Hafjell vinterferie
Hafjell
Hafjell Gard vinterferie
Hotell i vinterferie
The Nest i Hafjell
Hytter Hafjell Fjellandsby Nest
Vinterferie i Hafjell
Hafjelltoppen
Hytter ledig i Hafjell
Jaertunet i Hafjell
Vinterferie i Hafjell
Vinterferie i Hafjell
Vinterferie i Hafjell
Storhytte i vinterferie
Vinterferie
Langrenn i vinterferie
Hytte i vinterferie
Hafjell Alpinsenter
Alpingrenda i Hafjell
Skiferie i Hafjell
Vinterferie
Vinterferie
Vinterferie på Mosetertoppen
Storhytte i vinterferie
Storstua ledig uke 8
Vinterferie
Peisestue Hafjell Hotell

Vinterferie

Book din vinterferie 2021 i Hafjell. Velg mellom våre hytter og leiligheter eller helpensjon på Hafjell Hotell. Hafjell er en av Norges beste skisteder for hele familien og våre boenheter ligger nærmest midt i skibakken og er av de beste i destinasjonen.

Vinterferie i Hafjell

Vinterferie i Hafjell er førstevalget når familier skal velge periode og skisted for sin ferie i Norge. På Hafjell Hotell kan et opphold på hotellet være et godt alternativ.

Her tilbys det Helpensjon som inkluderer overnatting, beste hotellfrokosten i Oppland, lunsj på hotellet eller Gaiastova, Restaurant Kos, Hafjell Lodge og 3-rettes middag eller buffet på hotellet om kvelden.  Lekeland Hafjell holdes åpen for hotellets gjester fra klokken 19 til 21.  

Vinterferie 2021

Det er mange som har sikret seg bosted for sin vinterferie i 2021 og spesielt er det boenhetene med ski inn ski ut som er populære blant gjester som ønsker å bestille sin vinterferie i Hafjell.  Nå kan du bestille skiferie for uke 7, 8 og 9 med book tidlig rabatt for utvalgte hytter og leiligheter.

Vinterferie uke 7 i 2021

Ønsker du å reservere bosted for vinterferie 2021 i uke 7.   Allerede nå er det mange som reserverer ønsket bosted for sin skiferie i uke 7 for neste år.

Søndag 14.februar - fredag 19.februar

Søndag 14.februar - søndag 21.februar

Vinterferie uke 8 

Vinterferie i uke 8 på Hafjell er perfekte forhold i skibakkene og yrende liv i destinasjonen. Hafjell Resort opplever at nordmenn og svensker bestiller tidligere sin vinterferie og en god del av våre boenheter er fullbooket for vinterferien. Det viser at vinterferie med ski er noe som norske og svenske familier prioriterer. 

Søndag 21.februar - fredag 26.februar

Søndag 21.februar - søndag 28.februar

Vinterferie uke 9

Denne uken er det mange internasjonale og norske skigjester som besøker Hafjell.  Vi anbefaler at dere bestiller overnatting relativt tidlig for å være sikker på å få plass rett ved skibakkene i Hafjell.

Søndag 28.februar - 5.mars

Søndag 28.februar - 7.mars

BESTILL NÅ, OG DU KAN AVBESTILLE UTEN KOSTNAD 

«Korona konsekvens» betingelser, for Hafjell Resort, Hafjell Exclusive, Lilleputthammer Familiepark og Hafjell Hotell, felles benevnt som (HH):

Punkt 4.3 UNNTAK FRA 4.1 OG 4.2 A OG B i HHs betingelser https://www.hafjellresort.no/bestillingsvilkar-hafjell-hotell blir fra den 15/3-2020 og inntil videre endret, for alle NYE individuelle og private bestillinger, til:
For gjester/bestillere som bestiller opphold lang tid i forvegen, dvs fra noen uker og måneder til 12 måneder før ankomst kan nå avbestille slike bestillinger uten kostnad, på betingelser for følgende sesonger:
For vår, sommer og høst sesongen, med ankomst mellom den 1. april og 10. desember 2020 kan slike bestillinger fra nå av avbestilles uten kostnad samme dag som ankomst datoen er.

For vinter- og vårsesongen, med ankomst mellom den 10. desember 2020 og 30. april 2021, kan slike bestillinger fra nå av avbestilles uten kostnad innen den 1. desember 2020. Hvis gjesten/bestiller IKKE avbestiller bestillingen innen den 1. desember 2020 for ankomster etter den 10. desember 2020 vil bestillingen være omfattet av de vanlige betingelsene inkludert reglene om avbestilling.

HH har i sine generelle bestillingsbetingelser en oppfordring om at våre bestillere bør tegne seg en forsikring som sikrer at en eventuell avbestillingskostnad blir dekket av en forsikring bestilleren har tegnet hos andre. 

Ut fra erfaringen nå med Korona vil vi på det sterkeste oppfordre våre bestillere om å ha en forsikring som også vil kunne benyttes hvis deler av en ferie må avbestilles og på denne måte ha mulighet for å få refunder den delen av «ferie reisen» som ikke lot seg gjennomføre og heller ikke kunne avbestilles   -  og på denne måten vil en bestiller kunne forsikre og sikre seg hele reisebestillingen.

Tags
vinterferie 2021
skiferie uge 7