Afterski på Hafjell Lodge
Afterski på Hafjell Lodge
Afterski på Hafjell Lodge
Afterski på Hafjell Lodge
Afterski på Hafjell Lodge
Afterski på Hafjell Lodge
Afterski
Hafjell Lodge

Afterski på Hafjell Lodge

Hele vinteren byr Hafjell Lodge på afterski hver lørdag i vintersesongen med trubadur eller duo som skaper god stemning. Kom til Lodgen etter en lang dag i skibakken og opplev afterski og kjente coverlåter i Hafjell. Baren har alle rettigheter med internasjonalt barkart og vinmeny. Utvidet åpningstid i ferier og påsken. 

Afterski på lørdager

Hafjell Lodge har afterski på lørdager med trubadur eller duo som skaper god stemning. Kom til Lodgen og opplev afterski og kjente coverlåter i Hafjell. Baren på Lodgen har alle rettigheter med internasjonalt barkart og vinmeny. Utvidet åpningstid i ferier og påsken. Trubadurene spiller fra 1500-1900. På afterskien blir det god stemning for det voksne publikum.  Hafjell Lodge har 20 års aldersgrense på afterskien.  

Aldersgrense på afterski

Hafjell Lodge har 20 års aldersgrense på afterskien.

Påskefestival Lodgen

Lodgen arrangerer stor påskefestival med kjente artister påsken 2023.

STORHYTTER VED HAFJELL LODGE

Hafjell Resort har for utleie storhyttene Hafjell Lodge 31 og 24. Disse storhyttene har henholdsvis 31 og 24 enkeltsenger fordelt på relativt mange dobbeltrom. I Lodge storhyttene slipper dere å dele et soverom med mange personer når firmaet skal på hyttetur. Storhyttene er lokalisert rett ved Lodgen Restaurant og det er parkering for biler og busser i nærheten. Fra Lodgen Restaurant og storhyttene er det kort avstand til andre restauranter, skiutleie, skiheisen og gondolen i Hafjell. Sentrum av Øyer med butikker er litt over 1 km unna.