Sommerferie i Lillehammer
Sommerferie i Hafjell
Høstferie
Hunderfossen familiepark
Høstferie i familiepark
Hafjell Bike Park

Sommerferie i Hafjell

Våre familiepakker inneholder overnatting på Hafjell Hotell som er nærmeste nabo til Lilleputthammer og Lekeland Hafjell eller i romslige ferieleiligheter og hytter i Hafjell med vår familiepakke.

I familiepakkene for Hafjell Hunderfossen er billetter til Lilleputthammer Familiepark og Lekeland Hafjell inkludert. Familieparken i Hunderfossen er en av Norges største familieparker med mange spennende nyheter og kombinasjonen Lilleputthammer familiepark en dag og Hunderfossen neste dag er en uslåelig familiepakke for hele familien. Billetter til Hunderfossen Familiepark kan du kjøpe i resepsjonen på Hafjell Hotell så slipper du å stå i kø ved billettluken. Vi anbefaler også at du tar deg tid til å besøke Norsk vegmuseum som er nabo til Hunderfossen. Her er det gratis inngang.

Høståpent familiepark og lekeland

Lilleputthammer Familiepark holder åpent lørdager og søndager fra 25.august og hele september. I uke 40 er familieparken åpent daglig. Sesongen i familieparken avsluttes med å holde åpent helgen i uke 41. Lekeland Hafjell har i høst åpent torsdag - søndag og i uke 40 er det åpent alle dager.

Aktiviteter innendørs 

Dersom det blir regn så finnes det mange spennende aktiviteter i regionen. Du kan prøve Tyrili klatresenter, Perfect escape, badeland eller besøke Lekeland Hafjell.

Lillehammer by

Det er kort avstand til Lillehammer by med alt av opplevelser du måtte ønske deg. Vi anbefaler at du rusler deg en tur i Storgata først og ta en lunsj i en av de mange, koselige restaurantene som finnes der. Så har du alle museene i byen - her er det bare å velge om du skal besøke Maihaugen, Bjerkebæk, Norges olympiske museum eller Lillehammer kunstmuseum. For den som ser etter badeplasser i Lillehammer en varm sommerdag anbefaler vi Jorekstad fritidsbad eller en dukkert i Mjøsa.

Med mer enn 250 butikker bør Lillehammer kunne tilfredsstille den kresne "shopper".  De fleste butikkene finnes i - eller i gangavstand fra Storgata.  Fra Lilletorget kan du ta avstikkeren inn i det gamle industriområdet til Mesna Brug, som i dag huser butikker og har fått navnet Mesnasenteret.

ÅPNINGSTIDER I SENTRUM AV LILLEHAMMER

Mandag - fredag 09.00 - 18.00
Lørdager 09.00 - 18.00

Tags
sommerferie
lilleputthammer
hunderfossen