Olas superpakke
lilleputthammer familiepark
Familiepark med pakke
Olas superpakke
Ola fra Lilleputthammer besøker Hafjell Hotell
Olas skattejakt nyhet 2019
Familieparken Lilleputthammer
Olas klatrepark i Lilleputthammer
Sommer i Lilleputthammer
Lilleputthammer familiepark
Ny og stor hoppepute
Malte Knapp i Lilleputthammer
Olas klatrepark
Ny klatrepark for de minste barna
Malte Knapp sirkusshow
Lekeland Hafjell
Lekeland Hafjell
Leiligheter for sommerferie
Hytteferie
Hytte i Hafjell
Hafjell Gard med utsikt mot Hunderfossen
Hafjell Hotell ved Lilleputthammer

Olas superpakke

Familiepakke med overnatting hos Hafjell Resort inkludert Olas Superbillett til Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell. Olas Superbillett gir dere fri inngang til Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell fra ankomstdagen til og med avreisedag. Gjelder kun for boende på Hafjell Resort sine enheter. Olas Superbillett får dere ved innsjekk på Hafjell Hotell. Billetter til Hunderfossen familiepark kan kjøpes i resepsjonen på Hafjell Hotell ved innsjekk og kommer som tillegg i prisen.

Overnatting i Hafjell

Våre ferieleiligheter og hytter er av god standard og familievennlige. Her bor du landlig til i ferien eller en weekend, men også sentralt i Hafjell med kort avstand til Lilleputthammer familiepark og Hunderfossen. I tillegg gjelder familiepakken for Hafjell Hotell som er nærmeste nabo til Lilleputthammer.

Lilleputthammer familiepark 

Olas superbillett

Olas Superbillett får du ved innsjekk og deretter kan du rusle med barna til Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell. Superbilletten gjelder for ankomstdagen, under hele oppholdet og avreisedagen. Innehavere av Olas Superbillett har egen fast track når det er kø ved inngangen. Billettene får dere ved innsjekk som skjer på Hafjell Hotell (Hundervegen 33). 

Familiepakken

Velg dato i vår bookingkalender for sommeren og deretter ønsket bosted for å kunne bestille Olas Superpakke. Du får da opp to alternativer kun overnatting eller Olas superpakke. NB: Husk å velge alder på barn etter at du har valgt datoer.

Olas superbillett

Nå kan dere bestille Olas Superpakke for sommeren 2019. De mest populære ukene begynner å fylles opp!

Tags
lilleputthammer
lekeland
Olas superpakke