lilleputthammer familiepark
Familiepark med pakke
Olas superpakke
Familieparken Lilleputthammer
Ferie for familien i Hafjell
Lilleputthammer familiepark
Olas klatrepark
Lekeland Hafjell
Leiligheter for sommerferie
Hytteferie

Olas superpakke

Familiepakke med overnatting hos Hafjell Resort inkludert Olas Superbillett til Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell

Overnatting i Hafjell

Våre ferieleiligheter og hytter er av god standard og familievennlige. Her bor du landlig til i ferien eller en weekend, men også sentralt i Hafjell med kort avstand til Lilleputthammer familiepark og Hunderfossen. I tillegg gjelder familiepakken for utvalgte familiehytter i Hafjell som leies ut via Hafjell Resort.

Billetter til Lilleputthammerfamiliepark og lekeland Hafjell

Olas Superbillett får du ved ankomst og deretter rusler du med barna til Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell. Billetten gjelder for ankomstdagen, under oppholdet og avreisedagen. Innehavere av Olas Superbillett har egen fast track når det er kø ved inngangen. Billettene får dere ved innsjekk. 

NB: Husk å velge alder på barn etter at du har valgt datoer.

Olas Superbillett gir fri inngang til Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell fra ankomstdagen til og med avreisedag. Gjelder for boende på Hafjell Resort sine enheter. Olas Superbillett får dere ved innsjekk på Hafjell Hotell. Billetter til Hunderfossen familiepark kan kjøpes i resepsjonen på Hafjell Hotell ved innsjekk.

Olas superpakke blir lansert i løpet av mars måned. 

Tags
lilleputthammer
lekeland