Restplasser
Restplasser i Hafjell
Restplasser skiferie
Gaiastova ved Hafjelltoppen
Hafjelltoppen
Restplasser i Hafjell
Sørlia
Jaertunet
Solsiden
Nest
Restplasser
Lunsj på Hafjell Lodge
Afterski på Hafjell

Restplasser og tilbud

Restplasser i Hafjell

Våre boenheter er rett ved skibakkene i Hafjell. Prisene er inkludert sluttvask og strøm. Nå legger vi ut boenheter fra Hafjell Resort med book tidlig rabatt på opptil 10% og begrenset antall for skisesongen 2021.

BESTILL NÅ, OG DU KAN AVBESTILLE UTEN KOSTNAD 

«Korona konsekvens» betingelser, for Hafjell Resort, Hafjell Exclusive, Lilleputthammer Familiepark og Hafjell Hotell, felles benevnt som (HH):

Punkt 4.3 UNNTAK FRA 4.1 OG 4.2 A OG B i HHs betingelser https://www.hafjellresort.no/bestillingsvilkar-hafjell-hotell blir fra den 15/3-2020 og inntil videre endret, for alle NYE individuelle og private bestillinger, til:
For gjester/bestillere som bestiller opphold lang tid i forvegen, dvs fra noen uker og måneder til 12 måneder før ankomst kan nå avbestille slike bestillinger uten kostnad, på betingelser for følgende sesonger:
For vår, sommer og høst sesongen, med ankomst mellom den 1. april og 10. desember 2020 kan slike bestillinger fra nå av avbestilles uten kostnad samme dag som ankomst datoen er.

For vinter- og vårsesongen, med ankomst mellom den 10. desember 2020 og 30. april 2021, kan slike bestillinger fra nå av avbestilles uten kostnad innen den 1. desember 2020. Hvis gjesten/bestiller IKKE avbestiller bestillingen innen den 1. desember 2020 for ankomster etter den 10. desember 2020 vil bestillingen være omfattet av de vanlige betingelsene inkludert reglene om avbestilling.

HH har i sine generelle bestillingsbetingelser en oppfordring om at våre bestillere bør tegne seg en forsikring som sikrer at en eventuell avbestillingskostnad blir dekket av en forsikring bestilleren har tegnet hos andre. 

Ut fra erfaringen nå med Korona vil vi på det sterkeste oppfordre våre bestillere om å ha en forsikring som også vil kunne benyttes hvis deler av en ferie må avbestilles og på denne måte ha mulighet for å få refunder den delen av «ferie reisen» som ikke lot seg gjennomføre og heller ikke kunne avbestilles   -  og på denne måten vil en bestiller kunne forsikre og sikre seg hele reisebestillingen.

STORE RABATTER PÅ HEISKORT

Nå kan du bestille heiskort i Hafjell Alpinsenter med earlybird rabatt på 25% i ordinærsesong og 10% i høysesong. 

Earlybird gjelder for heiskort fra og med 4 dager

Frister for kjøp av earlybird heiskort er: 1. juli og 1. oktober.
Frem til 1. juli gjelder 25% rabatt i ordinærsesong. 1. juli går prisen opp med 10%. Frem til 1. oktober gjelder 15% rabatt i ordinærsesong. 1. oktober går prisen opp med ytterligere 15% - til ordinær kassepris.
Hafjell Alpinsenter har også innført høysesongspriser på heiskort. Earlybird rabatt på 10% for høysesong gjelder kun for kjøp før 1. juli og prisen går 1. juli opp ordinær kassepris. 

* Ordinærsesong: uke 2-5, uke 9 - 12 (tom 26.mars ), uke 14-16.   ** Høysesong: uke 52, 1, 6-8 og påskeuken

Tags
restplasser
restplass hafjell