Vinterferie i Hafjell
Vinterferie i Hafjell
Vinterferie i Hafjell
Vinterferie i Hafjell
Vinterferie i Hafjell
Storhytte i vinterferie
Langrenn i vinterferie
Hytte i vinterferie
The Nest i Hafjell
Skiferie i Hafjell
Vinterferie

Vinterferie

Book din vinterferie i Hafjell. Velg mellom våre hytter og leiligheter eller helpensjon på Hafjell Hotell. Hafjell er en av Norges beste skisteder for hele familien og våre boenheter ligger nærmest midt i bakken og er av de beste i destinasjonen.

Vinterferie i Hafjell

Vinterferie i Hafjell er førstevalget når familier skal velge periode og skisted for sin ferie i Norge. På Hafjell Hotell kan et opphold på hotellet være et godt alternativ. Her tilbys det Helpensjon som inkluderer overnatting, rikholdig frokostbuffet, lunsj på hotellet eller Gaiastova/Hafjell Lodge og 3-rettes middag eller buffet på hotellet om kvelden.

Restplasser vinterferie

Det er allerede mange som har sikret seg bosted for sin vinterferie i 2019 og spesielt er det boenhetene med ski inn ski ut som er populære blant gjester som ønsker å bestille sin vinterferie i Hafjell.  Nå har vi kun få boenheter med ski inn ski ut ledig i uke 7 og salget for uke 8 er meget godt. Det samme gjelder for Hafjell Hotell som tilbyr helpensjon for skigjester.  Der er det kun få ledige rom i vinterferien. Per i september nå er det snart fullbooket i uke 7 og mange av de beste bostedene i uke 8 er booket. Vi merker nå stor etterspørsel og interesse fra danske, engelske og svenske skigjester for å ha sin vinterferie i Hafjell. Så ikke vent med å bestille din skiferie i Hafjell.

Skiferie uge 7

Søndag 10.februar - fredag 15.februar 5 døgn skiferie

Skiferie i uke 7 er det den store vinterferien for våre danske skigjester.  Vi opplever en stor interesse for å reise til Hafjell og oppleve skibakkene sammen med familien. Våre storhytter er meget populære og vi har kun en storhytte ledige for midtuken i uke 7. Det er fremdeles noen ledige hytter og leiligheter med ski inn ski ut.  Erfaringsmessig blir disse booket i løpet av noen uker for skiferie i uke 7. På hotellet tilbys det helpensjon til vinterferiegjester og her er det kun få ledige rom i uke 7.

Mandag 11.februar - søndag 17.februar 6 døgn (Hafjell Hotell)

Vinterferie uke 8

Søndag 17.februar - fredag 22.februar 5 døgn vinterferie

Vinterferie i uke 8 på Hafjell er perfekte forhold i skibakkene og yrende liv i destinasjonen. Hafjell Resort opplever nå at nordmenn bestiller tidligere sin vinterferie og en god del av våre boenheter er fullbooket for vinterferien. Det viser at vinterferie med ski er noe som norske familier prioriterer.

Tags
vinterferie
skiferie