Hafjelltunet vinter
Hafjelltunet mot bakken
Barnebakken ved Hafjelltunet
Hafjelltunet
Hafjelltunet
Leiligheter Hafjell Bike Park
Hafjelltunet
Hafjelltunet sommer
Hafjelltunet sommer
Hafjelltunet
Hafjelltunet
Hafjelltunet
Hafjelltunet
Hafjelltunet
Hafjelltunet 39C
Hafjelltunet 39D
Hafjelltunet 39F
Hafjelltunet 39G
Hafjelltunet 39J
Hafjelltunet 39K
Hafjelltunet 43D
Hafjelltunet 43F
Hafjelltunet 43G
Hafjelltunet 43I
Hafjelltunet garasje
Heis Hafjelltunet
Hafjelltunet
Hafjelltunet sommer

Hafjelltunet leiligheter

De moderne leilighetene i Hafjelltunet er universelt utformet og har arealeffektive planløsninger og flere leilighetsalternativer fra 63 til 79 m2 med fem til åtte sengeplasser. De fleste av leilighetene har to eller tre soverom. Hafjelltunet er lokalisert på oversiden av Hafjell Alpinlandsby i Nordlia. Kjøkkenet er moderne og har åpen løsning mot stuen som gir en god romfølelse, og ikke minst muligheten til å nyte peisen fra flere soner i leiligheten. Fra stuen er det utgang til en solrik terrasse eller balkong.

Leilighetene har delikate baderom med tidsriktige farger på overflater og innredninger. Romslige sørvendte terrasser/balkonger, innendørs parkeringsplass og bod. Alle fire leilighetsbygg har heis. For rullestolbrukere er det god adkomst fra bakkenivå i det ene bygget der det er heis fra garasje til etasjene. I tillegg er det felles lokale for skipreparering.

Parkering blir i parkeringsanlegg under leilighetene eller på anvist plass utenfor Hafjelltunet.

Hafjelltunet byr på lekre og moderne leiligheter med sentral beliggenhet direkte ut i Hafjell Alpinsenter. Her kan du ta på deg skiene og skli rett ut i både skibakken, heis, skiskole, stolheis og Gondolen som tar deg videre i alpinanlegget.

LEIE LEILIGHET PÅ HAFJELLTUNET

Hafjell Resort har for utleie et stort utvalg av lekre leiligheter med ski inn ski ut i skisesongen til familieområdet i Hafjell. Det er kort avstand til sykkelstiene på Hafjell Bike Park og gangavstand til Lilleputthammer familiepark og sentrum av Øyer. Dersom man ønsker å besøke Hunderfossen er det fem minutters kjøretur.

TYPE LEILIGHETER PÅ HAFJELLTUNET

De fleste type leiligheter har følgende sengefordeling, men det kan forekomme variasjoner i de ulike leilighetene.
Leilighet med 2 soverom, 5 sengeplasser (Soverom 1: dobbeltseng, soverom 2: dobbeltseng + sovesofa)
Leilighet med 2 soverom, 6 sengeplasser (Soverom 1: dobbeltseng, soverom 2: fire sengeplasser)
Leilighet med 3 soverom, 8 sengeplasser (Soverom 1: dobbeltseng, soverom 2: familiekøyeseng, soverom 3: familiekøyeseng)

NB! leilighetene er i privat eie og interiørdetaljer og sengefordeling kan variere fra leilighet til leilighet.

KIDS Knerten er familieområde rett utenfor Hafjelltunet og som ligger sentralt til i Hafjells dalområde. Familieområdet består av Familiebakken og Knerten, to skålheiser og to båndheiser. KIDS Knerten har et slalåmtema hvor barna kan prøvekjøre slalåmporter. Familieområdet er også møtestedet for skiskolen, og uten tvil det perfekte stedet for en nybegynner.