Hytte med badestamp til leie
Hytte med badestamp
Badestamp
Badestamp
Badestamp
Hafjell Gard hovedhus
Badstue Hafjell Gard hovedhus
Bad med dusj Hafjell Gard hovedhus
Toalett Hafjell Gard storhytte
Hafjell Gard hovedhus

Storhytte med badestamp

Hytte med badestamp til leie

Hafjell Gard hovedhus på 270 m2 er noe helt unikt i Hafjell. Hovedhuset på Jaer gård fra 1850 tallet er nå restaurert til en flott storhytte og er lokalisert med perfekt beliggenhet og panoramautsikt. Hovedhuset, kårbolig og fjøset danner et koselig gårdstun. Skibakken i Hafjell om vinteren og sykkeltraseen til Hafjell Bike Park sommerstid er like ved. Her bor du midt i "smørøyet" med utsikt mot Fakkelmannen og Gudbrandsdalen. 

Badestamp

Etter en aktiv dag i skibakkene er en hytte med badestamp din beste venn. Skiferie er kjempegøy, men de første dagene kan være vanskelig for musklene, så å bo i en skihytte med et utendørs badestamp kan berolige dine slitne ben og gi deg en sårt tiltrengt oppvarming etter hard dag på ski eller snowboard i kalde, vinterlige forhold på Hafjell.

Badestampen på Hafjell Gard hovedhus har plass til seks personer og er plassert i kort avstand til skibakkene i Hafjell. Så her kan du føle velvære og se på stjernehimmelen og utover Hafjell og Gudbrandsdalen. Det er mulig å leie badestamp ved opphold på Hafjell Gard hovedhus og ekstra kostnad for badestamp kommer i tillegg til prisen på overnatting.  

Les mer om Hafjell Gard hovedhus