Lilleputthammer
Familiepark med pakke
Olas superpakke
Olas skattejakt i høstferie
Familieparken Lilleputthammer
Klatrepark i høstferie
Pariserhjul
Storgata i Lilleputthammer
Hafjell Hotell ved Lilleputthammer og Lekeland
Ny og stor hoppepute
Berg og dalbane
Ny klatrepark for de minste barna
Karusell
Froskehopp
Sirkus
Hafjell Hotell
Leiligheter ved Lilleputthammer
Hytte ved Lilleputthammer
Hafjell Fjellandsby The Nest
Sørlia
Hafjell Gard dronebilde
Hafjell mot Hunderfossen

Olas superpakke

Familiepakke med overnatting hos Hafjell Resort inkludert Olas Superbillett til Lilleputthammer familiepark i sommer. Olas Superbillett gir dere fri inngang til Lilleputthammer familiepark fra ankomstdagen, under hele oppholdet til og med avreisedag. Gjelder kun for boende på Hafjell Resort sine enheter. Olas Superbillett får dere ved innsjekk på Hafjell Hotell. 

Eksklusiv kvote på Olas Superbilletter

Det er regulert innslipp og et makstak på antall gjester til Lilleputthammer i sommer. Bestill Olas Superpakke og sikre deg inngang til Lilleputthammer familiepark. Hafjell Resort har kvote eksklusivt på Superbilletter til Lilleputthammer.  

Overnatting i Hafjell

Våre ferieleiligheter og hytter er av god standard og familievennlige. Her bor du landlig til for en weekend eller i sommerferien, men også sentralt i Hafjell med kort avstand til Lilleputthammer familiepark og Hunderfossen. Noen av disse er også i gåavstand til Lilleputthammer. I tillegg gjelder familiepakken for Hafjell Hotell som er nærmeste nabo til Lilleputthammer familiepark.

Olas superbillett

Olas superbillett

Olas Superbillett får du ved innsjekk og deretter kan du rusle med barna til Lilleputthammer familiepark. Superbilletten gjelder for ankomstdagen, under hele oppholdet og avreisedagen. Innehavere av Olas Superbillett har egen fast track når det er kø ved inngangen. Billettene får dere ved innsjekk som skjer på Hafjell Hotell (Hundervegen 33). 

Olas Superpakke 

Olas Superpakke for sommeren 2020. Bestill Olas Superpakke sammen med flere utvalgte leiligheter og hytter. Du søker periode i vår online booking og velger ønsket bosted og deretter velges Olas Superpakke som gir rabatter på inngang til Lilleputthammer familiepark. Olas Superbillett inkluderer inngang til Lilleputthammer familiepark fra ankomstdag - under hele oppholdet og avreisedagen. Det lønner seg å bestille Olas Superpakke.

NB: Husk å velge alder på barn etter at du har valgt datoer for ankomst og avreise.

BESTILL NÅ, OG DU KAN AVBESTILLE UTEN KOSTNAD 

Nå kan du bestille Olas Superpakke som inkluderer overnatting på Hafjell Hotell eller i hytter og leiligheter hos Hafjell Resort og superbilletter til Lilleputthammer Familiepark. Dersom dere ønsker å kansellere bestillingen så er dette uten kostnad og dere får tilbakebetalt summen som er betalt for Olas Superpakke. Det samme gjelder når man har bestilt kun overnatting.

«Korona konsekvens» betingelser, for Hafjell Resort, Hafjell Exclusive, Lilleputthammer Familiepark og Hafjell Hotell, felles benevnt som (HH):

Punkt 4.3 UNNTAK FRA 4.1 OG 4.2 A OG B i HHs betingelser https://www.hafjellresort.no/bestillingsvilkar-hafjell-hotell blir fra den 15/3-2020 og inntil videre endret, for alle NYE individuelle og private bestillinger, til:
For gjester/bestillere som bestiller opphold lang tid i forvegen, dvs fra noen uker og måneder til 12 måneder før ankomst kan nå avbestille slike bestillinger uten kostnad, på betingelser for følgende sesonger:
For vår, sommer og høst sesongen, med ankomst mellom den 1. april og 10. desember 2020 kan slike bestillinger fra nå av avbestilles uten kostnad samme dag som ankomst datoen er.

For vinter- og vårsesongen, med ankomst mellom den 10. desember 2020 og 30. april 2021, kan slike bestillinger fra nå av avbestilles uten kostnad innen den 1. desember 2020. Hvis gjesten/bestiller IKKE avbestiller bestillingen innen den 1. desember 2020 for ankomster etter den 10. desember 2020 vil bestillingen være omfattet av de vanlige betingelsene inkludert reglene om avbestilling.

HH har i sine generelle bestillingsbetingelser en oppfordring om at våre bestillere bør tegne seg en forsikring som sikrer at en eventuell avbestillingskostnad blir dekket av en forsikring bestilleren har tegnet hos andre. 

Ut fra erfaringen nå med Korona vil vi på det sterkeste oppfordre våre bestillere om å ha en forsikring som også vil kunne benyttes hvis deler av en ferie må avbestilles og på denne måte ha mulighet for å få refunder den delen av «ferie reisen» som ikke lot seg gjennomføre og heller ikke kunne avbestilles   -  og på denne måten vil en bestiller kunne forsikre og sikre seg hele reisebestillingen.

Tags
lilleputthammer
lekeland
Olas superpakke