Vinterferie i Hafjell
Vinterferie i Hafjell
Vinterferie i Hafjell
Vinterferie i Hafjell
Vinterferie i Hafjell
Storhytte i vinterferie
Langrenn i vinterferie
Hytte i vinterferie
The Nest i Hafjell
Skiferie i Hafjell
Vinterferie

Vinterferie

Book din vinterferie i Hafjell. Velg mellom våre hytter og leiligheter eller helpensjon på Hafjell Hotell. Hafjell er en av Norges beste skisteder for hele familien og våre boenheter ligger nærmest midt i bakken og er av de beste i destinasjonen.

Vinterferie i Hafjell

Vinterferie i Hafjell er førstevalget når familier skal velge periode og skisted for sin ferie i Norge. Nå selges vinterferien med book tidlig rabatt på utvalgte boenheter. På Hafjell Hotell kan et opphold på hotellet være et godt alternativ. Her tilbys det Helpensjon som inkluderer overnatting, rikholdig frokostbuffet, lunsj på hotellet eller Gaiastova/Hafjell Lodge og 3-rettes middag eller buffet på hotellet om kvelden.

Det er allerede mange som har sikret seg bosted for sin vinterferie i 2019 og spesielt er det boenhetene med ski inn ski ut som er populære.

I september 2017 var uke 7 i 2018 fullbooket og vi merker nå at det er stor interesse fra danske og svenske skigjester for å ha sin vinterferie i Hafjell. Så ikke vent med å bestille din skiferie i uke 7.

 

Tags
vinterferie
skiferie