Hunderfossen familiepark
Hunderfossen familiepark
Hunderfossen familiepark
Hunderfossen
Nytt badeanlegg Hunderfossen
Hunderfossen familiepark med kongsgården
Hunderfossen familiepark
Høstferie i Hunderfossen
Hunderfossen
Trollet i Hunderfossen
Hunderfossen familiepark
Hunderfossen familiepark
Hunderfossen
Hunderfossen familiepark
Hunderfossen
Gokart i Hunderfossen familiepark
Hunderfossen
Basseng Hunderfossen
Rundsnurr i Hunderfossen
Trollnatt i Hunderfossen
Forestilling Hunderfossen
Årets Nyhet Hunderfossen

Hunderfossen familiepark

Hunderfossen Familiepark er en av Norges største familieparker kun 3 km fra Hafjell. Hunderfossen i Lillehammer kommune ved grensen til Hafjell har mer enn 60 attraksjoner og opplevelser for hele familien. Familieparken på Hunderfossen er en favoritt blant familier som skal til Lillehammer-regionen på sommerferie eller helgebesøk.

Reodor Felgens Hyperakselerator

I Hunderfossen Eventyrpark i Lillehammer kan dere i sommer teste Reodor Felgens Hyperakselerator for aller første gang. Dra på en ellevill reise sammen med Ludvig og Solan fra toppen av Flåklypa. Turen starter inne på Reodor Felgens verksted, og det helt spesielle kjøretøyet vil etter hvert ta med hele familien på en forbløffende reise. Hvor turen ender vil være en overraskelse...

Badeanlegg på Hunderfossen

Hunderfossen sitt nye, flotte badeområde ligger innerst i familieparke. Området har alt en familie kan ønske seg; småtrollbasseng for de aller minste med 30 cm vanndybde, supermorsomme vannsprutetårn, gøyal vannsklie med landingsbane i bassenget, stort nytt vannlekeområde med 33 nye vannleker, utedusjer, solsenger til gratis utlån, kiosk med slush og mineralvann, og et lekkert spisested med rikholdig meny, rett ved bassengkanten.

Hunderfossen Eventyrpark

Hunderfossen Familiepark er hele Norges Eventyrpark. Parken har mer enn 60 attraksjoner og aktiviteter, for alle aldersgrupper. Prøv den sensasjonelle berg og dalbanen, der turen går høyt over tretoppene, med bratte bakker, fall og herlige svinger underveis. Opplev eventyrattraksjoner som Eventyrslottet, Trollfallet, Den Lille Prinsen i 4D, eventyrteater, Trollsteinen og Ivo Caprinos Eventyrgrotte.

Spis middag blant trollene i Trollsalen restaurant, ta Eventyrskipet høyt til værs, og se det enorme Hunderfossen-trollet som vokter over parken. Prøv familierafting eller besøk badeanlegget. Herlig småbarnsområdet for de minste, Traktorbane, 9 populære bilbaner, spennende Energisenter og mye, mye, mer. Kommer det regn har Hunderfossen aktivitetsutvalg innendørs. Lekehuset - nærmere 500 m2 innendørs og utendørs moro for de minste.

Billetter Hunderfossen

Her finner du linken til online bestilling av billetter til Hunderfossen familiepark. Billetter til Hunderfossen Eventyrpark er oppgitt med "valgfri dag" pris. Velg dato for å se rabattene de ulike dagene.  Alle billetter inkluderer gjeldende % mva, og kjøpte billetter refunderes ikke.

Hafjell Hunderfossen

Hafjell Resort opplever at det er mange familier som besøker Hunderfossen en dag og Lilleputthammer påfølgende dag. Det er unikt i Norge at det finnes to familieparker og et lekeland kun 3 km fra hverandre. Billetter til Hunderfossen kan kjøpes i resepsjonen på Hafjell Hotell som er nærmeste nabo til Lilleputthammer.  Om vinteren forvandler Hunderfossen familiepark til Vinterparken med magiske opplevelser i snø og is. 

Overnatting Hunderfossen

Hafjell Resort har hotell, leiligheter og hytter omtrent tre til fire kilometer fra Hunderfossen familiepark og det er veldig kort kjøreavstand når man er på sommerferie. De fleste av våre boenheter i Hafjell er solvendt, slik at dere kan nyte ettermiddagssolen fra terrassen eller balkongen med utsikt mot Hunderfossen og Gudbrandsdalen. En del av leilighetene og noen hytter er også i gangavstand til Øyer sentrum med Lilleputthammer familiepark, Lekeland Hafjell, butikker og restauranter. 

Kontakt Hunderfossen

Adresse: Fossekrovegen 22, 2625 Fåberg 
Åpnet: 1984 
Telefonnummer: 61 27 55 30

[email protected]