Høståpen familiepark
Kjøre karusell i høstferien
Olas superpakke
Familieparken Lilleputthammer
Ferie for familien i Hafjell
Lilleputthammer familiepark
Olas klatrepark
Lekeland Hafjell
Høstferie i Hafjell
Hytteferie

Olas superpakke

Familiepakke med overnatting hos Hafjell Resort inkludert Olas Superbillett til Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell

Overnatting i høstferie

Våre ferieleiligheter og hytter er av god standard og familievennlige. Her bor du landlig til i høstferien eller en høstweekend, men også sentralt i Hafjell med kort avstand til Lilleputthammer familiepark og Hunderfossen. I tillegg gjelder familiepakken for utvalgte familiehytter i Hafjell som leies ut via Hafjell Resort.

Billetter til familiepark og lekeland

Olas Superbillett får du ved ankomst og deretter rusler du med barna til Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell. Billetten gjelder for ankomstdagen, under oppholdet og avreisedagen. Innehavere av Olas Superbillett har egen fast track når det er kø ved inngangen.  Billettene får dere ved innsjekk. 

NB: Husk å velge alder på barn etter at du har valgt datoer.

Olas Superbillett gir fri inngang til Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell fra ankomstdagen til og med avreisedag. Gjelder for boende på Hafjell Resort sine enheter. Olas Superbillett får dere ved innsjekk på Hafjell Hotell.

Du bestiller Olas Superpakke ved å søke aktuell dato på vår bookingkalender til høyre på denne siden. 

Høstferie med barna

Pakken er gyldig siste åpningshelg for Lilleputthammer uke 41 (lørdag 13. oktober og søndag 14.oktober). Lekeland holder åpent torsdag - søndag.

Tags
lilleputthammer
Vennebyen
lekeland