Hafjelltunet vinter
Hafjelltunet mot bakken
Hafjelltunet
Hafjelltunet kveld
Barnebakken ved Hafjelltunet
Hafjelltunet skiskole
Hafjelltunet leiligheter
Hafjell
Hafjelltunet
Hafjelltunet
Leiligheter bike park
Leiligheter Hafjell Bike Park
Hafjelltunet
Garasje Hafjelltunet
Smørebod Hafjelltunet
Heis Hafjelltunet

Hafjelltunet leiligheter

De moderne leilighetene i Hafjelltunet er universelt utformet og har arealeffektive planløsninger og flere leilighetsalternativer fra 63 til 79 m2 med fem til åtte sengeplasser. De fleste av leilighetene har to eller tre soverom. Hafjelltunet er lokalisert på oversiden av Hafjell Alpinlandsby i Nordlia. Kjøkkenet er moderne og har åpen løsning mot stuen som gir en god romfølelse, og ikke minst muligheten til å nyte peisen fra flere soner i leiligheten. Fra stuen er det utgang til en solrik terrasse eller balkong.

Leilighetene har delikate baderom med tidsriktige farger på overflater og innredninger. Romslige sørvendte terrasser/balkonger, innendørs parkeringsplass og bod. Alle fire leilighetsbygg har heis. For rullestolbrukere er det god adkomst fra bakkenivå i det ene bygget der det er heis fra garasje til etasjene. I tillegg er det felles lokale for skipreparering.

Parkering blir i parkeringsanlegg under leilighetene eller på anvist plass utenfor Hafjelltunet.

Hafjelltunet byr på lekre og moderne leiligheter med sentral beliggenhet direkte ut i Hafjell Alpinsenter. Her kan du ta på deg skiene og skli rett ut i både skibakken, heis, skiskole, stolheis og Gondolen som tar deg videre i alpinanlegget.

LEIE LEILIGHET PÅ HAFJELLTUNET

Hafjell Resort har for utleie et stort utvalg av lekre leiligheter med ski inn ski ut i skisesongen til familieområdet i Hafjell. Det er kort avstand til sykkelstiene på Hafjell Bike Park og gangavstand til Lilleputthammer familiepark og sentrum av Øyer. Dersom man ønsker å besøke Hunderfossen er det fem minutters kjøretur.

TYPE LEILIGHETER PÅ HAFJELLTUNET

De fleste type leiligheter har følgende sengefordeling, men det kan forekomme variasjoner i de ulike leilighetene.
Leilighet med 2 soverom, 5 sengeplasser (Soverom 1: dobbeltseng, soverom 2: dobbeltseng + sovesofa)
Leilighet med 2 soverom, 6 sengeplasser (Soverom 1: dobbeltseng, soverom 2: fire sengeplasser)
Leilighet med 3 soverom, 8 sengeplasser (Soverom 1: dobbeltseng, soverom 2: familiekøyeseng, soverom 3: familiekøyeseng)

NB! leilighetene er i privat eie og interiørdetaljer og sengefordeling kan variere fra leilighet til leilighet.

KIDS Knerten er familieområde rett utenfor Hafjelltunet og som ligger sentralt til i Hafjells dalområde. Familieområdet består av Familiebakken og Knerten, to skålheiser og to båndheiser. KIDS Knerten har et slalåmtema hvor barna kan prøvekjøre slalåmporter. Familieområdet er også møtestedet for skiskolen, og uten tvil det perfekte stedet for en nybegynner.