Olas superpakke
Olas superpakke
Olas superpakke

Olas superpakke

Ferie med barn

Lanseres i februar 2024.  Olas superpakke for sommer 2024 blir klar for booking i februar. Denne familiepakken kan bestilles på hafjellresort.no og på hafjellhotell.no (Du kan allerede bestille superpakke for Hafjell Hotell)

Bestill Olas superpakke for helger og sommerferie i 2024 og få overnatting og inngangsbillett til Lilleputthammer under hele ditt opphold. Olas superbillett gir deg den ekstra fleksibiliteten på din ferie, sånn at du kan komme og gå som du vil og utnytte attraksjonene og opplevelsene i Lilleputthammer Familiepark under hele ditt opphold. 

Bestill pakken ved å søke periode for i vår bookingkalender og velg ønsket hytte, leilighet eller hotellrom. Olas Superbilletter med valgt overnatting kommer som et alternativ.

Superpakken

Lilleputthammer Familiepark har begrenset kapasitet per dag, totalt antall solgte billetter vil variere noe  -  dette alt etter hvor mange dag 2, dag 3 og dag 4 billetter av Olas Superpakke billetter som er i bruk. Olas Superpakke har alltid garantert plass og derfor vil antall solgte billetter online og ved inngangen bli begrenset ut fra antall solgte Superpakker. 

Olas Superbillett inkluderer inngang til Lilleputthammer familiepark under hele ditt opphold, ankomstdag, under oppholdet og avreisedagen. Når Lilleputthammer holder åpent i helger gjelder Superbilletten for lørdag og søndag. Husk å velge alder på barn etter at du har valgt datoer for ankomst og avreise. 

Eksklusiv kvote på Olas Superbilletter

Som innehaver av Olas superbillett er du uansett sikret inngang i parken, selv om det skulle bli utsolgt for dagsbilletter i helger og sommerferien. Hafjell Resort har egen eksklusiv kvote på Superbilletter til Lilleputthammer. Vi anbefaler at du ikke venter lenge med å bestille overnatting med superbilletter.