Skiweekend i Hafjell
Hafjelltoppen og Gaiastova
Hafjelltoppen
Afterski på Hafjell
Ski inn ski ut Hafjell
Storhytte i Hafjell
Avslutningshelg i påsken
Skihelg i Hafjell
Mosetertoppen
Gaiastova
Hafjell
The Nest

Weekend i Hafjell

Reis bort fra hverdagen og nyt skidager på Hafjell. Hos Hafjell Resort kan du bestille din skiweekend i Hafjell. Velkommen til skiweekend i Hafjell med ski inn ski ut rett ved bakkene eller koselig opphold på hotellet vårt som ligger 700 meter fra Hafjell Alpinsenter.

Skiweekend i Hafjell

Leilighetene og hyttene ligger rett ved skibakkene i Hafjell og er perfekt for en skiweekend sammen med familie og venner. Hotellet vårt i Hafjell ligger 700 meter fra alpinsenteret. Hafjell Hotell er kjent for sin koselige atmosfære og god mat. Sjekk pris og ledig overnatting for weekend i Hafjell på vår online booking. Våre boenheter er rett ved skibakkene i Hafjell. Prisene er inkludert sluttvask og strøm. 

Weekend på skihotell

Hafjell Hotel ligger i sentrum av Øyer og nær skibakkene og har komfortable rom, vennlig personale og serverer en velsmakende frokost. Med tiltalende fellesarealer og vennlig personale har Hafjell Hotel en hjemmekoselig atmosfære. Det er nær nok til å gå til bakkene som en oppvarming hver morgen, eller bare hoppe ett stopp på skibussen. Vi anbefaler at du leier et skap på alpinsenteret, slik at du kan la utstyret være der hvis du går.

En stor fordel på Hafjell Hotell er alternativet for pensjon. Dette inkluderer en solid frokostbuffé og tre-retters middag eller buffé på hotellets koselige restaurant. 

Finn weekend på hotell i Hafjell