Skavlen restaurant på Hafjell
Skavlen restaurant på Hafjell
Skavlen restaurant på Hafjell
Skavlen restaurant på Hafjell
Skavlen restaurant på Hafjell
Skavlen
Mosetertoppen og Skavlen
Skavlen
Skavlen i Hafjell
Afterski på Skavlen

Skavlen restaurant

Ta gondolen til Mosetertoppen så ser du Skavlen restaurant. Dette er en koselig kafe og restaurant i Hafjell som er lokalisert midt i skibakken og familieområdet med gondolen som nærmeste nabo. I skisesongen og om sommeren kan du kose deg på terrassen med utsikt over Gudbrandsdalen. Restaurant Skavlen tilbyr god lunsjmeny, kaffe, kaker og himmelske kanelboller. Skavlen har samme åpningstider som Hafjell Bike Park i sommer og gondolen om vinteren. Grupper kan bestille utenom ordinære åpningstider. I helgene i skisesongen er det kveldsåpent med á la carte.

Skavlen restaurant er en populær lunsjrestaurant om vinteren da restauranten er rett ved gondolen og familieområdet på Mosetertoppen. Våre nye hytter på The Nest er "nabo" til Skavlen kun 250 meter unna. 

Afterski på Skavlen

Utvalgte lørdager i vintersesongen er det afterski på Skavlen. Gjør klar følgende lørdager i vinter. Meget bra After Ski Band kommer fra Sverige CLC- Claes Lindberg covershow spiller på Skavlen restaurant i Hafjell 12.januar, 16.februar og 20.april. Flere artister og datoer blir lansert i løpet av kort tid.  

Pjeksen 111 
2636 Øyer
[email protected]
https://www.facebook.com/Skavlen/

Tags
skavlen
skavlen mosetertoppen
skavlen hafjell