Skiweekend i Hafjell
Skiweekend i Hafjell
Hafjelltoppen
Førjulsstemning på Lillehammer
Hafjell Lodge
Lillehammer
Ski inn ski ut Hafjell
Storhytte i Hafjell

Weekend i Hafjell

Hos Hafjell Resort kan du bestille din skiweekend i Hafjell. Det er gode førjulsforhold i skibakken med kalde netter og sol på dagtid. Velkommen til skiweekend i Hafjell med ski inn ski ut rett ved bakkene eller koselig førjulsopphold på hotellet vårt som ligger 700 meter fra Hafjell Alpinsenter.

Skiweekend

Leilighetene og hyttene ligger rett ved skibakkene i Hafjell og er perfekt for en skiweekend sammen med familie og venner. Hotellet ligger 600 meter fra alpinsenteret. Hafjell Hotell er kjent koselig atmosfære og god mat. Sjekk pris og ledig overnatting i Hafjell på vår online booking. Her finner du tilbud og restplasser.

World cup Lillehammer 30.november - 2.desember

Ledig overnatting torsdag 29.november - søndag 2.desember

Ledig overnatting fredag 30.november - søndag 2.desember

Kom til Lillehammer og opplev world cup for kvinner og menn, langrenn samt world cup kombinert. World Cup Lillehammer skjer 30.november - 2.desember. Hafjell Resort har ledig overnatting under World Cup i nordiske grener på Lillehammer. Kort sagt de største, de beste og de kjæreste idrettsutøverne vi har i våre nasjonalidretter. Er du på jakt etter ledig overnatting så ta kontakt med Hafjell Resort. Vi har ledig hotellrom, hytter og leiligheter i Hafjell 15 km nord for Lillehammer. Det blir en fantastisk skifest på Lillehammer første helgen i desember. Nå skal byen og regionen settes på hodet. Det rustes til fest både i løyper og bakker, arrangøren vil igjen ha olympisk sus i Lillehammer. Her skal våre beste kvinner og menn møte resten av verdenseliten.

Førjulsgaven 7.desember - 9.desember

Ledig overnatting fredag 7.desember - 9.desember

Vi anbefaler å besøke Hafjell en helg før jul. Da er mange av skibakkene åpnet og det er skikkelig førjulsstemning i destinasjonen.  Ta sesongens første skitur om det er i alpinsenteret eller på langrenn i Øyerfjellet. Kvelden kan avsluttes med et julebord på Hafjell Hotell som serverer julebuffet og har trubadur som underholder. I tillegg anbefaler vi en tur til Storgata på Lillehammer som vi mener er Julebyen nummer 1 i Norge.

Trettonhelg 4 - 6.Januari 2019

Trettonhelg 2 - 6.Januari

Trettonhelg 4 - 6.januari

Vill du bo bekvämt och nära till skidåkning, då bor du perfekt i Hafjell Resort. Boka trettonhelgen 4-6 januari. Trettonhelgen är perfekt att åka på skidsemester i Hafjell. Ta med hela familjen och njut av ledighet tillsammans!

Tags
skiweekend
skiweekend norge
skihelg norge