Gaia afterski
Gaiastova afterski
Gaiastova afterski
Påske afterski
Gaiastova
Hafjelltoppen
Afterski
Afterski
Afterski
Afterski
Afterski
Afterski
Afterski
Afterski
Hafjell Lodge
Gaiastova
DJ Gaiastova
Gaiastova
Gaiastova ute
Skavlen afterski

Afterski

Afterski på Hafjell

Er du på jakt etter afterski i Hafjell.  Da kan du få informasjon om Gaiastova på Hafjelltoppen, Skavlen på Mosetertoppen og Hafjell Lodge som ligger nede i dalen. Afterskiene har 20 års aldersgrense og det er gratis inngang.

Afterski på Gaiastova

Velkommen til en av Norges beste afterski og det meste kjente utestedet i Hafjell.  På Gaiastova er det plass til feststemte partyfolk.  Vi har DJ's som sørger for stor stemning og noen helger er det også live musikk. Gaiastova serverer brennevin og har derfor 20 års aldersgrense.  Åpningstidene for afterskien er lørdager 15.00 - 20.00 og 23.00 - 02.00 i vintersesongen.  I påsken arrangerer Gaiastova stor påskefest med artister og DJ.

Gaiastova er afterski nr 1. på Hafjell og hos oss er det full fart og høy stemning. På Hafjelltoppen møter du hytteeiere, skiturister og lokalbefolkning som koser seg med god musikk, mat og drikke. Afterskien på Gaiastova ble kåret til den nest beste i Norge i konkurranse med utesteder i Hemsedal, Trysil, Oppdal, Geilo og Norefjell. Så hos oss blir du garantert i god stemning.

På Gaiastova finnes tapas restaurant, peisestue og Gaiabar hvor dere står fritt til å velge fra spennende menyer både til hverdag og fest.  Velkommen til en av Norges beste afterski på toppen av Hafjell.

Afterski på Hafjell Lodge

Hafjell Lodge har afterski på lørdager med trubadur eller duo som skaper god stemning. Kom til Lodgen og opplev afterski og kjente coverlåter i Hafjell. Baren vår har alle rettigheter med internasjonalt barkart og vinmeny. Utvidet åpningstid i ferier og påsken. Trubadur spiller fra 15.00 -19.00.  Lodgen har 20 års aldersgrense på afterskien. I påsken arrangeres påskefestival med kjente artister.

Vår restaurant og afterski ligger i tilknytning til Hafjell Lodge storhyttene bare 50 meter unna. Her serveres måltider i koselige omgivelser og en unik atmosfære. Med en beliggenhet midt i alpinbakken bare 200 meter opp fra Skitorget i Hafjell er restauranten lett å finne. Lodgen har totalt 130 sitteplasser inne og 150 sitteplasser på terrassen. I tillegg har vi møblert sittegruppe rundt åpen årepeis og bar i første etasje. I 2. etasje har vi bar og sitteplasser. Vi har 20 års aldersgrense på afterskien.  

Afterski på Skavlen

Skavlen restaurant på Mosetertoppen har afterski lørdager i vintersesongen.  Afterskien starter klokken 16 og avsluttes klokken 20.  I romjulen, vinterferie og påsken er det flere dager med afterski.  Vanligvis er det trubadur i afterskien og i påsken er det band.