Lekeland Hafjell
Lekeland Hafjell
Lekeland Hafjell
Lekeland Hafjell
Lekeland Hafjell
Lekeland Hafjell

Lekeland

Lekeland Hafjell er Lillehammer regionens eneste lekeland med et lekeareal på ca. 900 kvm. Lekelandet er lokalisert i sentrum av Øyer og er nærmeste nabo til Lilleputthammer familiepark og Hafjell Hotell

 
Lekeland Hafjell er en del av Hafjell Resort, som tilbyr både overnatting, familiepakker og aktiviteter. Lekelandet er lokalisert vegg i vegg med Hafjell Hotell, og bor man på hotellet så har man rabatter i Lekeland på dagtid og gratis inngang på kveldstid. Lekeland er som skapt for fysisk aktivitet. I lekeland kan barna klatre, skli, smyge, balansere og utforske. Her står utfordringene i kø og barna opplever positiv mestringsfølelse. Men viktigst for barna; Lekeland er fantastisk MORO!

Hovedområdet i lekelandet

Det største lekeområdet i Lekeland Hafjell er tilpasset barn i alderen 4 til ca. 12 år. Her kan barna boltre seg i utfordrende aktiviteter i en lekeinnretning over 4 plan:
- 16 meter lang trippelsklie med en høydeforskjell på 7,5 meter - spiralsklie - flere hinderløyper - ballbinger - balansebrett - klatrenett - spøkelsesrom - med mer...

Lekeområde for barn 2-4 år

Lekeområdet er en mindre utgave av hovedlekeområdet, tilpasset barn i aldersgruppen 2 – 4 år. Lekearealet er over 4 plan, og består av sklier, ballbinger, hinderløyper med mer.

Lekeområde for barn 0-3 år

I lekeområdet for de minste i Lekeland Hafjell finnes store myke klosser til å klatre, gynge eller skli på, og et stort vegg puslespill.

Kafe Lekeland

I kaféavdeling til Lekeland Hafjell er det omtrent 70 sitteplasser og der kan de voksne slappe av med noe å drikke og spise. Her kan man se TV, lese aviser eller benytte seg av wifi.

Priser Lekeland Hafjell

0 år  gratis 
1-2 år   kr 99,-
3-11 år  kr 169,-            
Fra 12 år/voksen  kr 59,- 
Honnør   kr 29,- 

Åpningstider Lekeland

Torsdag - fredag 13 - 18
Lørdag - søndag 11 - 18

Høstferie uke 40 åpent daglig
For bursdager åpent alle dager

​Bursdag i Lekeland

Bursdagsfeiringer i Lekeland er blitt mer og mer populært og enklere blir det ikke. Lekeland Hafjell tar seg av alt fra dekking av bord, servering av mat, gaveoppakking og bursdagssang. Barna har eget bursdagsrom og 900 kvm lekeareal til fri utfoldelse. Bursdagsrommet og bursdagsverten er tilgjengelig i 2 timer, men bursdagsgjestene har fri tilgang til Lekeland så lenge det er åpent.

Kontakt Lekeland Hafjell

Hundervegen 37
2636 Øyer 
Telefon: 61 28 55 00
[email protected]

www.lekeland.no

Tags
lekeland
lekeland hafjell