Utsikt over Hafjell og Gudbrandsdalen
Sommerferie i Lillehammer
Sommerferie i Hafjell
Sirkusshow i Lilleputthammer
Hunderfossen familiepark
Lilleputthammer familiepark
Hafjell Bike Park

Sommerferie i Hafjell

Våre familiepakker for sommeren inneholder overnatting på Hafjell Hotell som er nærmeste nabo til Lilleputthammer og Lekeland Hafjell eller i romslige ferieleiligheter og hytter i Hafjell med vår familiepakke.

I familiepakkene for Hafjell Hunderfossen er billetter til Lilleputthammer Familiepark og Lekeland Hafjell inkludert. Familieparken i Hunderfossen er en av Norges største familieparker med mange spennende nyheter og kombinasjonen Lilleputthammer familiepark en dag og Hunderfossen neste dag er en uslåelig familiepakke for hele familien. Billetter til Hunderfossen Familiepark kan du kjøpe i resepsjonen på Hafjell Hotell så slipper du å stå i kø ved billettluken. Vi anbefaler også at du tar deg tid til å besøke Norsk vegmuseum som er nabo til Hunderfossen. Her er det gratis inngang.

Høståpent familiepark og lekeland
Lilleputthammer Familiepark holder åpent lørdager og søndager fra 25.august og hele september. I uke 40 er familieparken åpent daglig. Sesongen i familieparken avsluttes med å holde åpent helgen i uke 41. Lekeland Hafjell har i høst åpent torsdag - søndag og i uke 40 er det åpent alle dager.

Lillehammer-regionen
Det er kort avstand til Lillehammer by med alt av opplevelser du måtte ønske deg. Vi anbefaler at du rusler deg en tur i Storgata først og tar en lunsj i en av de mange, koselige restaurantene som finnes. Så har du alle museene i byen - her er det bare å velge om du skal besøke Maihaugen, Bjerkebæk, Norges olympiske museum eller Lillehammer kunstmuseum. For den som ser etter badeplasser anbefaler vi Jorekstad fritidsbad.

Tags
sommerferie
lilleputthammer
hunderfossen

Opplevelser

<% totalFilter %> filter applicerade