Utsikt mot Gudbrandsdalen
Sommerferie i Hafjell
Lilleputthammer familiepark i Hafjell
Hotell og familiepark
Sommer Hafjell
Sommerferie i Hafjell
Sommerferie i Lillehammer
Lilleputthammer familiepark
Olas klatrepark i Lilleputthammer
Malte Knapp
Hunderfossen familiepark
Høstferie i familiepark
Lekeland Hafjell
Hafjell Bike Park
Gondolen i Hafjell Bike Park
Hafjell Bike Park
Hafjell Bike Park
Veteranbuss Norsk vegmuseum
Jorekstad bad
Hafjell
Aktivitet ved Øyer ungdomsskole
Pump track bane
Toppen av Hafjell på Øyerfjellet
Tursti til Nevelfjell
Norsk kjøretøyhistorisk museum
Maihaugen
Minigolf i Hafjell
Kjør hjulbob i sommer
Bo i Hafjell
Leiligheter i Hafjell

Sommerferie i Hafjell

Hafjell sommer

Vårt tilbud til familier i Hafjell inneholder overnatting på hotell, ferieleiligheter eller hytter hos Hafjell Resort med vår familiepakke. I familiepakkene våre er Olas superbilletter til Lilleputthammer Familiepark og Lekeland Hafjell inkludert. Superbilletten gjelder for ankomstdag, under oppholdet og avreisedagen. Dessuten kan du kjøpe dagsbillett for Hunderfossen familiepark og Barnas gård i resepsjonen på Hafjell Hotell ved innsjekk.

BESTILL NÅ, OG DU KAN AVBESTILLE UTEN KOSTNAD 

«Korona konsekvens» betingelser, for Hafjell Resort, Hafjell Exclusive, Lilleputthammer Familiepark og Hafjell Hotell, felles benevnt som (HH):

Punkt 4.3 UNNTAK FRA 4.1 OG 4.2 A OG B i HHs betingelser https://www.hafjellresort.no/bestillingsvilkar-hafjell-hotell blir fra den 15/3-2020 og inntil videre endret, for alle NYE individuelle og private bestillinger, til:
For gjester/bestillere som bestiller opphold lang tid i forvegen, dvs fra noen uker og måneder til 12 måneder før ankomst kan nå avbestille slike bestillinger uten kostnad, på betingelser for følgende sesonger:
For vår, sommer og høst sesongen, med ankomst mellom den 1. april og 10. desember 2020 kan slike bestillinger fra nå av avbestilles uten kostnad samme dag som ankomst datoen er.

For vinter- og vårsesongen, med ankomst mellom den 10. desember 2020 og 30. april 2021, kan slike bestillinger fra nå av avbestilles uten kostnad innen den 1. desember 2020. Hvis gjesten/bestiller IKKE avbestiller bestillingen innen den 1. desember 2020 for ankomster etter den 10. desember 2020 vil bestillingen være omfattet av de vanlige betingelsene inkludert reglene om avbestilling.

HH har i sine generelle bestillingsbetingelser en oppfordring om at våre bestillere bør tegne seg en forsikring som sikrer at en eventuell avbestillingskostnad blir dekket av en forsikring bestilleren har tegnet hos andre. 

Ut fra erfaringen nå med Korona vil vi på det sterkeste oppfordre våre bestillere om å ha en forsikring som også vil kunne benyttes hvis deler av en ferie må avbestilles og på denne måte ha mulighet for å få refunder den delen av «ferie reisen» som ikke lot seg gjennomføre og heller ikke kunne avbestilles   -  og på denne måten vil en bestiller kunne forsikre og sikre seg hele reisebestillingen.

Olas superbillett

Familieparken i Hunderfossen er en av Norges største familieparker med mange spennende nyheter og kombinasjonen Lilleputthammer familiepark en dag og Hunderfossen neste dag er en uslåelig familiepakke for hele familien. Billetter til Hunderfossen Familiepark kan du kjøpe i resepsjonen på Hafjell Hotell så slipper du å stå i kø ved billettluken. Vi anbefaler også at du tar deg tid til å besøke Norsk vegmuseum som er nabo til Hunderfossen. Her er det gratis inngang.

Hafjell midt i "smørøyet" i sommerferien din

 

Aktiviteter innendørs 

Dersom det blir regn så finnes det mange spennende aktiviteter i regionen. Du kan prøve Tyrili klatresenter, Perfect escape, badeland eller besøke Lekeland Hafjell.

Lillehammer by

Det er kort avstand til Lillehammer by med alt av opplevelser du måtte ønske deg. Vi anbefaler at du rusler deg en tur i Storgata først og ta en lunsj i en av de mange, koselige restaurantene som finnes der. Så har du alle museene i byen - her er det bare å velge om du skal besøke Maihaugen, Bjerkebæk, Norges olympiske museum eller Lillehammer kunstmuseum. For den som ser etter badeplasser i Lillehammer en varm sommerdag anbefaler vi Jorekstad fritidsbad eller en dukkert i Mjøsa.

Med mer enn 250 butikker bør Lillehammer kunne tilfredsstille den kresne "shopper".  De fleste butikkene finnes i - eller i gangavstand fra Storgata.  Fra Lilletorget kan du ta avstikkeren inn i det gamle industriområdet til Mesna Brug, som i dag huser butikker og har fått navnet Mesnasenteret.

ÅPNINGSTIDER I SENTRUM AV LILLEHAMMER

Mandag - fredag 09.00 - 18.00
Lørdager 09.00 - 18.00

Tags
sommer hafjell
sommerferie hafjell
hafjell sommer