To daglige show i Vennebyen i juli måned
Olas superpakke
Lekeland Hafjell
Vennebyen
Bosteder i Hafjell
Hytteferie
Hotell ved Lilleputthammer
Prøv Olas froskehopp i Lilleputthammer
Familieparken Lilleputthammer

Olas superpakke

Familiepakke med overnatting hos Hafjell Resort inkludert Olas Superbillett til Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell. Billetter til Hunderfossen kan kjøpes som ekstra i resepsjonen på Hafjell Hotell ved ankomst.

BO GODT I HAFJELL
Våre ferieleiligheter og hytter er av god standard og familievennlige. Her bor du landlig til, men også sentralt i Hafjell med kort avstand til Lilleputthammer familiepark og Hunderfossen. I tillegg gjelder familiepakken for utvalgte familiehytter i Hafjell som leies ut via Hafjell Resort.

OLAS SUPERBILLETT
Olas Superbillett får du ved ankomst og deretter rusler du med barna til Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell. Billetten gjelder for ankomstdagen, under oppholdet og avreisedagen. Innehavere av Olas Superbillett har egen fast track når det er kø ved inngangen.  Billettene får dere ved innsjekk.  To daglige show med Vennebyen er inkludert i superbilletten ved opphold i juli måned.

NB: Husk å velge alder på barn etter at du har valgt datoer.

Olas Superbillett gir fri inngang til Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell fra ankomstdagen til og med avreisedag. Gjelder for boende på Hafjell Resort sine enheter. Olas Superbillett får dere ved innsjekk på Hafjell Hotell.

Du bestiller Olas Superpakke ved å søke aktuell dato på vår bookingkalender til høyre på denne siden.  

Tags
lilleputthammer
Vennebyen
lekeland

Familieferie i sommer

<% totalFilter %> filter applicerade