Restplasser i Hafjell
Restplasser i Hafjell
Restplasser
Restplass
Juleferie

Restplasser og tilbud

Restplasser hytter og leiligheter i Hafjell

De fleste av våre boenheter er ski inn ski ut til skibakkene i Hafjell. Prisene er inkludert sluttvask og strøm. I løpet av høsten og vinteren kommer vi til å legge ut ukentlig restplasser på utvalgte bosteder i Hafjell.

Restplasser julen 2018

Søndag 23.desember - fredag 28.desember 5 døgn juleopphold

For julen 2018 er det snart fullbooket på leiligheter og hytter som har ski inn ski ut til skibakkene i Hafjell Alpinsenter. På Hafjell Hotell er det god innbooking for julen og mange har allerede booket helpensjon over julen. Per i dag har Hafjell Resort kun få leiligheter ledig, en storhytte og noen hotellrom.

Restplasser Nyttår 2018

Fredag 28.desember - onsdag 2.januar 5 døgn nyttårsopphold

Nyttårshelgen er en av de mest populære periodene i Hafjell og årets nyttår er ingen unntak.  Allerede nå i september har vi få ledige bosteder for Nyttår. Det er få ledige ledige leiligheter og to hytter over nyttår og noen hotellrom på Hafjell Hotell.

Restplasser skiferie uke 7

Søndag 10.februar - fredag 15.februar 5 døgn skiferie

Skiferie i uke 7 er det den store vinterferien for våre danske skigjester.  Vi opplever en stor interesse for å reise til Hafjell og oppleve skibakkene sammen med familien. Våre storhytter er meget populære og vi har kun en storhytte ledige for midtuken i uke 7. Det er fremdeles noen ledige hytter og leiligheter med ski inn ski ut.  Erfaringsmessig blir disse booket i løpet av noen uker for skiferie i uke 7. På hotellet tilbys det helpensjon til skigjester og her er det kun få ledige rom i uke 7.

Restplasser skiferie uke 8

Søndag 17.februar - fredag 22.februar 5 døgn vinterferie

Vinterferie i uke 8 på Hafjell er perfekte forhold i skibakkene og yrende liv i destinasjonen.  Hafjell Resort opplever nå at nordmenn bestiller tidligere sin vinterferie og en god del av våre boenheter er fullbooket for vinterferien. Det viser at vinterferie med ski er noe som norske familier prioriterer.

Tags
restplasser
vinterferie