måned. Husk å bestille rabatterte billetter online.

Les om Vennebyen

Barnas sommerferie i Lillehammer regionen

<% totalFilter %> filter applicerade