Viktig informasjon om X Games Norway i Hafjell

8. til 11. mars ble det arrangert X Games Norway i Hafjell, der verdens beste skikjørere og snowboardere samlet og både Slopestyle og Big Air stod på programmet.  I den anledning ble det bygd en egen arena i nederste del av Hafjell som strakk seg fra tunellen og ned til bunnen av bakken. Dette utgjorde ca. 600 meter.

Informasjon om X Games-arenaen og ski inn / ut til Alpin Apartments Sørlia

Ski inn/ski ut for hyttegjester i uke 9, 10 og 11

Ski inn/ski ut for hyttene på sørsiden av X Games arenaen (Alpin Apartments, Hafjellgrenda, Sørlia 1,2 og 3) vil ikke bli påvirket av rigging eller gjennomføring av X Games i Hafjell.

Det etableres en skivei på sørsiden fra tunelltaket til hyttefeltet på utsiden av X Games arenaen (blå strek i kart). Den starter på sørsiden av startpunktet for slopestyle og nåes enklest ved å komme ned løype 8 eller 1d, kommer man fra løype 2 vil man måtte stake noen meter oppover for å komme forbi startpunktet for slopestyle.

Fra Alpin Apartments og Hafjellgrenda inn i anlegget: Skiveien fra Alpin Apartments bindes sammen med skiveien fra Hafjellgrenda som går inn i anlegget på nedsiden av Lodgen (rød strek i kart). Skiveien ender opp i et punkt hvor gjestene blir guidet gjennom X Games arenaen og inn i anlegget.

Fra Sørlia 1, 2 og 3: Skiveien fungerer som vanlig men ender opp i et punkt hvor gjestene blir guidet gjennom X Games arenaen og inn i anlegget.

Vi anbefaler å holde dere informert om X Games på Hafjell alpinsenter sitt nettsted der er det mer detaljert informasjon.  Send gjerne også e-post til post@hafjellresort.com dersom dere har behov for kontakt med oss i Hafjell Resort.

Se kart over skiveier under X Games her!

 

Program X Games i Hafjell 2017

Onsdag 08.mars

13:00       Dørene åpner
16:00       Kvalifisering Slopestyle Snowboard Men
19:00       Kvalifisering Slopesyle Ski Men

Torsdag 09.mars 

13:00       Dørene åpner
15:00       Kvalifisering Big Air Snowboard Men
17:30       Finale Slopestyle Ski kvinner
19:15       Finale Slopestyle Ski kvinner

Fredag 10.mars

13:00       Dørene åpner
14:30       Kvalifisering Big Air Ski men
17:00       Finale Slopestyle Snowboard kvinner
18:45       Finale Slopesytle Snowboard men 

Lørdag 11.mars

13:00       Dørene åpner
17:00       Finale Big Air Snowboard kvinner
18:00       Finale Big Air Ski kvinner
19:00       Finale Big Air Snowboard men
20:00       Finale Big Air Ski men

Advertisement
Advertisement