Tyrili klatresenter
Klatresenter
Tyrili klatresenter
Tyrili klatresenter
Tyrili klatresenter
Tyrili klatresenter
Tyrili klatresenter
Tyrili klatresenter
Tyrili klatresenter
Tyrili klatresenter

Tyrili klatresenter

Sentralt i Lillehammer finner et helt nytt og topp moderne klatresenter. Her tilbys vertikale opplevelser for både store og små. Tyrili klatresenter ligger i det gamle slakteriet i Løkkegata 11, som er renovert til en av Norges mest moderne klatresenter med totalt over 1200 kvadratmeter klatreflate. De 14.5 meter høye klatreveggene fremstår som et kunstverk med sine vinkler og friske farger. Senteret omfatter alt fra barnevegger, lavere vegger med tjukkaser under, et eget rom for grupper og kurs, samt hovedrommet med avanserte tauvegger som kan benyttes til internasjonale konkurranser.


Hovedrommet klatresenter

Hovedrommet er 24 m langt, 15 m bredt og 15 m høyt. I denne delen av senteret er det ca 500 kvadratmeter klatreflate til tauklatring og 130 kvadratmeter til buldring.  Klatreveggenes høyde og helning varierer sterkt. Dette for å kunne dekke hele spekteret fra lange og kraftig overhengende konkurransevegger, via slakkere treningsvegger og mosjonsvegger. Dette spekteret vil da dekke behovet for klatreruter til de fleste brukergrupper.

Barneavdeling klatresenter

Barneavdelingen er 9 meter langt, 7.5 meter bredt og 9 meter høyt. Området er spesialdesignet av oss selv i samarbeid med leverandøren. Her kan de minste barna klatre, krype og leke seg i piratomgivelser samtidig som foreldrene klatrer i de store veggene. De fleste barn vil finne spennende utfordringer her.

Kurs og drop-in klatresenter

Det organiseres aktiviteter og kurs for både barn og voksne. Ønsker du derimot kun å prøve, så kan instruktørene hjelpe til med sikring og veiledning. Bare ring og hør når det er ledig tid.

Mesaninen klatresenter

Her tilbys buldring på vertikale til bratte vegger. Totalt kan man boltre seg på 150 kvadratmeter.

Utendørsvegg klatresenter

3D vegg utendørs som om sommer og høst benyttes til tauklatring, mens den om vinteren dekkes med is og benyttes til isklatring. Denne veggen er 45 kvadratmeter og har plass til 4 taulag.

Kafé og butikk Tyrili

Klatresenteret har også en egen butikk hvor man kan få kjøpt det man trenger til klatring både inne og ute fra ledende leverandører. I tilhørende lokaler tilbyr vi våre kunder å sette seg ned med en kopp kaffe.

Ordninære åpningstider

DAG FRA TIL
Mandag 12:00 22:00
Tirsdag 12:00 22:00
Onsdag 12:00 22:00
Torsdag 12:00 22:00
Fredag 12:00 20:00
Lørdag 12:00 20:00
Søndag 12:00 20:00

Adresse klatresenter

Telefon: 47 47 40 03

E-post: [email protected]

Besøksadresse: Anders Johansensvei 10, 2615 Lillehammer
Postadresse: Løkkegata 11, 2615  Lillehammer