Hotell i vinterferie
The Nest i Hafjell
Nest hytter i vinterferie
Vinterferie i Hafjell
Hafjelltoppen
Hytter ledig i Hafjell
Jaertunet i Hafjell
Vinterferie i Hafjell
Vinterferie i Hafjell
Vinterferie i Hafjell
Storhytte i vinterferie
Vinterferie
Langrenn i vinterferie
Hytte i vinterferie
Hafjell Alpinsenter
Alpingrenda i Hafjell
Skiferie i Hafjell
Vinterferie
Vinterferie
Vinterferie på Mosetertoppen
Storhytte i vinterferie
Storstua ledig uke 8
Vinterferie
Peisestue Hafjell Hotell

Vinterferie

Book din vinterferie 2020 i Hafjell. Velg mellom våre hytter og leiligheter eller helpensjon på Hafjell Hotell. Hafjell er en av Norges beste skisteder for hele familien og våre boenheter ligger nærmest midt i skibakken og er av de beste i destinasjonen.

Vinterferie i Hafjell

Vinterferie i Hafjell er førstevalget når familier skal velge periode og skisted for sin ferie i Norge. På Hafjell Hotell kan et opphold på hotellet være et godt alternativ.

Her tilbys det Helpensjon som inkluderer overnatting, beste hotellfrokosten i Oppland, lunsj på hotellet eller Gaiastova, Restaurant Kos, Hafjell Lodge og 3-rettes middag eller buffet på hotellet om kvelden.

Vinterferie 2020

Det er mange som har sikret seg bosted for sin vinterferie i 2020 og spesielt er det boenhetene med ski inn ski ut som er populære blant gjester som ønsker å bestille sin vinterferie i Hafjell.  

Skiferie restpladser uge 7

Benyt vinterferien i uge 7 til at tage på en skiferie til Hafjell. Se vores uge 7-tilbud her og bestil i dag. Skiferie i Hafjell byder på fantastisk sne, ægte hygge og børnevenlige faciliteter.

Søndag 9.februar - torsdag 13.februar

Søndag 9.februar - fredag 14.februar

Søndag 9.februar - søndag 16.februar

Torsdag 13.februar - søndag 16.februar

Fredag 14.februar - søndag 16.februar

Vinterferie uke 8 

Søndag 16.februar - fredag 21.februar

Søndag 16.februar - søndag 23.februar

Vinterferie i uke 8 på Hafjell er perfekte forhold i skibakkene og yrende liv i destinasjonen. Hafjell Resort opplever at nordmenn og svensker bestiller tidligere sin vinterferie og en god del av våre boenheter er fullbooket for vinterferien. Det viser at vinterferie med ski er noe som norske og svenske familier prioriterer. 

Vinterferie uke 9

Søndag 23.februar - fredag 28.februar

Søndag 23.februar - søndag 1.mars

Denne uken er det mange internasjonale og norske skigjester som besøker Hafjell.  Vi anbefaler at dere bestiller overnatting relativt tidlig for å være sikker på å få plass rett ved skibakkene i Hafjell.

Tags
vinterferie 2020
vinterferie