Hunderfossen familiepark
Hunderfossen
Nytt badeanlegg Hunderfossen
Hunderfossen familiepark med kongsgården
Høstferie i Hunderfossen
Hunderfossen familiepark
Hunderfossen familiepark
Hunderfossen familiepark
Hunderfossen
Trollet i Hunderfossen
Hunderfossen familiepark
Hunderfossen familiepark
Hunderfossen
Hunderfossen familiepark
Hunderfossen
Gokart i Hunderfossen familiepark
Hunderfossen
Basseng Hunderfossen
Høståpent i Hunderfossen
Rundsnurr i Hunderfossen

Hunderfossen familiepark

Hunderfossen Familiepark er lokalisert i nordre del av Lillehammer kommune på grensen til Øyer kommune er en av Norges største familieparker og har mer enn 60 attraksjoner og ligger 3 km fra Hafjell. Familieparken er en favoritt blant barnefamilier som skal til Lillehammer-regionen på sommerferie eller helgebesøk. 

Nytt badeanlegg på Hunderfossen

Hunderfossen sitt nye, flotte badeområde ligger innerst i familieparken, og er kraftig modernisert til sommeren 2020. Området har alt en familie kan ønske seg; småtrollbasseng for de aller minste med 30 cm vanndybde, supermorsomme vannsprutetårn, gøyal vannsklie med landingsbane i bassenget, stort nytt vannlekeområde med 33 nye vannleker, utedusjer, solsenger til gratis utlån, kiosk med slush og mineralvann, og et lekkert spisested med rikholdig meny, rett ved bassengkanten.

Hunderfossen Eventyrpark

Hunderfossen Familiepark er Hele Norges Eventyrpark. Parken har mer enn 60 attraksjoner og aktiviteter, for alle aldersgrupper. Prøv den sensasjonelle berg og dalbanen, der turen går høyt over tretoppene, med bratte bakker, fall og herlige svinger underveis. Opplev eventyrattraksjoner som Eventyrslottet, Trollfallet, Den Lille Prinsen i 4D, eventyrteater, Trollsteinen og Ivo Caprinos Eventyrgrotte.

Spis middag blant trollene i Trollsalen Restaurant, ta Eventyrskipet høyt til værs, og se det enorme Hunderfossen-trollet som vokter over parken. Prøv familierafting eller besøk badeanlegget. Herlig småbarnsområde for de minste, Traktorbane, 9 populære bilbaner, spennende Energisenter og mye, mye, mer. Kommer det regn har Hunderfossen aktivitetsutvalg innendørs. Lekehuset - nærmere 500 m2 innendørs og utendørs moro for de minste.

Hafjell Hunderfossen

Hafjell Resort opplever at det er mange barnefamilier som besøker Hunderfossen en dag og Lilleputthammer påfølgende dag. Det er unikt i Norge at det finnes to familieparker og et lekeland kun 3 km fra hverandre. Billetter til Hunderfossen kan kjøpes i resepsjonen på Hafjell Hotell som er nærmeste nabo til Lilleputthammer.  Om vinteren forvandler Hunderfossen familiepark til Vinterparken med magiske opplevelser i snø og is.  Hunderfossen familiepark holder også åpent i høstferien på utvalgte dager.

Overnatting i nærheten av Hunderfossen

Hafjell Resort har hotell, leiligheter og hytter omtrent tre til fire kilometer fra Hunderfossen familiepark og det er veldig kort kjøreavstand når man er på sommerferie. De fleste av våre boenheter i Hafjell er solvendt, slik at dere kan nyte ettermiddagssolen fra terrassen eller balkongen med utsikt mot Hunderfossen og Gudbrandsdalen. En del av leilighetene og noen hytter er også i gangavstand til Øyer sentrum med Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell.

Tags
hunderfossen
familiepark
hytte hunderfossen

Familieparker, lekeland og aktiviteter i Lillehammer regionen

<% totalFilter %> filter applicerade