Påske på Gaiastova
Tico på Gaiastova i påsken
July Sax på Gaiastova i påsken
DJ på Gaiastova
Påske på Gaiastova
Afterski på Gaiastova
Gaiastova
Gaiastova
Hafjelltoppen

Tidenes påske på Gaiastova

Gaiastova på Hafjelltoppen inviterer til fest med arrangementer som garanterer den riktige påskestemningen. Alt er planlagt til minste detalj, og vi satser på årets største påskefester hele tre dager på rad. Alltid gratis inngang ID: 20 år

Påskeprogram på Gaiastova 2019

18/04 På Skjærtorsdag smeller det med 90´s party, giveaways og kanskje noen overraskelser til dere som drar den helt ut! Dj BIGS setter stemningen med retro beats og effekter dere ikke har sett tidligere. Det er ikke nødvendig å kle seg ut, men beste kostyme vinner billetter til «We Love the 90’s 2019 på Telenor Arena!»

19/04 og 20/04 Langfredag og påskeaften gjentar vi suksessen med Saksofonisten JulySax og DJ BIGS! July er Norges råeste på saksofon, og setter virkelig en stemning som får gåsehuden til å sette seg! Dette er et show du ikke vil gå glipp av!

July Sax tar partystemningen til nye høyder med sitt saksofonspill når hun opptrer med DJ på nattklubber, show, konserter, events, brylluper, private og åpne arrangementer. Det har gjort henne populær på Rådhusplassen under VG lista, Elvefestivalen, i Kristiansand under Palmesus, Skisprinten, Trestokkfestivalen, Fredrikstad Cup og andre scener.  

Tilbakekalt fra USA, kommer trubaduren, myten, legenden Tico! Han spiller tradisjonen tro, onsdag 17/4-lørdag 20/4 på terrassen. Tico er en av Norges fremste trubadurer og skaper topp stemning og masse allsang.

Så, ta med solkrem og alle venners venner, for dette blir en fantastisk avslutning på sesongen.

Følg oss på facebook og instagram for oppdatert informasjon om arrangementer og nyheter.