Vinterferie i Hafjell
Hafjell med ski inn ski ut
Vinterferie i Hafjell
Vinterferie i Hafjell
Vinterferie i Hafjell
Vinterferie i Hafjell
Storhytte i vinterferie
Vinterferie
Langrenn i vinterferie
Hytte i vinterferie
The Nest i Hafjell
Restplasser i Hafjell
Skiferie i Hafjell
Vinterferie
Hotell i vinterferie
Vinterferie
Vinterferie på Mosetertoppen
Vinterferie i Hafjell
Hafjell 360
Velkommen til oss i Hafjell Resort

Vinterferie

Book din vinterferie i Hafjell. Velg mellom våre hytter og leiligheter eller helpensjon på Hafjell Hotell. Hafjell er en av Norges beste skisteder for hele familien og våre boenheter ligger nærmest midt i bakken og er av de beste i destinasjonen.

Vinterferie i Hafjell

Vinterferie i Hafjell er førstevalget når familier skal velge periode og skisted for sin ferie i Norge. På Hafjell Hotell kan et opphold på hotellet være et godt alternativ. Her tilbys det Helpensjon som inkluderer overnatting, beste hotellfrokosten i Oppland, lunsj på hotellet eller Gaiastova, Restaurant Kos, Hafjell Lodge og 3-rettes middag eller buffet på hotellet om kvelden.

Restplasser vinterferie

Det er mange som har sikret seg bosted for sin vinterferie i 2019 og spesielt er det boenhetene med ski inn ski ut som er populære blant gjester som ønsker å bestille sin vinterferie i Hafjell.  Nå har vi kun få boenheter ledig i uke 7 og salget for uke 8 er meget godt. Det samme gjelder for Hafjell Hotell som tilbyr helpensjon for skigjester.  Der er det kun få ledige rom i vinterferien. Det er  noen ledige boenheter for helgen i uke 7 og mange av de beste bostedene i uke 8 er booket. Vi merker nå stor etterspørsel og interesse fra danske, engelske og svenske skigjester for å ha sin vinterferie i Hafjell. Så ikke vent med å bestille din skiferie i Hafjell.

Skiferie uke 7 ( utsolgt)

Utsolgt for 2018.  Ta kontakt for bestilling av skiferie i uke 7 for 2020.

Vinterferie uke 8 (valgfri ankomst og avreisedag)

Vinterferie i uke 8 på Hafjell er perfekte forhold i skibakkene og yrende liv i destinasjonen. Hafjell Resort opplever nå at nordmenn og svensker bestiller tidligere sin vinterferie og en god del av våre boenheter er fullbooket for vinterferien. Det viser at vinterferie med ski er noe som norske og svenske familier prioriterer. 

Restplasser vinterferie i uke 8 - nå er det valgfri ankomst og avreisedag på restplasser. Det er kun få ledige boenheter igjen i uke 8 og vi anbefaler at man bestiller tidlig for å sikre seg plass når vinterferien starter.  Gå inn på vår bookingkalender og søk etter ledig hytte, hotell eller leilighet.

Vinterferie uke 9

Torsdag 21.februar - søndag 24.februar 

Denne uken er det mange internasjonale og norske skigjester som besøker Hafjell.  Vi anbefaler at dere bestiller overnatting relativt tidlig for å være sikker på å få plass rett ved skibakkene i Hafjell.

Vinterferie for de ulike fylkene i Norge

Vinterferie uke 8: 18.–22.februar 2019
Oslo
Akershus
Aust-Agder
Hedmark
Sogn og Fjordane
Trøndelag
Telemark
Vest-Agder
Vestfold
Østfold

Vinterferie uke 9: 25.februar–1.mars 2019
Buskerud
Hordaland (utenom Voss og Odda)
Møre og Romsdal
Oppland
Rogaland

Tags
vinterferie
skiferie
vinterferie 2019
skiferie uge 7
sportlov vecka 8