Skiferie i Hafjell
Hafjell
Hafjell Gard vinterferie
Hotell i vinterferie
The Nest i Hafjell
Gaiastova Hafjelltoppen
Hytter ledig i Hafjell
Jaertunet i Hafjell
Vinterferie i Hafjell
Vinterferie i Hafjell
Vinterferie i Hafjell
Vinterferie
Hytte i vinterferie
Vinterferie Norge
Vinterferie

Vinterferie

Book din vinterferie 2024 i Hafjell. Velg mellom våre hytter og leiligheter eller pensjon på Hafjell Hotell. Hafjell er en av Norges beste skisteder for hele familien og våre boenheter ligger nærmest midt i skibakken og er av de beste i destinasjonen.

Vinterferie i Hafjell

Vinterferie i Hafjell er førstevalget når familier skal velge periode og skisted for sin ferie i Norge. På Hafjell Hotell kan et opphold på hotellet være et godt alternativ. Her tilbys det halvpensjon som inkluderer overnatting, stor frokostbuffet og tre retters middag eller buffet på hotellet om kvelden. Gratis lekeland om kvelden for barna på hotellet.

Vinterferie 2024

Det er mange som ønsker å booke bosted for vinterferie i 2024 og spesielt er det boenhetene med ski inn ski ut som er populære blant gjester som ønsker å bestille skiferie uke 7, 8 eller 9 i Hafjell.  

Skiferie uke 7

Kontakt Hafjell Resort dersom du ønsker å booke overnatting for vinterferie 2024.  Vi legger ut online booking for skiferie uke 7 i løpet av få uker.

Skiferie uke 8

Kontakt Hafjell Resort dersom du ønsker å booke overnatting for vinterferie 2024.  Vi legger ut online booking for skiferie uke 8 i løpet av få uker.

Skiferie uke 9

Kontakt Hafjell Resort dersom du ønsker å booke overnatting for vinterferie 2024.  Vi legger ut online booking for skiferie uke 9 i løpet av få uker.

Hafjell Alpinsenter

Sist oppdatert March 20 08:43

Forhold i bakken nå

Sunny

Sunny

-4

0

6 m/s 2 m/s Flau vind
Faste og fine forhold
0 cm 0 cm

Siste dag

15cm 15cm

Siste uke

90cm 80cm

Løyper

110cm 60cm

Terreng

Information is gathered from fnugg.no