Meny
Hafjell Hotell Restaurant
Dagligstuen restaurant
Matretter fra Hafjell Hotell
Grillbuffet
Restaurant på Hafjell Hotell
Jaktsalongen
Jaktsalongen
Jaktsalongen på Hafjell Hotell
Gode viner til maten
Buffet på Hafjell Hotell
Øyersalen selskapslokale
Peisestuen på hotellet
Bar Hafjell Hotell
Dagligstue
Buffet
Stue i restauranten
Julebord
Fjøsgangen

Hafjell Hotell restaurant

Restauranten på Hafjell Hotell er gjort om til praktiske og hyggelige stuer med nytt buffetområde. I våre hyggelige stuer kan selskapet/gruppen spise uforstyrret. Vårt kjøkken innbyr til gode smaksopplevelser i en avslappet atmosfære, og gir deg mulighet til å prøve så vel nye som tradisjonsrike retter. Dette kombinert med våre fine utsmykkede selskapslokaler gir deg en inspirerende og staselig ramme for enhver tilstelning.

Restaurant på Hafjell

Restauranten på Hafjell Hotell består av koselige stuer med plass fra 12 til 50 personer:
Familiestua
Finstua
Dagligstua I og II
Gamlestua
Jaktsalongen med langbord for ca. 20 personer.

Beste hotellfrokost i Oppland to år på rad

Twinings Best Breakfast kåret i 2017 Norges beste frokost for 13 år på rad. Hafjell Hotell ble fylkesvinner i Oppland som det hotellet med beste hotellfrokost. Det er første gang et hotell fra Lillehammer-regionen vinner denne konkurransen. I juni 2018 ble det klart at Hafjell Hotell hadde klart å kopiere bragden og ble kåret igjen til hotellet med den beste hotellfrokosten i Oppland.

Lunsj i Hafjell

Lunsj på Hafjell Hotell er populært blant våre gjester og tilreisende. Rett utenfor hotellet er det også en stor terrasse som er populær om sommeren og høsten blant våre lunsjgjester. Velkommen til en velsmakende lunsj i koselige omgivelser. 

A la carte

Restauranten på Hafjell Hotell er gjort om til praktiske og hyggelige stuer. I restauranten serveres a la carte. Vårt kjøkken innbyr til gode smaksopplevelser i en avslappet atmosfære, og gir deg mulighet til å prøve såvel nye som tradisjonsrike retter. Restauranten er populær blant lokalbefolkningen i hele Lillehammer-regionen. Vi har mange gjester som besøker oss ofte for å kunne spise god mat i trivelige omgivelser. Før og etter besøket i vår restaurant kan dere slappe av med et glass godt drikke i Peisestuen på Hafjell Hotell, hvor peisen er et naturlig midtpunkt. Her, eller i vår Jaktsalong, kan vi tilrettelegge for musikk og underholdning etter ønske.

Nyt et godt måltid i trygge omgivelser. Ta kontakt for mer informasjon eller ett tilbud. Send e-post til [email protected]  

Åpningstider i påsken

12 - 21

I påsken er vi åpent daglig. Nyt et godt måltid i trygge omgivelser. Ta kontakt for mer informasjon eller ett tilbud.