Hafjelltunet
Hafjelltunet
Hafjelltunet
Hafjelltunet
Hafjelltunet
Hafjelltunet 39C
Hafjelltunet 39D
Hafjelltunet 39F
Hafjelltunet 39G
Hafjelltunet 39J
Hafjelltunet 39K
Hafjelltunet 43D
Hafjelltunet 43F
Hafjelltunet 43G
Hafjelltunet 43I
Hafjelltunet 2021
Hafjelltunet garasje
Heis Hafjelltunet
Hafjelltunet bike park
Kart Hafjelltunet

Hafjelltunet leiligheter

De moderne leilighetene i Hafjelltunet er universelt utformet og har arealeffektive planløsninger og flere leilighetsalternativer fra 63 til 79 m2 med fem til åtte sengeplasser. De fleste av leilighetene har to eller tre soverom. Hafjelltunet er lokalisert på oversiden av Hafjell Alpinlandsby i Nordlia. Kjøkkenet er moderne og har åpen løsning mot stuen som gir en god romfølelse, og ikke minst muligheten til å nyte peisen fra flere soner i leiligheten. Fra stuen er det utgang til en solrik terrasse.

Leilighetene har delikate baderom med tidsriktige farger på overflater og innredninger. Romslige sørvendte terrasser/balkonger, innendørs parkeringsplass og bod. Alle fire leilighetsbygg har heis. For rullestolbrukere er det god adkomst fra bakkenivå i det ene bygget der det er heis fra garasje til etasjene. I tillegg er det felles bod for skipreparering.

Parkering blir i parkeringsanlegg under leilighetene eller på anvist plass utenfor Hafjelltunet.

Hafjelltunet byr på lekre og moderne leiligheter med sentral beliggenhet direkte ut i Hafjell Alpinsenter. Her kan du ta på deg skiene og skli rett ut i både skibakken, heis, skiskole, stolheis og Gondolen som tar deg videre i alpinanlegget.

LEIE LEILIGHET PÅ HAFJELLTUNET

Hafjell Resort har for utleie et stort utvalg av lekre leiligheter fra medio juli 2021. Det er kort avstand til sykkelstiene på Hafjell Bike Park og gangavstand til Lilleputthammer familiepark og sentrum av Øyer. Dersom man ønsker å besøke Hunderfossen er det fem minutters kjøretur.

TYPE LEILIGHETER PÅ HAFJELLTUNET

De fleste type leiligheter har følgende sengefordeling, men det kan forekomme variasjoner i de ulike leilighetene.
Leilighet med 2 soverom, 5 sengeplasser
(Soverom 1: dobbeltseng, soverom 2: dobbeltseng + sovesofa)
Leilighet med 2 soverom, 6 sengeplasser
(Soverom 1: dobbeltseng, soverom 2: fire sengeplasser)
Leilighet med 3 soverom, 8 sengeplasser
(Soverom 1: dobbeltseng, soverom 2: familiekøyeseng, soverom 3: familiekøyeseng)

Man må påregne at det er byggearbeid innendørs i to av leilighetsbyggene umiddelbar nærhet på dagtid. Leilighetsprosjektet Hafjelltunet er i ferd med å sluttføres i løpet av høsten 2021.

NB! leilighetene er i privat eie og interiørdetaljer kan variere fra leilighet til leilighet.

OLAS SUPERPAKKE

Det er begrensninger på antall gjester til Lilleputthammer for helger og høstferie 2021. Bestill Olas Superpakke og sikre deg billetter til Lilleputthammer familiepark. Hafjell Resort har egen eksklusiv kvote på Superbilletter til Lilleputthammer.