Vinterferie i Hafjell
Vinterferie i Hafjell
Vinterferie i Hafjell
Vinterferie i Hafjell
Vinterferie i Hafjell
Storhytte i vinterferie
Langrenn i vinterferie
Hytte i vinterferie
The Nest i Hafjell
Skiferie i Hafjell
Vinterferie

Vinterferie

Book din vinterferie i Hafjell. Velg mellom våre hytter og leiligheter eller helpensjon på Hafjell Hotell. Hafjell er en av Norges beste skisteder for hele familien og våre boenheter ligger nærmest midt i bakken og er av de beste i destinasjonen.

Vinterferie i Hafjell

Vinterferie i Hafjell er førstevalget når familier skal velge periode og skisted for sin ferie i Norge. På Hafjell Hotell kan et opphold på hotellet være et godt alternativ. Her tilbys det Helpensjon som inkluderer overnatting, beste hotellfrokosten i Oppland, lunsj på hotellet eller Gaiastova, Restaurant Kos, Hafjell Lodge og 3-rettes middag eller buffet på hotellet om kvelden.

Restplasser vinterferie

Det er allerede mange som har sikret seg bosted for sin vinterferie i 2019 og spesielt er det boenhetene med ski inn ski ut som er populære blant gjester som ønsker å bestille sin vinterferie i Hafjell.  Nå har vi kun få boenheter ledig i uke 7 og salget for uke 8 er meget godt. Det samme gjelder for Hafjell Hotell som tilbyr helpensjon for skigjester.  Der er det kun få ledige rom i vinterferien. Per i 5.desember er det snart fullbooket i uke 7 og mange av de beste bostedene i uke 8 er booket. Vi merker nå stor etterspørsel og interesse fra danske, engelske og svenske skigjester for å ha sin vinterferie i Hafjell. Så ikke vent med å bestille din skiferie i Hafjell.

Skiferie uke 7

Søndag 10.februar - fredag 15.februar 5 døgn skiferie

Skiferie i uke 7 er det den store vinterferien for våre danske og svenske skigjester.  Vi opplever en stor interesse for å reise til Hafjell og oppleve skibakkene sammen med familien. Våre hytter er meget populære og vi har kun en hytte ledig og to seks sengs leiligheter på Solsiden for midtuken i uke 7 søndag - fredag. Erfaringsmessig blir disse booket i løpet av kort tid for skiferie i uke 7. 

Mandag 11.februar - søndag 17.februar 6 døgn (Hafjell Hotell)

På Hafjell Hotell kan du bestille full pensjon med minimum 4 døgns opphold for din vinterferie i uke 7.  

Vinterferie uke 8

Søndag 17.februar - fredag 22.februar 5 døgn vinterferie

Vinterferie i uke 8 på Hafjell er perfekte forhold i skibakkene og yrende liv i destinasjonen. Hafjell Resort opplever nå at nordmenn og svensker bestiller tidligere sin vinterferie og en god del av våre boenheter er fullbooket for vinterferien. Det viser at vinterferie med ski er noe som norske og svenske familier prioriterer. 

Vinterferie uke 9

Søndag 24.februar - søndag 3.mars

Denne uken er det mange internasjonale og norske skigjester som besøker Hafjell.  Vi anbefaler at dere bestiller overnatting relativt tidlig for å være sikker på å få plass rett ved skibakkene i Hafjell.

Tags
vinterferie
skiferie
vinterferie 2019