Skiweekend i Hafjell
Hafjelltoppen og Gaiastova
Hafjelltoppen
Janteloppet
Vinterlyd i palmehelgen
Afterski på Hafjell
Ski inn ski ut Hafjell
Storhytte i Hafjell
Avslutningshelg i påsken
Skihelg i Hafjell
Mosetertoppen
Gaiastova
Hafjell
The Nest

Weekend i Hafjell

Hos Hafjell Resort kan du bestille din skiweekend i Hafjell. Det er gode forhold i skibakken med kalde netter og sol på dagtid. Velkommen til skiweekend i Hafjell med ski inn ski ut rett ved bakkene eller koselig opphold på hotellet vårt som ligger 700 meter fra Hafjell Alpinsenter.

Skiweekend i Hafjell

Skiweekend i Hafjell

Leilighetene og hyttene ligger rett ved skibakkene i Hafjell og er perfekt for en skiweekend sammen med familie og venner. Hotellet vårt i Hafjell ligger 700 meter fra alpinsenteret. Hafjell Hotell er kjent for sin koselige atmosfære og god mat. 

Sjekk pris og ledig overnatting for weekend i Hafjell på vår online booking. Her finner du tilbud og restplasser for utvalgte helger.

Restplasser i Hafjell

Norgesmesterskap Masters i Hafjell 4 - 7.april

NM Masters Alpint er et uoffisielt Norgesmesterskap for mastersløpere. Ta kontakt med Hafjell Resort for et godt overnattingstilbud i forbindelse med NM Masters Alpint i Hafjell. Velg mellom ski inn ski ut hytter og leiligheter eller hotell. Flere av våre boenheter er ski inn ski ut lokalisert like ved NM traseen. Blant annet har vi smøreboder på Hafjell Gard og Alpin Apartments Solsiden som kan leies av boende gjester.

Palmehelgen - Janteloppet 12 - 14.april

Petter Northug planlegger en skifestival i Mosetertoppen skistadion på Hafjell 12 og 13.april. Her blir det turrenn og muligheter å oppleve noen av verdens beste skiløpere rett før påsken i palmehelgen.  Samme helg er det også Vinterlyd i Hafjell

Tags
skiweekend
skiweekend norge
skihelg norge