Restaurant
Restaurant
Dagligstuen restaurant
Restaurant på Hafjell Hotell
Jaktsalongen
Jaktsalongen på Hafjell Hotell
Jaktsalongen
Julebord
Gode viner til maten
Gamlestua Hafjell Hotell
Buffet på Hafjell Hotell
Øyersalen selskapslokale
Buffet
Fjøsgangen Hafjell Hotell
Familiestue Hafjell Hotell
Peisestuen på hotellet
Bar Hafjell Hotell

Hafjell Hotell restaurant

Restauranten på Hafjell Hotell er gjort om til praktiske og hyggelige stuer med nytt buffetområde. I våre hyggelige stuer kan selskapet/gruppen spise uforstyrret. Vårt kjøkken innbyr til gode smaksopplevelser i en avslappet atmosfære, og gir deg mulighet til å prøve så vel nye som tradisjonsrike retter. Dette kombinert med våre fine utsmykkede selskapslokaler gir deg en inspirerende og staselig ramme for enhver tilstelning.

Restaurant på Hafjell

Restauranten på Hafjell Hotell består av koselige stuer med plass fra 12 til 50 personer: Familiestua, Finstua, Dagligstua I og II, Gamlestua, Fjøsgangen, Jaktsalongen med langbord for ca. 20 personer.

Lunsj i Hafjell

Lunsj på Hafjell Hotell er populært blant våre gjester og tilreisende. Velkommen til en velsmakende lunsj i koselige omgivelser. 

A la carte

Restauranten på Hafjell Hotell er gjort om til praktiske og hyggelige stuer. I restauranten serveres a la carte. Vårt kjøkken innbyr til gode smaksopplevelser i en avslappet atmosfære, og gir deg mulighet til å prøve såvel nye som tradisjonsrike retter. Restauranten er populær blant lokalbefolkningen i hele Lillehammer-regionen. Vi har mange gjester som besøker oss ofte for å kunne spise god mat i trivelige omgivelser. Før og etter besøket i vår restaurant kan dere slappe av med et glass godt drikke i Peisestuen på Hafjell Hotell, hvor peisen er et naturlig midtpunkt. Her, eller i vår Jaktsalong, kan vi tilrettelegge for musikk og underholdning etter ønske.

Nyt et godt måltid i trygge omgivelser. Ta kontakt for mer informasjon eller ett tilbud. Send e-post til [email protected]  eller last ned menyen