Olas Superpakke
Olas superpakke
Olas Superpakke
Olas superpakke
Familiepark med pakke
Olas skattejakt i høstferie
Ny og stor hoppepute
Nostalgikarusell
Ola og Hedda
Berg og dalbane
Bompebåter i Lilleputthammer
Froskehoppet i Lilleputthammer
Oldefarsbiler
Ny klatrepark for de minste barna
Olas klatrepark
Hafjell Hotell
Ola på Hafjell Hotell
Hafjell Gard dronebilde
Ferieleiligheter i Hafjell
Hytte i Hafjell
Leiligheter i Hafjell
Hafjell Hotell

Olas superpakke

Bestill rabattert feriepakke 

Olas Superpakke 2021 for Hafjell Resort og Hafjell Hotell. Du søker periode i vår bookingkalender og velger ønsket hytte, leilighet eller hotellrom. Olas Superbilletter kommer som alternativ. 

Olas Superbillett inkluderer inngang til Lilleputthammer familiepark. Superbilletten gjelder for ankomstdag, under oppholdet og avreisedagen. Når Lilleputthammer holder åpent kun i helger gjelder Superbilletten for lørdag og søndag. Bestill Olas Superpakke og bo midt i "smørøyet" for en perfekt sommerferie sammen med barna. NB: Husk å velge alder på barn etter at du har valgt datoer for ankomst og avreise.

Eksklusiv kvote på Olas Superbilletter

Det er begrensninger på antall gjester til Lilleputthammer for sommeren 2021. Bestill Olas Superpakke og sikre deg inngang til Lilleputthammer familiepark. Hafjell Resort har egen eksklusiv kvote på Superbilletter til Lilleputthammer.  Allerede nå ser vi at enkelte perioder i juli kommer til å bli fullbooket i løpet av kort tid. Vi anbefaler at du ikke venter med å bestille overnatting med superbilletter.

Åpningstider Lilleputthammer

Lilleputthammer åpner lørdag og søndag 12/13.juni. Deretter åpent daglig fra lørdag 19.juni til søndag 15.august. Høståpent i helger fra 21.august til 3.oktober.  I uke 40 og 41 åpent torsdag - søndag. 

Åpningstider Lilleputthammer familiepark

Lilleputthammer familiepark