Olas superpakke
Olas superpakke

Olas superpakke

Ferie Norge barn

Bestill Olas superpakke for sommerferie 2023 og få overnatting og inngangsbillett til Lilleputthammer under hele ditt opphold. Olas superbillett gir deg den ekstra fleksibiliteten på din ferie, sånn at du kan komme og gå som du vil og utnytte attraksjonene og opplevelsene i Lilleputthammer Familiepark under hele ditt opphold. Med Olas superbillett er det også mange som utnytter tidspunkter hvor det tradisjonelt er mindre folk, som begynnelsen og slutten av dagene. Da blir det ekstra mange turer i klatreløypa eller favorittkarusellen!

Bestill pakken ved å søke periode for i vår bookingkalender og velg ønsket hytte, leilighet eller hotellrom. Olas Superbilletter med valgt overnatting kommer som et alternativ.

Bestill Olas Superpakke 

Bestill Olas Superpakke med superbilletter til Lilleputthammer familiepark.

Åpningstider Lilleputthammer

Åpningstider Lilleputthammer familiepark

Sommerferie Superbilletter

 

Olas Superbillett inkluderer inngang til Lilleputthammer familiepark under hele ditt opphold, ankomstdag, under oppholdet og avreisedagen. Når Lilleputthammer holder åpent i helger gjelder Superbilletten for lørdag og søndag. Husk å velge alder på barn etter at du har valgt datoer for ankomst og avreise. 

Eksklusiv kvote på Olas Superbilletter

Som innehaver av Olas superbillett er du uansett sikret inngang i parken, selv om det skulle bli utsolgt for dagsbilletter i helger og sommerferien. Hafjell Resort har egen eksklusiv kvote på Superbilletter til Lilleputthammer. Vi anbefaler at du ikke venter lenge med å bestille overnatting med superbilletter.