Olas Superpakke
Olas superpakke
Olas Superpakke
Olas superpakke
Familiepark med pakke
Olas skattejakt i høstferie
Ny og stor hoppepute
Nostalgikarusell
Ola og Hedda
Berg og dalbane
Bompebåter i Lilleputthammer
Froskehoppet i Lilleputthammer
Oldefarsbiler
Ny klatrepark for de minste barna
Olas klatrepark
Hafjell Hotell
Ola på Hafjell Hotell
Hafjell Gard dronebilde
Ferieleiligheter i Hafjell
Hytte i Hafjell
Leiligheter i Hafjell
Hafjell Hotell

Olas superpakke

Bestill rabattert feriepakke 

Olas Superpakke 2021 for Hafjell Resort og Hafjell Hotell. Du søker periode i vår bookingkalender og velger ønsket hytte, leilighet eller hotellrom. Olas Superbilletter kommer som alternativ. 

Olas Superbillett inkluderer inngang til Lilleputthammer familiepark. Superbilletten gjelder for ankomstdag, under oppholdet og avreisedagen. Når Lilleputthammer holder åpent kun i helger gjelder Superbilletten for lørdag og søndag. Bestill Olas Superpakke med overnatting og billetter og bo midt i "smørøyet" for en perfekt sommerferie sammen med barna. NB: Husk å velge alder på barn etter at du har valgt datoer for ankomst og avreise.

Eksklusiv kvote på Olas Superbilletter

Når det er utsolgt for dagsbilletter hos Lillehammer så er du garantert å komme inn ved å bestille superpakken. Bestill Olas Superpakke og sikre deg inngang til Lilleputthammer familiepark. Hafjell Resort har egen eksklusiv kvote på Superbilletter til Lilleputthammer. De fleste dager i juli er utsolgt for dagsbilletter til familieparken. Vi anbefaler at du ikke venter lenge med å bestille overnatting med superbilletter.

Åpningstider Lilleputthammer

Åpent daglig fra lørdag 19.juni til søndag 15.august. Høståpent i helger fra 21.august til 3.oktober.  I uke 40 og 41 åpent torsdag - søndag. 

Åpningstider Lilleputthammer familiepark

Lilleputthammer familiepark