Hytter til leie i Hafjell

Valgfri ankomst og avreisedag på utvalgte hytter i februar og mars

The nest hytter i Hafjell
Hafjell Gard
Cottage Mosetervegen 484
Lunnstadmyrvegen chalet
Nordlia cottages
Cottage Hafjell Panorama

Bestill overnatting i Hafjell

Hytter i Hafjell  

Hytteferie er en populær ferieform i Norge og det er mange som tilbyr utleie av hytter i Hafjell. De som ser etter hytteutleie i Hafjell søker den mest norske ferieformen som finnes. Mange har opplevd hyttekosen og lengter etter å komme opp til fjells og skibakken for å oppleve dette sammen med familie og venner.

Hafjell Resort har et stort utvalg av hytter (10 til 16 sengeplasser) for utleie like ved Hafjell Alpinsenter med skiskole, skiutleie og påstigning gondolen. Disse er lokalisert ved Nordlia, Hafjell Gard og Sørlia. Så har vi hytter på Mosetertoppen, Hafjell Panorama og Hafjelltoppen dersom man ønsker å kombinere langrenn og alpint.

LEIE HYTTE FOR 2022

Ta kontakt med oss på Hafjell Resort for et tilbud på utleie av hytte for skiferie i 2022.  Send e-post til [email protected] for et pristilbud.  Allerede nå er mange hytter fullbooket for uke 7 og uke 8 i 2022.

Storhytter ( 16 - 31 sengeplasser)

Dersom hyttene våre er for små så har vi et godt utvalg av storhytter med 16 til 31 sengeplasser.  Alle disse storhyttene har ski inn ski ut og passer perfekt for storfamilier eller grupper som ønsker god standard for sin skiferie eller seminar.

Hytter til leie i Hafjell

Våre hytter har 10 til 16 sengeplasser og de fleste er lokalisert ski inn ski ut til alpinbakkene i Hafjell. Noen av hyttene har også kort avstand til langrennsløyper.

Vi ønsker å gjøre oppholdet enklere for deg som bestiller hos Hafjell Resort. Du vil du ved ankomst finne i våre hytter og leiligheter følgende: Noen kaffefiltre, salt og pepper, oppvaskmiddel, oppvaskbørste, kopphåndkle, kluter for benk og gulv, grovrengjøringsmiddel, middel for oppvaskmaskin. I tillegg har vi satt inn en toalettrull per toalett/WC.

<% totalFilter %> filter applicerade