Hytter til leie i Hafjell

The Nest i Hafjell - nye hytter med ski inn ski ut på begge sider

Nest hytter i Hafjell
Hytter ved Hafjell Gard
Hytter i Hafjell for utleie
Hytte Mosetervegen 484
Leie hytte
Hytteutleie
Nordlia hytte
Nordlia hytter i Hafjell

Bestill overnatting i Hafjell

Våre hytter i Hafjell  ( 6 - 16 sengeplasser)

Hytteferie er en populær ferieform i påsken og det er mange som tilbyr utleie av hytter i området. De som ser etter hytteutleie i Hafjell søker den mest norske ferieformen som finnes. Mange har opplevd hyttekosen og lengter etter å komme opp til fjells og skibakken for å oppleve dette sammen med familie og venner.

Hafjell Resort har et stort utvalg av hytter til leie like ved Hafjell Alpinsenter med skiskole, skiutleie og påstigning gondolen. Disse er lokalisert ved Nordlia, Hafjell Gard og Sørlia. Så har vi hytter på Mosetertoppen, Hafjell Panorama og Hafjelltoppen dersom man ønsker å kombinere langrenn og alpint i påsken.
 

Storhytter ( 16 - 31 sengeplasser)

Dersom hyttene våre er for små så har vi et godt utvalg av storhytter med 16 til 31 sengeplasser.  Alle disse storhyttene har ski inn ski ut og passer perfekt for storfamilier eller grupper som ønsker god standard for sin påskeferie eller seminar.

Hytter til leie i Hafjell

Våre hytter har 6 til 16 sengeplasser og de fleste er lokalisert ski inn ski ut til alpinbakkene i Hafjell. Noen av hyttene har også kort avstand til langrennsløyper.

Vi ønsker å gjøre oppholdet enklere for deg som bestiller hos Hafjell Resort. Du vil du ved ankomst finne i våre hytter og leiligheter følgende: Noen kaffefiltre, salt og pepper, oppvaskmiddel, oppvaskbørste, kopphåndkle, kluter for benk og gulv, grovrengjøringsmiddel, middel for oppvaskmaskin. I tillegg har vi satt inn en toalettrull per toalett/WC.

Skisesongen 2020

Nå kan du bestille hytte for skisesongen 2019/2020 med opptil 10% book tidlig rabatt. Må bestilles online innen 1.august 2019.

<% totalFilter %> filter applicerade

Rabatterte familiepakker

Hafjell Resort tilbyr rabatterte familiepakker som inkluderer Olas Superbillett til Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell og overnatting i en av våre hytter. 

Vår servicepakke

- Klargjort hytte
- Sluttrengjøring
- Internett
- Strøm inkludert
 

Kontakt

Hafjell Resort 
Telefon: + 47 61 27 50 00

E-post [email protected]