Hunderfossen familiepark
Hunderfossen familiepark
Hunderfossen familiepark
Hunderfossen
Nytt badeanlegg Hunderfossen
Hunderfossen familiepark med kongsgården
Hunderfossen familiepark
Høstferie i Hunderfossen
Hunderfossen
Trollet i Hunderfossen
Hunderfossen familiepark
Hunderfossen familiepark
Hunderfossen
Hunderfossen familiepark
Hunderfossen
Gokart i Hunderfossen familiepark
Hunderfossen
Basseng Hunderfossen
Rundsnurr i Hunderfossen
Trollnatt i Hunderfossen

Hunderfossen familiepark

Hunderfossen Familiepark er en av Norges største familieparker kun 3 km fra Hafjell. Hunderfossen er lokalisert i Lillehammer kommune ved grensen til Øyer kommune og har mer enn 60 attraksjoner og opplevelser for hele familien. Familieparken er en favoritt blant familier som skal til Lillehammer-regionen på sommerferie eller helgebesøk i Lillehammer regionen og Gudbrandsdalen. 

Nytt badeanlegg på Hunderfossen

Hunderfossen sitt nye, flotte badeområde ligger innerst i familieparken, og er kraftig modernisert til sommeren 2020. Området har alt en familie kan ønske seg; småtrollbasseng for de aller minste med 30 cm vanndybde, supermorsomme vannsprutetårn, gøyal vannsklie med landingsbane i bassenget, stort nytt vannlekeområde med 33 nye vannleker, utedusjer, solsenger til gratis utlån, kiosk med slush og mineralvann, og et lekkert spisested med rikholdig meny, rett ved bassengkanten.

Hunderfossen Eventyrpark

Hunderfossen Familiepark er Hele Norges Eventyrpark. Parken har mer enn 60 attraksjoner og aktiviteter, for alle aldersgrupper. Prøv den sensasjonelle berg og dalbanen, der turen går høyt over tretoppene, med bratte bakker, fall og herlige svinger underveis. Opplev eventyrattraksjoner som Eventyrslottet, Trollfallet, Den Lille Prinsen i 4D, eventyrteater, Trollsteinen og Ivo Caprinos Eventyrgrotte.

Spis middag blant trollene i Trollsalen Restaurant, ta Eventyrskipet høyt til værs, og se det enorme Hunderfossen-trollet som vokter over parken. Prøv familierafting eller besøk badeanlegget. Herlig småbarnsområdet for de minste, Traktorbane, 9 populære bilbaner, spennende Energisenter og mye, mye, mer. Kommer det regn har Hunderfossen aktivitetsutvalg innendørs. Lekehuset - nærmere 500 m2 innendørs og utendørs moro for de minste.

Billetter Hunderfossen

Her finner du linken til online bestilling av billetter til Hunderfossen familiepark. Billetter til Hunderfossen Eventyrpark er oppgitt med "valgfri dag" pris. Velg dato for å se rabattene de ulike dagene. Billetter til Trollnatt, samt Årskort  finner du på egne faner. Alle billetter inkluderer 6 % mva, og kjøpte billetter refunderes ikke.

Priser Hunderfossen 2020

1 dag Eventyrpark Småtroll 90-119 cm Kr 419,00
1 dag Eventyrpark person fra 120 cm Kr 472,00
2 påfølgende parkdager Småtroll 90-119 cm Kr 554,00
2 påfølgende parkdager person fra 120 cm Kr 607,00

Hunderfossen har egne priser for alderspensjonister over 65 år. Disse billettene må kjøpes i billettluken ved ankomst.

Hafjell Hunderfossen

Hafjell Resort opplever at det er mange familier som besøker Hunderfossen en dag og Lilleputthammer påfølgende dag. Det er unikt i Norge at det finnes to familieparker og et lekeland kun 3 km fra hverandre. Billetter til Hunderfossen kan kjøpes i resepsjonen på Hafjell Hotell som er nærmeste nabo til Lilleputthammer.  Om vinteren forvandler Hunderfossen familiepark til Vinterparken med magiske opplevelser i snø og is. Hunderfossen familiepark holder også åpent i høstferien på utvalgte dager.

Høstferie på Hunderfossen

I høstferien er alle vannaktiviteter i Eventyrparken stengt. Alle parkens attraksjoner er åpne, med unntak av:

Gokartbanen
Ansiktsmaling
Ballrommet
Vannattraksjonene: Bassengområdet, fjernstyrte båter, rundsnurr og raftingen.
Energisenteret og Høydeparken har også åpent i høstferien.
Ill Tempo Extra Gigante kjøres ikke ved kaldere temp en +2 grader

Overnatting i nærheten av Hunderfossen

Hafjell Resort har hotell, leiligheter og hytter omtrent tre til fire kilometer fra Hunderfossen familiepark og det er veldig kort kjøreavstand når man er på sommerferie. De fleste av våre boenheter i Hafjell er solvendt, slik at dere kan nyte ettermiddagssolen fra terrassen eller balkongen med utsikt mot Hunderfossen og Gudbrandsdalen. En del av leilighetene og noen hytter er også i gangavstand til Øyer sentrum med Lilleputthammer familiepark, Lekeland Hafjell, butikker og restauranter. 

Adresse: Fossekrovegen 22, 2625 Fåberg 
Åpnet: 1984 
Telefonnummer: 61 27 55 30

Familieparker, lekeland og aktiviteter i Lillehammer regionen

<% totalFilter %> filter applicerade