Hytter til leie i Hafjell

Bestill hytte for din skiferie i Hafjell med ski inn ski ut

The Nest hytter
Hafjell Gard
Nordlia
Moltmyrvegen
Mosetertoppen storhytte
Hafjell Lodge storhytter

Hytter i Hafjell  

Hytteferie er en populær ferieform i Norge og det er mange som tilbyr utleie av hytter i Hafjell. De som ser etter hytteutleie i Hafjell søker den mest norske ferieformen som finnes. Mange har opplevd hyttekosen og lengter etter å komme opp til fjells og skibakken for å oppleve dette sammen med familie og venner. Hafjell Resort har et stort utvalg av hytter (6 til 16 sengeplasser) for utleie like ved Hafjell Alpinsenter med skiskole, skiutleie og påstigning gondolen. Disse er lokalisert ved Nordlia, Hafjell Gard og Sørlia. Så har vi hytter på Mosetertoppen, Hafjell Panorama og Hafjelltoppen dersom man ønsker å kombinere langrenn og alpint.

LEIE HYTTE FOR 2024

Bestill hytte for din skiferie på Hafjell. Se vårt gode utvalg av hytter med ski inn ski ut til skibakkene i Hafjell Alpinsenter.

Storhytter ( 16 - 31 sengeplasser)

Dersom hyttene våre er for små så har vi et godt utvalg av storhytter med 16 til 31 sengeplasser.  Alle disse storhyttene har ski inn ski ut og passer perfekt for storfamilier eller grupper som ønsker god standard for sin skiferie eller seminar.

Hytter til leie i Hafjell

Våre hytter i Hafjell har 10 til 16 sengeplasser og de fleste er lokalisert ski inn ski ut til alpinbakkene i Hafjell. Noen av hyttene har også kort avstand til langrennsløyper.

Vi ønsker å gjøre oppholdet enklere for deg som bestiller hos Hafjell Resort. Du vil du ved ankomst finne i våre hytter og leiligheter følgende: Noen kaffefiltre, salt og pepper, oppvaskmiddel, oppvaskbørste, kopphåndkle, kluter for benk og gulv, grovrengjøringsmiddel, middel for oppvaskmaskin. I tillegg har vi satt inn en toalettrull per toalett/WC.

<% totalFilter %> filter applicerade