Afterski
Gaia afterski
Gaiastova afterski
Afterski på Gaiastova
Afterski Alpestua
Afterski påskefestival
Gaiastova afterski
Afterski påsken
Påskefestival afterski
Afterski påske
Afterski

Afterski på Gaiastova

Velkommen til en av Norges beste afterski og det meste kjente utestedet i Hafjell. 

Afterski på Gaia

Gaiastova serverer brennevin og har derfor 20 års aldersgrense.  Gaiastova er afterski nr 1. på Hafjell og hos oss er det full fart og høy partystemning. På Hafjelltoppen møter du hytteeiere, turister og lokalbefolkning som koser seg med god musikk, mat og drikke.

Afterski

En av Norges beste afterski

Afterskien på Gaiastova ble kåret til en av de beste i Norge i konkurranse med utesteder i Hemsedal, Trysil, Oppdal, Geilo og Norefjell. Så hos oss blir du garantert i god stemning. På Gaiastova finnes tapasrestaurant, peisestue, Alpestua og Gaia nattklubb og afterski hvor dere står fritt til å velge fra spennende menyer både til hverdag og fest. Velkommen til en av Norges beste afterski på toppen av Hafjell.

Kveldsbuss Gaiastova

Hver lørdag i vinter kan du ta buss hjem fra afterski og fjell! Kveldsbussen er endelig tilbake.

Se rutetider Kjøp bussbillett i Vipps (70 kr)

Endelig er kveldsbussen tilbake. Vi er veldig fornøyde med at flere næringsaktører i Hafjell er med på å starte opp et nytt busstilbud. Bussen vil gå i shuttle fra Gaiastova via sentrum til Favn og motsatt. 

Bussen vil forbinde flere nøkkelpunkter i Hafjell, inkludert populære spisesteder og overnattingssteder. Enten du avslutter dagen på afterski eller begynner kvelden med en hyggelig middag, vil vår buss sørge for at du kommer deg dit du ønsker.

Samarbeid

Dette nye initiativet er et samarbeid mellom Gaiastova, Lodgen og Alpinco.

Det aller viktigste for oss er å sørge for at gjestene våre kommer seg trygt hjem fra bakken eller afterski, og ikke tar skia fatt og ferdes i løypene etter stengetid, sier Wedum.

I tråd med våre verdier om sikkerhet og bærekraft, hjelper dette nye tilbudet med å redusere trafikk og miljøpåvirkning, samtidig som det er med på å få våre gjester trygt hjem. 

Vi takker Markus Søgard og Gaiastova for lån av bilder.