Utsikt mot Gudbrandsdalen
Leiligheter i Hafjell
Sommerferie i Hafjell
Lilleputthammer familiepark i Hafjell
Hotell og familiepark
Sommer Hafjell
Sommerferie i Hafjell
Sommerferie i Lillehammer
Lilleputthammer familiepark
Olas klatrepark i Lilleputthammer
Barnas gård
Hunderfossen familiepark
Hunderfossen mot Hafjell
Høstferie i familiepark
Lekeland Hafjell
Hafjell Bike Park
Gondolen i Hafjell Bike Park
Hafjell Bike Park
Hafjell Bike Park
Pumptrack Hafjell
Veteranbuss Norsk vegmuseum
Jorekstad bad
Hafjell
Aktivitet ved Øyer ungdomsskole
Pump track bane
Toppen av Hafjell på Øyerfjellet
Tursti til Nevelfjell
Norsk kjøretøyhistorisk museum
Maihaugen
Minigolf i Hafjell
Kjør hjulbob i sommer
Bo i Hafjell

Sommerferie i Hafjell

Hafjell sommer

Vårt tilbud til familier i Hafjell inneholder overnatting på hotell, ferieleiligheter eller hytter hos Hafjell Resort med vår familiepakke. I familiepakkene våre er Olas superbilletter til Lilleputthammer Familiepark inkludert. Superbilletten gjelder for ankomstdag, under oppholdet og avreisedagen. 

Hafjell Bike Park

Hafjell Bike Park er ledende i Norge på heisbasert sykling med 18 løyper fra grønn til svart vanskelighetsgrad fordelt på totalt 25 km. Downhillsykling er en spennende og utfordrende aktivitet, som passer for alle som liker å sykle på vanlig terrengsykkel. Løypene på Hafjell er tilpasset alle nivåer, fra nybegynner til drevne syklister. I tillegg til downhillsykling har Hafjell fantastiske muligheter for sykling på Øyerfjellet og i den nye Pumptracken på Mosetertoppen. Gondolen tar deg med opp til et eldorado av stier, grusveger, pumptrack og barneløyper

OLAS SUPERPAKKE

Bestill Olas Superpakke og sikre deg inngang til Lilleputthammer familiepark. Hafjell Resort har kvote eksklusivt på Superbilletter til Lilleputthammer.  

FAMILIEPARK 2024

Lilleputthammer Familiepark i Hafjell 15 km nord for Lillehammer er en familiepark spesielt for barna mellom 1 og 9 år. Her kan barna kjøre tog, biler, båter, pariserhjul, karusell, berg- og dalbane eller suse ned i Olas froskehopp. Prøv også Olas klatrepark som er en spennende aktivitet. Det er gratis parkering for gjester.  

Familieparken i Hunderfossen er en av Norges største familieparker med mange spennende nyheter og kombinasjonen Lilleputthammer familiepark en dag og Hunderfossen neste dag er en uslåelig opplevelse for hele familien. Vi anbefaler også at du tar deg tid til å besøke Norsk vegmuseum som er nabo til Hunderfossen eller ta gondolen opp til Mosetertoppen.

Aktiviteter innendørs 

Dersom det blir regn så finnes det mange spennende aktiviteter i regionen. Du kan prøve Tyrili klatresenter, Jorekstad badeland eller besøke Lekeland Hafjell.

Lillehammer by

Det er kort avstand fra Hafjell til Lillehammer by med alt av opplevelser du måtte ønske deg. Vi anbefaler at du rusler deg en tur i Storgata først og ta en lunsj i en av de mange, koselige restaurantene som finnes der. Så har du alle museene i byen - her er det bare å velge om du skal besøke Maihaugen, Bjerkebæk, Norges olympiske museum eller Lillehammer kunstmuseum. For den som ser etter badeplasser i Lillehammer en varm sommerdag anbefaler vi Jorekstad fritidsbad eller en dukkert i Mjøsa.

Med mer enn 250 butikker bør Lillehammer kunne tilfredsstille den kresne "shopper".  De fleste butikkene finnes i - eller i gangavstand fra Storgata.  Fra Lilletorget kan du ta avstikkeren inn i det gamle industriområdet til Mesna Brug, som i dag huser butikker og har fått navnet Mesnasenteret.