Grillbuffet
Dagligstuen restaurant
Restaurant på Hafjell Hotell
Jaktsalongen
Jaktsalongen
Jaktsalongen på Hafjell Hotell
Gode viner til maten
Buffet på Hafjell Hotell
Øyersalen selskapslokale
Peisestuen på hotellet
Bar Hafjell Hotell
Dagligstue
Buffet
Stue i restauranten
Julebord
Hafjell Hotell restaurant

Hafjell Hotell restaurant

Restauranten på Hafjell Hotell er gjort om til praktiske og hyggelige stuer med nytt buffetområde. I våre hyggelige stuer kan selskapet/gruppen spise uforstyrret. Vårt kjøkken innbyr til gode smaksopplevelser i en avslappet atmosfære, og gir deg mulighet til å prøve så vel nye som tradisjonsrike retter. Dette kombinert med våre fine utsmykkede selskapslokaler gir deg en inspirerende og staselig ramme for enhver tilstelning.

Restaurant på Hafjell

Restauranten på Hafjell Hotell består av koselige stuer med plass fra 12 til 50 personer:
Familiestua
Finstua
Dagligstua I og II
Gamlestua
Jaktsalongen med langbord for ca. 20 personer.

Beste hotellfrokost i Oppland to år på rad

Twinings Best Breakfast kåret i 2017 Norges beste frokost for 13 år på rad. Hafjell Hotell ble fylkesvinner i Oppland som det hotellet med beste hotellfrokost. Det er første gang et hotell fra Lillehammer-regionen vinner denne konkurransen. I juni 2018 ble det klart at Hafjell Hotell hadde klart å kopiere bragden og ble kåret igjen til hotellet med den beste hotellfrokosten i Oppland.

A la carte

Restauranten på Hafjell Hotell er gjort om til praktiske og hyggelige stuer. I restauranten serveres a la carte. Vårt kjøkken innbyr til gode smaksopplevelser i en avslappet atmosfære, og gir deg mulighet til å prøve såvel nye som tradisjonsrike retter. Restauranten er populær blant lokalbefolkningen i hele Lillehammer-regionen. Vi har mange gjester som besøker oss ofte for å kunne spise god mat i trivelige omgivelser. Før og etter besøket i vår restaurant kan dere slappe av med et glass godt drikke i Peisestuen på Hafjell Hotell, hvor peisen er et naturlig midtpunkt. Her, eller i vår Jaktsalong, kan vi tilrettelegge for musikk og underholdning etter ønske.

Grillbuffet

Hafjell Hotell gjentar suksessen med sin innbydende grillbuffet. Her kan barna og voksne kose seg med buffet og dessertbord fra klokken 17.00 til 21.00 i perioden 20.juni til 9.august. Kos deg med vår buffet når du er i Hafjell. Hotellet ligger som nærmeste nabo til Lekeland Hafjell og Lilleputthammer familiepark.

Fra 20.juni til 9.august
Buffeen serveres klokken 17.00 - 21.00. I tillegg har hotellet A la carte som serveres fra klokken 11.00 til 22.00.

Prisen på buffet er kr. 249.- for voksne, barn 0 - 5 år gratis, 6 - 12 år kr 129.-

Tags
Restaurant
buffet
a la carte
hafjell hotell
restaurant hafjell