Butikker i Hafjell
Kiwi Hafjell
Coop Hafjell
Skiutleie og sportsbutikk
Norsk vegmuseum
Gaiastova på Hafjelltoppen
Ment på Fåberg
Hett Glass Lillehammer
Lillehammer sentrum
Storgata på Lillehammer
Lillehammer by
Lillehammer by
Mesnasenteret Lillehammer
Sportsbutikk Lillehammer
Strandtorget
Swix butikken

Shopping i Lillehammer regionen

Øyer og Hafjell

Hafjell har et godt utvalg av matbutikker og annen handel. Matbutikkene er representert ved dagligvarekjedene Spar, Coop og Kiwi. Alle tre matbutikkene har også søndagsåpent hele året. Det samme gjelder for kjeden Nille som er i Spar-bygget. I tillegg har Hafjell og Øyer flere spesialforretninger som bensinstasjon, bilverksted, vinmonopol, sportsbutikker, skiutleie, apotek, kiropraktor, slakter, rørlegger og restauranter. På toppen av Hafjell finner du dagligvarebutikk på Gaiastova.  Der er det også skiutleie.

I sentrum av Øyer finner du også legevakten med legekontor og fysioterapi som er lokalisert i Spar-bygget. I tillegg kan du besøke Øyer bibliotek dersom du mangler lesestoff på hytta. Både Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell er lokalisert i sentrum av Hafjell og Øyer.  Her finner du også to hoteller henholdsvis Hafjell Hotell og Scandic Hafjell. Like ved finnes flere restauranter du kan besøke.

Shopping i Lillehammer sentrum

Lillehammer sentrum

Sentrum av Lillehammer er lite og kompakt, og du orienterer deg kjapt til fots. De fleste butikkene ligger i og rundt Storgata, som for en stor del består av lave, gamle, fredede trehus. Det sies at det tar toppen fem minutter å gå uansett hvor man skal i sentrum av Lillehammer. Storgata er alltid full av folk på dagtid, og ser akkurat ut som Skomakergata om vinteren når den pyntes til jul.

På Lillehammer finner du også gallerier, hoteller, frisører, apotek, skomaker, restauranter, vinmonopol, banker og annet praktisk. Søndre Park, byens mest populære grønne lunge, har et hyggelig serveringssted alle dager. Opplev også vakre Mesnaelva som fryser til gjennom vinteren og blir et nydelig skue.

Åpningstider Lillehammer

Butikkene i sentrum av Lillehammer har åpent mandag - lørdag 09 -18. I tillegg har noen matbutikker i sentrum kveldsåpent. Dersom du skal handle på en søndag så er matvarebutikkene på Hafjell åpne.

Strandtorget kjøpesenter

Strandtorget kjøpesenter ligger langs E6 ved innkjøringen til Lillehammer. Strandtorget er distriktets ledende kjøpesenter med 65 butikker med blant annet Clas Ohlson, Sport 1, G-port, samt innlandets største lekeforretning Brio under samme tak. På samme område finner du Elkjøp, Plantasjen og Mc Donalds. Etter utvidelse med 7000 kvm, og dermed en helt nye 2. etasje finner du det meste hos oss.

Åpningstider Strandtorget

Strandtorget holder åpent 09 - 20, og til 18 på lørdager. Over 1000 gratis parkeringsplasser. Adressen til Strandtorget kjøpesenter er Strandpromenaden 85 - 2609 Lillehammer. Det kan være avvikende åpningstider i forbindelse med jul, nyttår og påske for butikker i Lillehammer regionen.