Hafjell skiskole
Skiskolen i Hafjell
Hafjell skiskole
Skiskolen
Hafjell skiskole i familiebakken
Gruppeundervisning snowboard
Hafjell skiskole
Skiskole Mosetertoppen
Mosetertoppen
Hafjell Alpinsenter

Hafjell skiskole

Alle instruktørene hos Hafjell skiskole er godt utdannet og får videreutdanning hver uke utover vinteren for å sikre den beste skiopplevelsen for deg. Gruppeundervisning eller private timer, velg det som passer deg best. Hafjell er lokalisert 15 km nord for Lillehammer by.

Gruppeundervisning på skiskolen

Hafjell Skiskole har gruppekurs i alpint og snowboard. Gruppekursene er skreddersydd for alle aldre og ferdighetsnivå. Barn fra 3 år, ungdom 10-15 år og voksne.
Prisliste gruppekurs (mandag-fredag)
NB! Gruppekurs krever minimum tre påmeldte. Ved to påmeldte tilbyr vi en time per dag og ved en påmeldt tilbyr vi et rabattert alternativ.

Privattimer skiskolen

Skiskolen i Hafjell tilbyr privattimer til alle aldrer, barn og voksen, alpint og snowboard. En privat instruktør setter fullt fokus på deg og dine mål og går ut fra din tidligere erfaring og ferdighetsnivå. Instruktøren hjelper deg med å komme videre i skikjøringen og du vil oppleve rask progresjon. I tillegg er instruktøren godt kjent på fjellet og kan velge terreng etter hva som passer best for deg. For barn kan en privattime være et godt alternativ for de som ikke ønsker gruppeundervisning. Vårt fokus er skiglede og lek. For å få mest mulig ut av din privattime anbefaler Hafjell skiskole 90 minutter. Hvis du bestiller en privattime sammen med noen er det viktig å tenke på at dere er på noenlunde likt nivå. Møteplass avtales ved booking av privattime.

Hafjell skiskole tilbyr privattimer innen alpint, park, telemark og langrenn.

Kontakt Hafjell skiskole

E-post: [email protected]
Telefon: + (47) 61 27 47 77