Hafjell Lodge
Restaurant Lodgen
Bar Lodgen
Peisen på Lodgen
Skiers lunsj på Lodgen
Afterski på Lodgen
Afterski i påsken
Hafjell Lodge
Hafjell Lodge med storhyttene

Hafjell Lodge restaurant

Vår restaurant ligger i tilknytning til Hafjell Lodge storhyttene bare 20 meter unna. Her serveres måltider i koselige omgivelser og en unik atmosfære. Med en beliggenhet midt i alpinbakken bare 200 meter opp fra Skitorget i Hafjell er restauranten lett å finne. Lodgen har totalt 130 sitteplasser inne og 150 sitteplasser på terrassen. I tillegg har vi møblert sittegruppe rundt åpen årepeis og bar i første etasje. I 2. etasje har vi bar og sitteplasser.

Skiers lunsj

I restauranten på Lodgen har vi fokus på selvgjort og god mat. Vårt hovedprodukt er "skier's lunch" i vintersesongen.

Lunsjmeny søndag - torsdag 11:00 - 16:00 og fredag og lørdag 11:00 - 18:00

Afterski i Hafjell

Hele vinteren byr Hafjell Lodge på afterski hver lørdag med DJ som skaper god stemning. Kom til Lodgen etter en lang dag i skibakken og opplev afterski og kjente coverlåter i Hafjell. 

Baren vår har alle rettigheter med internasjonalt barkart og vinmeny. Utvidet åpningstid i ferier og påsken. DJ spiller fra 14.30-19.30 og kveldsmeny til klokken 22.00 på lørdager.

På Lodgen blir det skikkelig partystemning utover lørdagskvelden. Da fylles stedet med folk som vil synge og danse iført skiklær og skisko. Terrassen vår ha en nydelig utsikt over Hafjell og Øyer.  Her kan du nyte god drikke og mat dersom du ønsker å ha en litt roligere versjon av afterskien. Fra Lodgen til bussholdeplassen på Hafjell er det 400 meter dersom du skal hjem til Lillehammer.

Vi har 20 års aldersgrense på afterskien vår.

Tags
Restaurant
hafjell lodge
afterski
<% totalFilter %> filter applicerade