Høstferie i Hafjell
Familiepark med pakke
Olas superpakke
Olas skattejakt i høstferie
Familieparken Lilleputthammer
Klatrepark i høstferie
Pariserhjul i høstferie
Høstferie Lilleputthammer
Togtur i høstferie
Ny og stor hoppepute
Høstfarger
Ny klatrepark for de minste barna
Karusell i høstferien
Trampoline i Lilleputthammer
Lekeland i høstferie
Lekeland Hafjell
Hafjell Hotell
Overnatting høstferie
Utsikt fra Solsiden i høstferie
Hafjell Fjellandsby The Nest
Hytte i Hafjell
Hafjell Gard dronebilde
Hotell i Hafjell

Olas superpakke

Familiepakke med overnatting hos Hafjell Resort inkludert Olas Superbillett til Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell. Olas Superbillett gir dere fri inngang til Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell fra ankomstdagen, under oppholdet og til og med avreisedag. Gjelder kun for boende på Hafjell Resort sine enheter. Olas Superbillett får dere ved innsjekk på Hafjell Hotell. Billetter til Hunderfossen familiepark kan kjøpes i resepsjonen på Hafjell Hotell ved innsjekk og kommer som tillegg i prisen.

Overnatting i Hafjell

Våre ferieleiligheter og hytter er av god standard og familievennlige. Her bor du landlig til en weekend i høst, men også sentralt i Hafjell med kort avstand til Lilleputthammer familiepark og Hunderfossen. I tillegg gjelder familiepakken for Hafjell Hotell som er nærmeste nabo til Lilleputthammer.

Lilleputthammer familiepark 

Olas superbillett

Olas Superbillett får du ved innsjekk og deretter kan du rusle med barna til Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell. Superbilletten gjelder for ankomstdagen, under hele oppholdet og avreisedagen. Innehavere av Olas Superbillett har egen fast track når det er kø ved inngangen. Billettene får dere ved innsjekk som skjer på Hafjell Hotell (Hundervegen 33). 

Familiepakke høstferie

Velg dato i vår bookingkalender for helgen 41. Deretter ønsket bosted for å kunne bestille Olas Superpakke. Du får da opp to alternativer kun overnatting eller Olas superpakke. NB: Husk å velge alder på barn etter at du har valgt datoer.

Olas superbillett

 

Tags
lilleputthammer
lekeland
Olas superpakke