Julebord på Hafjell Hotell
Beste frokost i Oppland
Opplev Lillehammer når dere er på julebord
Julebord
Julebord
Julebord
Julebord med overnatting
Julebord med tapas i storhytte
Julebord
Julebord
Julebord

Julebord på Hafjell Hotell

Velkommen til julebord hos Hafjell hotell som tilbyr førjulstemning og deilig julemat. Hafjell Hotell har tre julebordsweekend med flott julebord og god dansemusikk. Hafjell Hotell arrangerer tradisjonelle og populære julebord i utvalgte helger i november og desember. Med på kjøpet får dere ved overnatting frokost som er blitt kåret til den beste i Oppland to år på rad. I Lillehammer regionen vil det være mange spennende arrangementer før jul. World cup i nordiske grener på Lillehammer første helgen i desember og påfølgende helg er det julemarked på Maihaugen.

Julebord 2018

Julebordshelgen 23.november - 25.november
Julebordshelgen 30.november - 1.desember
Julebordshelgen 7.desember - 8.desember

Musikk til julebord på Hafjell Hotell

23 og 24.november: Party Express
1.desember: Kent Adriansen
8.desember: Fernando

Julebord kan også arrangeres i andre perioder hvis ønskelig. Be om et pristilbud på julebord ved å sende e-post til hotellet eller ring hotellet 61 28 55 50. Du kan også bestille julebordspakke med overnatting og julebord.

JULEBORD PÅ STORHYTTE

Prøv catering til en storhytte på Hafjell fra Hafjell Hotell. Vår samarbeidspartner Hafjell Exclusive har flere store hytter som passer perfekt til å arrangere julebord for bedrifter eller venner. Disse storhyttene har 16 til 31 sengeplasser. Ta kontakt for et pristilbud på catering eller overnatting på storhytte i forbindelse med julebord.

Familiejulebord

Utvalgte søndager i førjulstiden setter vi frem et bugnende familiejulebord og innbyr til førjulskos for hele familien. Familiejulebordet serveres 13.00 - 18.00. Dato for familiejulebord er 26.november, 2.desember og 9.desember. Pris kr 345.- for voksen, 6 - 12 år kr 173.- og barn under 6 år gratis.
 

Hotell med julebord

Hafjell Hotell
Hundervegen 33
2636 Øyer
Telefon 61 28 55 50 
[email protected]

www.hafjellhotell.no

Tags
julebord
julebord hafjell
julebord lillehammer