Restauranter og afterski i Hafjell

Restauranter i Hafjell

Gaiastova fjellcafe

Gaiastova fjellcafe

Lunsj og a la carte

Lunsj på Hafjell Hotell

Beste hotellfrokost i Oppland

Beste hotellfrokost i Oppland

Gaiastova fjellcafe

Velkommen til Gaiastova Fjellcafe

Restauranter og kafeer i Hafjell

 

Buffet

Hafjell Hotell gjentar suksessen med sin innbydende grillbuffet. Her kan barna og voksne kose seg med buffet og dessertbord fra klokken 17.00 til 21.00 i perioden lørdag 20.juni til søndag 9.august. Kos deg med vår buffet når du er i Hafjell.

Les om buffet 

 

Buffet
Restaurant på Hafjell Hotell

Hafjell Hotell

Restauranten på Hafjell Hotell er gjort om til praktiske og hyggelige stuer med nytt buffetområde. I våre hyggelige stuer kan dere spise uforstyrret. Vårt kjøkken innbyr til gode smaksopplevelser i en avslappet atmosfære i våre fine utsmykkede selskapslokaler.

Les om restauranten

Catering

Hafjell Hotell tilbyr gjestene hjemmelaget, ekte og god mat – laget fra bunn av med prima råvarer. Foruten smaken av deilige råvarer og perfekte kombinasjoner, handler det også om noe som bringer menneskene sammen, som gir hygge. De tilrettelegger for allergikere, vegetarianere og andre som har spesielle behov.

Les om catering

Catering i Hafjell
Grillbuffet Lilleputthammer

Grilling

På Lilleputthammer kan du spise grillmat i hele juli. Her serveres grilltallerken med et utvalg av grillmat som sommerkoteletter, kyllinglår, hamburger, pølser, salat, potetsalat og dressinger.  Velkommen til hyggelige sommerkvelder i Lilleputthammer!

Les om grillmat

 

Spisesteder i Hafjell View all

<% totalFilter %> filter applicerade