Lillehammer
Lilleputthammer
Hunderfossen
Maihaugen
Lillehammer kunstmuseum
Juleferie
Vinter på Hafjell
Langrenn på Hafjell
Vinterparken
Sjusjøen husky
Lilleputthammer
Bjerkebæk
Hafjell Bike Park
Minigolf Hafjell
Vingnesvika
Hjulbob
Jorekstad badeland
Hafjell
Våren på Lillehammer
Høsten i Hafjell
Aulestad
Ringebu stavkirke
Skibladner
Lillehammer kirke

Opplev Lillehammer

Lillehammer regionen og Innlandet er et eldorado for opplevelser hele året, uansett når du kommer på besøk. Hver årstid hos oss har sin enestående atmosfære med nye opplevelser og vakker natur samt ferske og imponerende fargepryd. 

Norgesferie

Her finner du ferietips om Lillehammer regionen med  Hafjell, Lilleputthammer, Hunderfossen, Maihaugen og de olympiske anleggene. Dersom du er interessert i badeland, golf, sykling, vandreturer, fiske, Skibladner, kirker eller restauranter - vi har dette her. Lillehammer regionen syder av liv om sommeren og vi anbefaler deg også å besøke Storgata på Lillehammer - der finner du det meste og i kort avstand fra Storgata finner du kunstmuseum, gallerier, kultursti og dikterhjem
 

Høstferie på fjellet

Om høsten påstår vi at det ikke finnes en region i Norge som har det samme store utvalget som Lillehammer regionen har av aktivitetstilbud om du ønsker å bruke naturen og kulturtilbudene sammen med venner i aktiviteter eller opplevelser. Det hele topper seg i uke 40 med et stort og omfattende høstferieprogram for regionen.

Juleferie

Lillehammer by en noe av det mest sjarmerende du kan oppleve når det er advent og i julen. Storgata er pyntet og roen senker seg.  På fjellet er julesnøen kommet og skiløypene og alpinanleggene har åpnet sesongen.  Vi synes det ikke er rart at mange tilreisende turister fra hele verden kommer til regionen vår på denne tiden av året. Det er mange som ønsker å feire julen sammen med familier og venner i en hytte på fjellet eller kose seg på hotell med norske juletradisjoner.