Lilyhammer
Hafjell Lodge
Lilyhammer
Lilyhammer
Lilyhammer
Lilyhammer
Lilyhammer
Lilyhammer
Lilyhammer
Lilyhammer
Lilyhammer
Hafjell Lodge
Hafjell Lodge
Hafjell Lodge

Lilyhammer til Hafjell Lodge

Steven Van Zandt brukte Hafjell Lodge som lokalitet i innspilling serien Lilyhammer. Selve filminnspillingen noen dager og netter i mai var en opplevelse for oss fra "Øyerbygda" med mange kjendiser fra inn og utland. Det var også mange fra Øyer og Lillehammer som deltok som statister i Lilyhammer. Etter endt opptak fikk Hafjell Resort et postkort fra selveste Steven Van Zandt der han personlig takket for god service og fantastiske storhytter og restaurant som vi hadde lånt til Lilyhammer. 

Om Lilyhammer

Lilyhammer er en norsk krim- og komiserie som ble en internasjonal suksess. Det er mange turister som besøker Lillehammer-regionen for å finne lokalitetene fra serien. Noen finner også veien til Hafjell Lodge.

Handlingen i Lilyhammer

Frank Tagliano (Steven Van Zandt) er et tidligere medlem av New York-mafiaen. Etter at han vitner mot sin tidligere sjef, blir Tagliano forflyttet til Lillehammer i Norge gjennom FBIs vitnebeskyttelsesprogram. Frank Tagliano ble fascinert av Lillehammer da han så TV-bilder av Vinter-OL 1994, og velger derfor å starte sitt nye liv der under navnet Giovanni Henriksen. Overgangen fra å være et fryktet og respektert mafiamedlem i New York til å bli en arbeidsløs innvandrer i Norge er ikke enkel. Frank tyr til sine gamle metoder med utpressing og bestikkelser for å komme seg opp i det norske bygdesamfunnet.