Olas Superpakke
Olas superpakke
Olas Superpakke
Olas superpakke
Familiepark med pakke
Olas skattejakt i høstferie
Ny og stor hoppepute
Nostalgikarusell
Ola og Hedda
Berg og dalbane
Bompebåter i Lilleputthammer
Froskehoppet i Lilleputthammer
Oldefarsbiler
Ny klatrepark for de minste barna
Olas klatrepark
Hafjell Hotell
Ola på Hafjell Hotell
Hafjell Gard dronebilde
Ferieleiligheter i Hafjell
Hytte i Hafjell
Leiligheter i Hafjell
Hafjell Hotell

Olas superpakke

Bestill rabattert feriepakke 

Olas Superpakke 2021 for Hafjell Resort og Hafjell Hotell. Du søker periode i vår bookingkalender og velger ønsket bosted. Olas Superpakke kommer som alternativ. 

20% rabatt ved bestilling før 17.mai

Superpakken gir 20% rabatt på billetter til Lilleputthammer familiepark ved bestilling av pakken før 17.mai. (begrenset antall rabatterte feriepakker i kampanjeperioden)

Olas Superbillett inkluderer inngang til Lilleputthammer familiepark. Superbilletten gjelder for ankomstdag, under oppholdet og avreisedagen. Når Lilleputthammer holder åpent kun i helger gjelder Superbilletten for lørdag og søndag. Bestill Olas Superpakke og bo midt i "smørøyet" for en perfekt sommerferie sammen med barna. NB: Husk å velge alder på barn etter at du har valgt datoer for ankomst og avreise.

Eksklusiv kvote på Olas Superbilletter

Det er begrensninger og makstak på antall gjester til Lilleputthammer for sommeren 2021. Bestill Olas Superpakke og sikre deg inngang til Lilleputthammer familiepark. Hafjell Resort har egen eksklusiv kvote på Superbilletter til Lilleputthammer.  

Ankomst tidligst 11.juni

Slik situasjonen er nå med fokus på smittesituasjonen blant barn og unge, er vi usikre på om det vil være mulig eller forsvarlig å åpne Lilleputthammer Familiepark i slutten av mai. Hafjell Resort har derfor besluttet å ikke forlede noen til å kjøpe Olas Superbillett og planlegge besøk i Lilleputthammer Familiepark i perioder hvor det er usikkert om Lilleputthammer familiepark er åpen. Første åpningsdag blir lørdag 12.juni 2021.

Derfor anbefaler Hafjell Resort Olas Superpakke med ankomster tidligst fra og med den 11.juni.
 

Lilleputthammer familiepark