Høståpent i Hunderfossen
Hunderfossen familiepark
Hunderfossen familiepark
Hunderfossen familiepark
Hunderfossen familiepark
Hunderfossen
Trollet i Hunderfossen
Hunderfossen familiepark
Hunderfossen familiepark
Hunderfossen familiepark
Hunderfossen
Hunderfossen

Hunderfossen familiepark

Hunderfossen Familiepark i nordre del av Lillehammer kommune på grensen til Øyer kommune er en av Norges største familieparker og har mer enn 60 attraksjoner og ligger 3 km fra Hafjell. En favoritt blant barnefamilier som skal til Lillehammer-regionen på sommerferie eller helgebesøk. 

Eventyrpark

Hunderfossen Familiepark er Hele Norges Eventyrpark. Parken har mer enn 60 attraksjoner og aktiviteter, for alle aldersgrupper. Prøv den sensasjonelle berg og dalbanen, der turen går høyt over tretoppene, med bratte bakker, fall og herlige svinger underveis. Opplev eventyrattraksjoner som Eventyrslottet, Trollfallet, Den Lille Prinsen i 4D, eventyrteater, Trollsteinen og Ivo Caprinos Eventyrgrotte.

Spis middag blant trollene i Trollsalen Restaurant, ta Eventyrskipet høyt til værs, og se det enorme Hunderfossen-trollet som vokter over parken. Prøv familierafting eller besøk badeanlegget. Herlig småbarnsområde for de minste, Traktorbane, 9 populære bilbaner, spennende Energisenter og mye, mye, mer. Kommer det regn har Hunderfossen aktivitetsutvalg innendørs. Lekehuset - nærmere 500 m2 innendørs og utendørs moro for de minste.

Hafjell Hunderfossen

Vi opplever at det er mange barnefamilier som besøker Hunderfossen en dag og Lilleputthammer påfølgende dag.  Det er unikt i Norge at det finnes to familieparker kun 3 km fra hverandre. Dagbilletter til Hunderfossen kan kjøpes i resepsjonen på Hafjell Hotell som er nærmeste nabo til Lilleputthammer.  Om vinteren forvandler Hunderfossen familiepark til Vinterparken med magiske opplevelser i snø og is.

Overnatting i nærheten av Hunderfossen

Hafjell Resort har hotell, leiligheter og hytter omtrent tre til fire kilometer fra Hunderfossen familiepark. De fleste av våre boenheter er solvendt, slik at dere kan nyte ettermiddagssolen fra terrassen eller balkongen med utsikt mot Hunderfossen og Gudbrandsdalen.

Tags
hunderfossen
familiepark

Familieparker, lekeland og aktiviteter i Lillehammer regionen

<% totalFilter %> filter applicerade