Skavlen om sommeren
Skavlen ved pumptrack
Skavlen i Hafjell
Mosetertoppen og Skavlen
Afterski Skavlen
Skavlen restaurant på Hafjell
Skavlen restaurant på Hafjell
Skavlen restaurant på Hafjell
Skavlen restaurant på Hafjell
Skavlen restaurant på Hafjell
Skavlen
Skavlen
Skavlen
Mosetertoppen
Skavlen med gondol

Skavlen restaurant

Ta gondolen til Mosetertoppen så ser du Skavlen restaurant. Dette er en koselig kafe og restaurant i Hafjell som er lokalisert midt i skibakken og familieområdet med gondolen som nærmeste nabo. I skisesongen og om sommeren kan du kose deg på terrassen med utsikt over Gudbrandsdalen. 

Restaurant Skavlen tilbyr god lunsjmeny, kaffe, kaker og himmelske kanelboller. Skavlen har samme åpningstider som Hafjell Bike Park i sommer og gondolen om vinteren. Grupper kan bestille utenom ordinære åpningstider. I helgene i skisesongen er det kveldsåpent med á la carte.  Om sommeren er Skavlen midt i "smørøyet" med pumptrackbane rett utenfor og yrende folkeliv.

Skavlen restaurant er en populær lunsjrestaurant om vinteren da restauranten er rett ved gondolen og familieområdet på Mosetertoppen. Våre nye hytter på The Nest er "nabo" til Skavlen kun 250 meter unna. 

Åpningstider Skavlen

Åpent daglig 10 - 16 i vintersesongen. Lørdager er det vanligvis afterski fra klokken 16 til 19. Skavlen holder også åpent i sommersesongen når gondolen går til Mosetertoppen.

Adresse Skavlen

Pjeksen 111 
2636 Øyer
[email protected]
https://www.facebook.com/Skavlen/