Utsikt mot Gudbrandsdalen
Lilleputthammer familiepark i Hafjell
Solsiden i Hafjell om sommeren
Sommer Hafjell
Sommerferie i Hafjell
Sommerferie i Lillehammer
Lilleputthammer familiepark
Malte Knapp
Hunderfossen familiepark
Høstferie i familiepark
Lekeland Hafjell
Gondolen i Hafjell Bike Park
Hafjell Bike Park
Hafjell Bike Park
Veteranbuss Norsk vegmuseum
Jorekstad bad
Hafjell
Aktivitet ved Øyer ungdomsskole
Toppen av Hafjell på Øyerfjellet
Tursti til Nevelfjell
Norsk kjøretøyhistorisk museum

Sommerferie i Hafjell

Hafjell sommer

Vårt tilbud til familier i Hafjell inneholder overnatting på hotell, ferieleiligheter eller hytter hos Hafjell Resort med vår familiepakke. I familiepakkene våre er Olas superbilletter til Lilleputthammer Familiepark og Lekeland Hafjell inkludert. Superbilletten gjelder for ankomstdag, under oppholdet og avreisedagen. Dessuten kan du kjøpe dagsbillett for Hunderfossen familiepark og Barnas gård i resepsjonen på Hafjell Hotell ved innsjekk.

Olas superbillett

Familieparken i Hunderfossen er en av Norges største familieparker med mange spennende nyheter og kombinasjonen Lilleputthammer familiepark en dag og Hunderfossen neste dag er en uslåelig familiepakke for hele familien. Billetter til Hunderfossen Familiepark kan du kjøpe i resepsjonen på Hafjell Hotell så slipper du å stå i kø ved billettluken. Vi anbefaler også at du tar deg tid til å besøke Norsk vegmuseum som er nabo til Hunderfossen. Her er det gratis inngang.

Hafjell midt i "smørøyet" i sommerferien din

 

Aktiviteter innendørs 

Dersom det blir regn så finnes det mange spennende aktiviteter i regionen. Du kan prøve Tyrili klatresenter, Perfect escape, badeland eller besøke Lekeland Hafjell.

Lillehammer by

Det er kort avstand til Lillehammer by med alt av opplevelser du måtte ønske deg. Vi anbefaler at du rusler deg en tur i Storgata først og ta en lunsj i en av de mange, koselige restaurantene som finnes der. Så har du alle museene i byen - her er det bare å velge om du skal besøke Maihaugen, Bjerkebæk, Norges olympiske museum eller Lillehammer kunstmuseum. For den som ser etter badeplasser i Lillehammer en varm sommerdag anbefaler vi Jorekstad fritidsbad eller en dukkert i Mjøsa.

Med mer enn 250 butikker bør Lillehammer kunne tilfredsstille den kresne "shopper".  De fleste butikkene finnes i - eller i gangavstand fra Storgata.  Fra Lilletorget kan du ta avstikkeren inn i det gamle industriområdet til Mesna Brug, som i dag huser butikker og har fått navnet Mesnasenteret.

ÅPNINGSTIDER I SENTRUM AV LILLEHAMMER

Mandag - fredag 09.00 - 18.00
Lørdager 09.00 - 18.00

Tags
sommer hafjell
sommerferie hafjell
hafjell sommer