Lekeland
Lekeland Hafjell
Lekeland Hafjell
Lekeland Hafjell
Lekeland Hafjell
Lekeland Hafjell
Lekeland Hafjell
Lekeområde 2-5 år
Spøkelsesrommet Lekeland Hafjell
Garderobe Lekeland Hafjell
Butikk Lekeland Hafjell
Stellerom Lekeland Hafjell
Olastasjonen
Taket bursdagsrom
Toget bursdagsrom
Stasjonen bursdagsrom
Discorommet
Lekeland Hafjell vinter
Lekeland Hafjell sommer

Lekeland

Lekeland Hafjell åpent helger 

Lekeland Hafjell er Lillehammer regionens eneste lekeland med et lekeareal på ca. 900 kvm. Lekelandet er lokalisert i sentrum av Øyer og er nærmeste nabo til Lilleputthammer familiepark og Hafjell Hotell. Nå kan du bestille billetter til Lekeland Hafjell og sikre deg plass for det blir begrensninger i antall gjester. Åpent lørdager og søndager i høst. 

 
Lekeland Hafjell er en del av Hafjell Resort, som tilbyr både overnatting, familiepakker og aktiviteter. Lekelandet er lokalisert vegg i vegg med Hafjell Hotell, og bor man på hotellet så har man rabatter i Lekeland på dagtid og gratis inngang på kveldstid. Lekeland er som skapt for fysisk aktivitet. I lekeland kan barna klatre, skli, smyge, balansere og utforske. Her står utfordringene i kø og barna opplever positiv mestringsfølelse. Men viktigst for barna; Lekeland er fantastisk MORO!

Hafjell Hotell er nærmeste nabo til Lekeland Hafjell. 

Hovedområdet i lekelandet

Det største lekeområdet i Lekeland Hafjell er tilpasset barn i alderen 4 til ca. 12 år. Her kan barna boltre seg i utfordrende aktiviteter i en lekeinnretning over 4 plan:
- 16 meter lang trippelsklie med en høydeforskjell på 7,5 meter - spiralsklie - flere hinderløyper - ballbinger - balansebrett - klatrenett - spøkelsesrom - med mer...

Lekeområde for barn 2-4 år

Lekeområdet er en mindre utgave av hovedlekeområdet, tilpasset barn i aldersgruppen 2 – 4 år. Lekearealet er over 4 plan, og består av sklier, ballbinger, hinderløyper med mer.

Lekeområde for barn 0-3 år

I lekeområdet for de minste i Lekeland Hafjell finnes store myke klosser til å klatre, gynge eller skli på, og et stort vegg puslespill.

Kafe Lekeland

I kaféavdeling til Lekeland Hafjell er det omtrent 70 sitteplasser og der kan de voksne slappe av med noe å drikke og spise. 

Priser Lekeland Hafjell

0 år  gratis 
1-2 år  kr 99,-
3-11 år kr 169,-            
Fra 12 år/voksen kr 59,- 
Honnør kr 29,- 

Åpningstider Lekeland 

Åpningstidene er 10 - 18. Det er begrensninger på antall gjester samtidig på grunn av hensynet til smittevern. Åpent lørdager og søndager frem til jul. 

Åpningstider i julen 2021
21. – 23.desember: 11-18
24, 25, 26.desember: stengt
27, 28, 29 og 30.desember: 11-18
31.12 og 1.1: stengt

Kontakt Lekeland Hafjell

Hundervegen 37
2636 Øyer 
Telefon: 61 28 55 00
[email protected]

www.lekeland.no