Restplasser i Hafjell
Restplasser i Hafjell
Restplasser
Restplass
Juleferie
Leiligheter på Sørlia

Restplasser og tilbud

Restplasser hytter og leiligheter i Hafjell

De fleste av våre boenheter er ski inn ski ut til skibakkene i Hafjell. Prisene er inkludert sluttvask og strøm. I løpet av høsten og vinteren kommer vi til å legge ut ukentlig restplasser på utvalgte bosteder i Hafjell.

Restplasser julen 2018

Søndag 23.desember - fredag 28.desember 5 døgn juleopphold

For julen 2018 er det snart fullbooket på leiligheter og hytter som har ski inn ski ut til skibakkene i Hafjell Alpinsenter. På Hafjell Hotell er det god innbooking for julen og mange har allerede booket helpensjon over julen. Vi har ledig to hytter og to leiligheter over julen.

Restplasser romjulen 2018

Romjulshelg fredag til søndag passer perfekt for alle som ønsker noen dager i skibakken rett før Nyttårsaften. Vi har ledig noen få leiligheter, hytter og hotellrom.

Fredag 28.desember - søndag 30.desember romjulshelg i Hafjell

Restplasser Nyttår 2018

Fredag 28.desember - onsdag 2.januar 5 døgn nyttårsopphold

Fredag 28.desember - fredag 4.januar ukesopphold

Søndag 30.desember - fredag 4.januar 5 døgn nyttårsopphold

Nyttårshelgen er en av de mest populære periodene i Hafjell og årets nyttår er ingen unntak.  Allerede nå i november har vi få ledige bosteder for Nyttår. Det er få ledige leiligheter og hytter over nyttår og noen hotellrom på Hafjell Hotell.

Restplasser skiferie uke 3

Søndag 13.januar - fredag 18.januar 5 døgn skiferie

I uke 3 er ukens tilbud ski inn ski ut leiligheter på Alpin Apartments Sørlia som er av god standard. Alle har badstue, internett og vaskemaskin.

Restplasser skiferie uke 7

Søndag 10.februar - fredag 15.februar 5 døgn skiferie

Mandag 11.februar - søndag 17.februar 6 døgn skiferie (Hafjell Hotell)

Skiferie i uke 7 er det den store vinterferien for våre danske og svenske skigjester.  Vi opplever en stor interesse for å reise til Hafjell og oppleve skibakkene sammen med familien. Våre hytter er meget populære og vi har kun en hytte ledig for midtuken i uke 7.  Erfaringsmessig blir denne booket i løpet av kort tid. På hotellet tilbys det helpensjon til skigjester og her er det kun få ledige rom i uke 7 med ankomst søndag 10 alternativt mandag 11.februar.

Restplasser vinterferie uke 8

Søndag 17.februar - fredag 22.februar 5 døgn vinterferie

Vinterferie i uke 8 på Hafjell er perfekte forhold i skibakkene og yrende liv i destinasjonen. Hafjell Resort opplever at nordmenn bestiller tidligere sin vinterferie og en god del av våre boenheter er fullbooket for vinterferien. Det viser at vinterferie på ski er noe som norske familier prioriterer.

Restplasser vinterferie uke 9

Søndag 24.februar - søndag 3.mars ukesopphold

Tags
restplasser
vinterferie