Hafjell Lodge
Restaurant Lodgen
Bar Lodgen
Peisen på Lodgen
Skiers lunsj på Lodgen
Afterski på Lodgen
Afterski i påsken
Terrassen Lodge
Hafjell Lodge
Hafjell Lodge med storhyttene
Hafjell Lodge
Hafjell Lodge

Hafjell Lodge restaurant

Restaurant ligger i tilknytning til Hafjell Lodge storhyttene bare 20 meter unna. Her serveres måltider i koselige omgivelser og en unik atmosfære. Med en beliggenhet midt i alpinbakken bare 200 meter opp fra Skitorget i Hafjell er restauranten lett å finne. Lodgen har totalt 130 sitteplasser inne og 150 sitteplasser på terrassen. I tillegg har vi møblert sittegruppe rundt åpen årepeis og bar i første etasje. I 2. etasje har vi bar og sitteplasser.

Skiers lunsj

I restauranten på Lodgen har vi fokus på selvgjort og god mat. Vårt hovedprodukt er "skier's lunch" i vintersesongen.

Lunsjmeny serveres torsdag - søndag i vintersesongen.

Afterski i Hafjell

Hele vinteren byr Hafjell Lodge på afterski hver lørdag med trubadur (klokken 15.00 - 19.00) som skaper god stemning. Kom til Lodgen etter en lang dag i skibakken og opplev afterski og kjente coverlåter i Hafjell. 

Baren har alle rettigheter med internasjonalt barkart og vinmeny. Utvidet åpningstid i ferier og påsken. Siste afterski var påskeaften.

På Lodgen blir det skikkelig partystemning utover lørdagskvelden. Da fylles stedet med folk som vil synge og danse iført skiklær og skisko. Terrassen har en nydelig utsikt over Hafjell og Øyer.  Her kan du nyte god drikke og mat dersom du ønsker å ha en litt roligere versjon av afterskien. Fra Lodgen til bussholdeplassen på Hafjell er det 400 meter dersom du skal hjem til Lillehammer.

Lodgen har 20 års aldersgrense på afterskien.

Hafjell Lodge har 20 års aldersgrense på afterskien.  Middag på Lodgen serveres kun til forhåndsbestilte grupper. Åpent også for grupper ved bestilling utenom sesongen. For oppdatert informasjon ta kontakt med Rune Haugen [email protected]